BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok ya ciddiyim ben epey keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Filmde bu filmi X Men: Days of the Future Past'e bağlayan sahne varmış yazılardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ne kullanıyo bu adamın kürlerini kim yapıyor öğrensek süper olacakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wPljMykGkZ0 http://www.youtube.com/watch?v=PA576VinXT0 http://www.youtube.com/watch?v=hamvx0huBzs fuckin brett ratner asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Film müthiş izlememezlik etmeyin. Sonunda yine marvel güzel bir süpriz yapmış. Ağzımın suyu aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 After credits sahnesi disinda 5 para etmez. Filmde tek mutant wolverine. Izlemeyen okumasin. Abi bu neydi dalga gecilmis hissettim kendimi. Bilgi eksigim olabilir, koyu bir Magneto Fan'i olarak hicbir zaman wolverine hayrani olmadim hatta uzun süre nefret etmisligim de vardir. Ama bu film olmamis. Dövüs sahneleri iyi tamam güzel ninjalar gayet güzel dövüsmüs. Ama mutant yok? Viper'dan cok daha fazlasini beklerdim. Resmen figüran olmus. Ve yazmaya üsendigim bir cok sey... 5/10 o da Jean'e saygidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hoştu film. Man of Steel'den güzeldi hatta. Hugh Jackman yardırmış yine. Eski Origins: Wolverine'den iyiydi hatta ama öle çok efsane flnda değildi. 3D'si de gereksizdi. O tren sahnesi çok başarısızdı efekt olarak fln. Hatta aksiyon olarka öyle çokda ne bilim oha deditrten bi sahne yoktu. Keşke ninja sahnesi biraz daha uzun olsaydı. Jean sahneleri gereksizdi. Böyle baydı. Bodyguardı olan garip yüzlü hatun iyiydi ama o bi daha ki x men filmlerinde fln da olur umarım. Silver Samurai beni gördüğüne şaşırdın mı demeside komikti. Hani o kadar belli ettielr ki o olduğunu daha ne şaşırıcas asdf Wolvi'nin Yashida'nın oğluyla dövüştüğü sahne hoştu bide. O kılıcı kendinden çıkartırken ki sahne böyle çok hoşuma gitti. Filmin en güzel yeri yazılardan sonraki sahneydi ama. Sahne başlayınca çıkmaktan vazgeçip önümde dikilmeye kalkan ayıya da burdan selam gönderiyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Filmin son sahnesinde ne var? Uzun credits izlemek bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Warhero said: Filmin son sahnesinde ne var? Uzun credits izlemek bayıyor. There is a scene in the closing credits: as Wolverine enters an airport security check, he comes face to face with Magneto and Professor X, who request his assistance for a new threat to mutants. This leads into X-Men: Days of Future Past. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 imdb 7.5 gidilir mi guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 dün gece son seansa gittik, bana göre çok emek harcanmamış filme. hugh jackman iyi gene tabi, adam zaten kendi ismiyle bile anılmıyordur hollywood'da, o derece wolverine ile özleşmiş vaziyette. aksiyon'u güzel, mekan son derece az kullanılmış. nerdeyse 5 tane mekanda geçiyor film ahah. son sahne'ye kalın, zaten credits sonunda çıkmıyor. x-men 3'deki saçma sapan ölümlerden sonra iyi geldi. şuna gönderme var yüksek ihtimalle, http://forum.paticik.com/read.php?11,6711948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Film guzeldi ama olmamis. Viper olmamis, Silver Samurai olmamis, Yukio ile iliskisi olmamis, olmamis oglu olmamis yani. Guzel film ama First Class modunda yine, X-Men filmi degil. Days of the Future Past da boyle olursa sinemayi yikarim ben. Eglenceliydi ama benim gibi bir X-Men fani icin cok husran doluydu. Cok da guzel olabilirmis ama, ona yaniyorum; cogu degisiklik tamamen gereksizdi. MCU'nun yaptigi gibi yeni bir dunya yaratmak yerine varolan oykulerden gitmeyi kabul edip de sonra boyle ucubelerle gelmeleri korkunc yani. X-Men 1 ve X-Men 2 iyiydi, oykuler yine cok degistirilmis olsa dahi karakterler tanidigimiz X-Men karakterleriydi (MCU'nun tutmasinin ana nedeni de karakterlerinin bildigimiz karakterler olmasi), burada ama hicbir karakter tanidik degil. Hele Viper? Gucleri bile tamamen farkli. Logan mesela bu oykude olumluluk ile yuzlesip iyi bir bilgelesmeden gececekti, kirintisi yoktu. Ask ile yuzlesti onun yerine. Sonuc olarak, X-Men bilmeseydim 8/10 verirdim ama bildigim icin 3/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Viper zaten arada milletin suratına tükürmekten başka bir şey yapmadı pek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tek begenmeyen ben miydim diye endiselenmeye baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Wolverine: Aşkına Eşkiya olmuş film. insanların gülmek için kendilerini zorladıkları bazı espiriler dışında hiçbir olayı yoktu filmin. Ne aksiyon adam gibi aksiyon, ne 3D adam gibi 3D, ne ortalıkta mutant var adam gibi. Bi ara Wolverine takma sakallarıyla göründüğünde "look down and show some mercy if you can" diye yardıracak zannettim. Hiroyuki reis olmasa bayardım. O adam o ses tonuyla konuşsun isterse boş konuşsun, anlamsız kelimeler söylesin farketmez. şiir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Filmden Wolverine'i, Viper'i çıkartın. Geriye kalan klişe bir hikaye. Büyük baba mirasını torununa bırakır. Bunu çekemeyen oğul evladını ( bu genelde kızı oluyor ) zorla kendi seçtiği biriyle evlendirir yada öldürtmeye çalışır. Bu temeldeki hikaye üzerine 32423324 tane film çekilmişti zaten. Bunlarda aynı hikayeyi alıp araya wolvi koyup asıl üzerinde durulması gereken baştaki ihtiyarın ölümsüzlüğü rica etmesi ve filmin sonunda zorla almaya çalışması üzerinden gitmeliydiler ki Viper'da daha ön plana çıkabilirdi. Jean'li sahneler fazla idi baygınlık verdi bir yerden sonra. En mal sahne ise 20 tane ninja sırtına ipli OK saplıyor. Dönüp bir elini savursan hepsini kesip gideceksin ama mal mal koşmaya devam ediyorsun!! Hugh'ın karakterin hakkını vermesi dışında kısaca olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 fena değildi bence ama bir tutukluk vardı evet, yine de dövüş sahneleri filan katana ekşın iyi olmuş. volveren sevmem gerçi o ayrı ama hugh jackman iyi yakışıyor. açılış sahnesi şahaneydi yalnız. diğer volveren filminden daha iyi olmuş gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 torrent bekliyecem ben sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Meh kötüydü baya hele o viper neydi öyle parasız kalın bi daha böyle rezalet çekmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 X-Men Origins Wolverine'i sevmeyen bir kişi bu filmi sever mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Orda en azindna Mutant vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Wolverine oykulerinin mutant dolu olmamasinda bir sorun yok, filmin sorunu hicbir karakterin gercek karakterlerini yansitmamasiydi. Mariko en yakin karakterdi ki o da olmamisti. Isin kotusu Days of the Future Past'i da bunlar yapacak. Endiseliyim yani. Ama gelmis gecmis en iyi X-Men oykulerinden birini de boyle batirirlarsa alacaklari tepkinin sonu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Benim gayet hoşuma gitti açıkcası film. Bir tek en sonunda adamentium tamamen gitti vücüdündan o aklımı şaşırttı yani tekrar mı basacaklar bir şekilde adamantium yoksa bundan sonra normal hali ilemi devam edecek seri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Absolut said: Benim gayet hoşuma gitti açıkcası film. Bir tek en sonunda adamentium tamamen gitti vücüdündan o aklımı şaşırttı yani tekrar mı basacaklar bir şekilde adamantium yoksa bundan sonra normal hali ilemi devam edecek seri acaba? sadece pençeler kesilmişti. sonra kemik olarak tekrardan çıktı. yani sadece pençelerde adementium yok. bu sayede sonunda magneto tutabiliyor wolverine'i zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar