lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 gelir ise kutulu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 keske regional pricingi olsa da gogdan alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 diskord'da da söylenmiş, 40 dolar civarına geliyor. nesini beğenmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) 6 saat önce, Norak dedi ki: oyunun kutusunu yapan elemani temizlikbulasik departmanina aldirip yerine Keanu kapak yapsinlar +1 milyon extra satar oyun. ahah direkt bu, canvik 2077 yazsalar hatta kapış kapış. zayıf bence de kutu. figürü de tutmadım pek. her debirde keanu resmini güncellemeleri çok iyi olmuş bu arada lol. 30$ olmamasını beğenmedik. Haziran 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 yani 30 mu 40 mı olsun denirse tabi ki 20 derim de 40 yani, güzel deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 60 dolarlık oyunu 40 dolara alıp hala ağlayan bir millet olabilir mi ya ? cidden eğitilmeziz sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 12 dakika önce, Cokomantis dedi ki: diskord'da da söylenmiş, 40 dolar civarına geliyor. nesini beğenmediniz? o zamana kadar kaç tane yapısal reformlar yapısal reformlar haberin var mı senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Çok fazla cutscene var, hani oyunun başında bunlar oldu sonra lvl1den başladın falan yapmazlarsa bayık olabilir. Witcher sonuçta kitap uyarlaması ve belli bi hikaye var falan onu takip etmesi normal ama burda daha bi özgürlük bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 3d person seçeneği olcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) dolar bazında witcher 3 çıktığında 25 şubat 2015 $=2,4766 69TL = 27,86$ Bugün alış kur 5,8354 * 27,86 = 162,60 TL :p Haziran 10, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 3rd person olmayacak hayır. Bu arada demoda gösterilen cutscenelerin alternatifi olup olmayacağına dair bilgi gelmedi dimi? Atıyorum o görevi stealthle yaparsan kankiton hayatta kalıyor, işte zenci eleman sana saldırmıyor falan gibi bi C&C sunabiliyorlarsa o zaman iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 olm bi tane cutscene izledin diye ne tribe girdin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 player agency (choices&consequences'ın 2017+ ismi sanırım) diye tutturuyorlarsa alternatörü olabilmeli. pre-rendered değil de ingame engine'se alternatifli'ye bi tık daha yakın diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 6 dakika önce, Black-ice dedi ki: olm bi tane cutscene izledin diye ne tribe girdin ya. kingdom come'da beş katı cutscene var oysa, gidip bayıla bayıla kabak toplamış saatlerce tarlalardan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, arcane dedi ki: yazilimi fiziksel urunle, servis sektoruyle kiyaslamani bir yere birakalim, steam acmisligin mi yok acaba? regional pricing hala devrede. epic store geldi o da halden anlayan fiyat veriyor. sanki her oyun, fakir indielerden baslayarak fiyati 3'e katlamis da AAA'lere mi sira gelmis? Cok farketmiyor, ekonomi de temel olan arbitrage sonucta. Ha gerci yazilimda bu IP yoluyla filan engelleniyordur. Ha istedigi fiyattan satar ben sadece bir malin X dolar bazindaki degerinin az cok sabit olmasini garipsemiyorum dedim. Sanki adamlar ozel olarak TR'ye yuksek fiyat bicmis gibi geldi yazilanlardan. 6 lira olan kurda 40 kusur dolara gelen oyun daha ne kadar ucuza olmasi gerekiyor bilemedim. Amerika'da muhtelemen 60 dolar olur bu oyun, 40 desek kaba hesap, 33% indirimli iste Haziran 10, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ciktigi zaman $30a gelir, dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) 16 dakika önce, Sotto dedi ki: Cok farketmiyor, ekonomi de temel olan arbitrage sonucta. Ha gerci yazilimda bu IP yoluyla filan engelleniyordur. Ha istedigi fiyattan satar ben sadece bir malin X dolar bazindaki degerinin az cok sabit olmasini garipsemiyorum dedim. Sanki adamlar ozel olarak TR'ye yuksek fiyat bicmis gibi geldi yazilanlardan. 6 lira olan kurda 40 kusur dolara gelen oyun daha ne kadar ucuza olmasi gerekiyor bilemedim. Amerika'da muhtelemen 60 dolar olur bu oyun, 40 desek kaba hesap, 33% indirimli iste https://steamdb.info/app/292030/ Witcher 3 60TL/10$, base price 40$ olmasına rağmen. Bu kadar indirimli olsa iyi olurdu mesela : p Edit: Kıyaslama açısından bu da Cyberpunk https://steamdb.info/app/1091500/ Normalde bizi Arjantin/Rusya/Çin tiere filan koyuyorlar ama bu sefer ayırmışlar, %28'de kalmışız. Kötü olmuş. Haziran 10, 2019 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 keanu hype'ini direktore sunan kesin turktur asdf ben olsam buna benzer, kotu adam karakterlerini yerelde cok ama globalde az bilinen karakterler yaparim modelle oraya nuri alco yu, coskun u turkiye de satis rekorlari kirsin, be biliyim ayni sekilde brezilyanin, meksikanin local only kotulerini koy. hem 3-5 bin dolar verip adamlardan haklarini satin alirsin, hemde nokta atisi hype yaparsin asdljkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) Witcher 3 - 60TL - $10 su anki fiyati ama 4 yillik oyun icin degil mi. Mesela $40 da fazla geldi bana USD fiyat bazinda su an icin. Ama yine iyiymis bak haklisiniz. Ama isin ekonomisine girersek bu tarz cut cok da mantikli degil, purchase power parity acisindan bakarsan eger Amerikali'nin $40'i, bizim 60TL'den cok daha pahaliya geliyor diye dusunuyorum kaba hesapla. (Olaya baska bir one-off entertainment gideri bazinda bakacaksak Avengers bileti 30TL filandi sanirim - Amerikada $20 dolardan azdir). Haliyle Amerikaliya eger yapabilirse arbitrage opportunity sunuyorsun. Big Mac Index gibi birsey oldu burada:) Big Mac'te bunu yapamazsin cunku hamburgeri TR'de satin alip Amerikada satmak gibi bir durum yok ama yazilimda bu cok daha rahat. O yuzden dedim yukarida arbitrage anlaminda. Ha IP ile kredi karti ile filan cozuluyordur bu durum dusunmuslerdir elbet. Haziran 10, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Kiss and put it to your head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 DH ölücülerini geçtiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 regional pricing'in manasi kuru sabitlemek ki paran tuvalet kagidina yaklastiginda hala oyun alabil. bugunku kurdan hesaplamak inkara yaklasan bir rasyonalizasyon. aquila'nin dedigi gibi cyberpunk ciktigi zaman 30 dolara denk gelebilir. devam oyunu 10 dolara denk gelebilir mesela, kim bilir... adam bunu ongormus ve dukkaninda opsiyonel olarak boyle bir uygulama baslatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 biraz da "çok ucuz ya bence çok iyi fiyat mmhm" diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ne yaptığını bilmiyor ya cd project meksika'ya 67.5$ fiyat çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar