bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben ek paket sanmıştım new vegas'ı.. bu arada bastion çok güzelmiş, soluksuz oynuyorum storytelling olayı hele çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 A Valley Without Wind, Civ V GOTY + dlc expansion, Trine 2 Goblin Menace DLC, They Bleed Pixels, Awesomenauts, Deponia. 21inde kart açıldı gömdüm geriye 5 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sabonis said: Bone said: Darksun said: Castle Crashers nası bir oyun? Base jumpers tadı mı var? =p ps3'te oynamıştım. zevkli bir oyun gibi ama tek başına çok çok iyi değil. esas 4 kişiyle birlikte oynanacak bir oyun. Ben, dark sun ve bi arkadaşım daha, 3 kisiyiz, var mı castle Crashers girecek 4. Bana mesaj atın öm attım beni seç beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 castle crashers ı multi oynarken beni dışlamayın beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Silphatos said: -Deno- said: niye lan ? fallout değil çünkü yoo gayet iyi fallout 3, gayet de fallout kendisi. yetemeyen insanların uydurması, daha önceden tartışmıştık, nmafagler doldurmuştu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Silphatos said: ben 250 doları 666 oyunlu hesaba vermedim 10 yılda asdf senin oyunlara 1 dolar bile verdiğini görmedik ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fo3 mis gibi oyun, fonv onun biraz daha iyisi sadece. ikisini de alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bone said: Silphatos said: -Deno- said: niye lan ? fallout değil çünkü yoo gayet iyi fallout 3, gayet de fallout kendisi. yetemeyen insanların uydurması, daha önceden tartışmıştık, nmafagler doldurmuştu topiği. neyine yetemeyecem lan bebe oyununun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 üzgünüm, rpg konusunda sam silph'i döver. 3'ü de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kendin kaşındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 -Deno- said: üzgünüm, rpg konusunda sam silph'i döver. 3'ü de alıcam. indirim bitmedi mi abi nereye alıyorsun geçen 75'ken alcktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ooo %7 ihtimalle konuşma checkini geçme denemeleri başlasın o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 crusader kings 2 yi de alıp kapattım mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: -Deno- said: üzgünüm, rpg konusunda sam silph'i döver. 3'ü de alıcam. indirim bitmedi mi abi nereye alıyorsun geçen 75'ken alcktın para bok reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o zaman indirimde almıcaksın. ya full price ya full indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bir nmafag olarak nefretimi hissetmeni istiyorum bone failout 3 ve failout new shit - güncel rpgler (güncelden kasıt xbox my little pony generation) arasında direk liste başı olan rpgler. BMW gitti ŞahinKyı aldı üretti üstüne logosunu koydu BMW o ya mı diceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 -Deno- said: hamsilipilav said: -Deno- said: üzgünüm, rpg konusunda sam silph'i döver. 3'ü de alıcam. indirim bitmedi mi abi nereye alıyorsun geçen 75'ken alcktın para bok reis Hehe nereye bok lan. EY calisaninin parasi mi olurmus ? Babanin parasi falandir o. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 alan wake cok kotu aman uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 benim param abi. ekim maaşımın 20'de 1'i ile aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://i.imgur.com/ZwzgQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 steamde yeni EULA'mı çıkmış, demin clientı açtım sözleşme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Deponia epey iyiymis, hepinize tavsiye ederim.Indirim bitmeden kapin: http://store.steampowered.com/app/214340/?snr=1_7_suggest__13 Bulmacalar basta cok zor geldi ama (kac yil oldu adventure oynamayali hatirlamiyorum) alisinca - ozellikle cozumlerin mantiksiz mantigina - biraz dusunmeyle cozmeye basladim. Karakterler guzel, seslendirmeler guzel, oyku matrak. Ikinciyi alacagim simdi, GOG'dan alirim ama, oyun GOG'da varsa daima tercihimdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Seslendirme cok kotu abi ya bende alacaktim o kadar para vermistim bunuda alayim dedimdi ama yok yani 3-5 dolar olunca alicam. Once runaway vs serisi bitireyim bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bastion a direk 10/10 verdim. oynamayan varsa alsin kesinlikle. var mi benzeri oyunlar tavsiye edebilceginiz? bulmacalı olmasın retarded beyinin o kesmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bastion gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar