Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 ben point of returne geldim sonra full gig ve side mission yaptım saatlerce onun için bir şey diyemiyorum ama fazla kalmamıştır senin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 4 saat önce, GERGE dedi ki: Ben de grafik ayarlarının başındaki her efekti açtım. Başta çok tepki vermiştim ama alışınca daha güzel gelmeye başladı. evet abi önyargılı olmamak lazım. hele bazı oyunlarda en büyük koz atmosferken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 bu arada ufaktan modlar da oluşmaya başladı isteyenlere; https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Doc Fingers Spoiler Sattığı epic fortified ankles yüksekten düşüp ölme derdini tamamen bitiriyor o yönden çok iyi lakin neden rare versionuna göre hantal kalmış orası muamma. Hala tüm amacınız speed ise rare versionu tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 koca sehirde 1 tane disi bir tane erkek fahise bulabildim. nasil bir tekelse artik. ya da denk gelebildim. panamdan daha iyiler , ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) 5 saat önce, Litminov dedi ki: oyun oynamasan da eğlendiriyo sdf Witcher 3'ü çok sonra oynadım başlarda nasıldı bilemiyorum ama adamlar su efektlerine emek harcamış. Kayıktayken aard büyüsü kullanınca kayığı itmesi ve su efektleri falan bayağı güzeldi. Bu arada çok saçma savunuyorsunuz oyunu abi. GTA, Mafia 3 gibi open world, şehir hayatında geçen bir oyun, RPG de değil. Tabii ki insanlar güzel bir sürüş dinamiği olsaymış, şu da olsa iyi olurmuş vs diyor. Witcher 3'te de at sürmek keyifli değildi RDR kadar. İlk çıkan videolarda belliydi CP2077'deki sürüş dinamiğinin ne kadar kalas olacağı tabii odaklanmaları gereken o kadar şey var ki oyunda hepsine birden yetişemezlerdi o yüzden çok da beklenti içine girmek mantıksız zaten. umduğunu değil bulduğunu oyna geç işte asdf cyberpunk da rpg degil zaten.. kararlarının ağırlığı olmayan rpg mi olur son paragrafına katılamıyorum malesef, olay sadece beklenti içine girmemiz degil beklentiye sokulmamız. adamların ilk günden bu güne kadar gösterdikleri ve söyledikleri ile ortaya koydukları arasında uçurum olmasa bazı şeylere göz yumulur keyif alınırdı. Aralık 20, 2020 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 oyun motoru disinda AI motoru gibi birsey yok mu ya? en kasis yeri orasi olsa gerek, yani en basidinden acik dunya oyunda trafigin ortasinda arabayi cektigin zaman, ne action olacagini belirleyen bir ML modeli fln yok mu? acik kaynak fln koysunlar adamlar kullansinlar bari. yapanlar da gencecik cocuklar baksaniza. ozellikle en bastan 2. tip kesin, zikerler AI'i ben eve gidip PES aticam diyen cocuk. ve bunuda en ust sagdan 4. cocuk ile yapiyolar besbelli. gozluklunun yanindakide, en alttaki soldaki gozlukluye pas vermedigi icin... fln filan diye gider bu asdf kisaca, AI i el yordamiyla yazmislar besbelli, bu saatten sonra hersey duzelirde o kisim patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 38 dakika önce, applev0dka dedi ki: cyberpunk da rpg degil zaten.. kararlarının ağırlığı olmayan rpg mi olur Oyunun başka sebeplerden dolayı RPG standartlarına çok uymadığına katılıyorum da şu argüman hep bana garip geliyor. Storyline questlerinin hep 4-5 farklı sonu var, gidişat dahi değişiyor. NPC etkileşimlerin cevap ve kararlarına göre değişiyor. Hani npc'yle en intimate etkileşimin olan sevişme ihtimalinden tut bir questte senin seçimlerine bağlı ölen veya ölmeyen bir karakter ölmediyse başka questte boy gösterebiliyor. Kararların ağırlığında daha ne beklenti var? Ya da bu oyunda olmayıp da mesela Baldur's Gate'de ya da Skyrim'de olan ne öğe var kararların ağırlığıyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 4 saat önce, GERGE dedi ki: Campaing çok iyi bu arada. Aksiyon olsun, öykü olsun, karakterler olsun. Özellikle sessiz, duygusal anları çok iyi yapmışlar. Göle daldığımız yeri bitirdim şimdi, inanılmaz olmuş. gözyaşları sel =(((( judy'ciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Güzel editli bi music video buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 .. Players started to report this glitch earlier this week, and by Saturday it had become clear that any save file over 8MB was corrupted. Explanations likely have something to do with the game running out of index space allocated for crafted items due to players duplicating, I don't know, a few thousand grenades Or spending all your time gathering a large amount of trash and using it to craft "hundreds" of grenades, as I saw one player report. .. pcgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 "bomba sayısı = 1600" yazmak varken her bomba için ayrı ayrı "bomba 1, bomba 2, bomba 3, bomba 4..." diye entry mi girmişler yani? ben mi yanlış düşünüyorum ama programcı ekibi komple mal mı? koca ekip kadar programlama deneyimim yok tabii ki de, şöyle bariz hatalar yapıyorlarsa bu kadar ağır optimizasyon sorunlarının çıkması şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 abi sadece sayısı değildir track'lediği heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 On 14.12.2020 at 00:45, Cokomantis dedi ki: bu arada v'nin odasında yatağın bi tane mama kabı var (dolu). bi tane de su kabı var, su yok ama hayvanın tüyleri var 3-5 tane (güzel detay). ama 2 sorun var, 1. mama kabının dolu olması saçmalık. hayvanı olsaydı buldu mu gömerdi. 2. hayvan nerde? Gizli içeriği göster bi de sanki tüm hayvanların nesli tükendi demişlerdi diye hatırlıyorum release öncesi oynayanların incelemelerinde. her halükarda 2/10, çok kötü oyun =( kedi alınabiliyomuş lan eve hgfdkjsgs 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 kilise acilana kadar bu sarkiyla dans ettim resmen aahaha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 5 saat önce, reyou dedi ki: oyun motoru disinda AI motoru gibi birsey yok mu ya? en kasis yeri orasi olsa gerek, yani en basidinden acik dunya oyunda trafigin ortasinda arabayi cektigin zaman, ne action olacagini belirleyen bir ML modeli fln yok mu? acik kaynak fln koysunlar adamlar kullansinlar bari. yapanlar da gencecik cocuklar baksaniza. ozellikle en bastan 2. tip kesin, zikerler AI'i ben eve gidip PES aticam diyen cocuk. ve bunuda en ust sagdan 4. cocuk ile yapiyolar besbelli. gozluklunun yanindakide, en alttaki soldaki gozlukluye pas vermedigi icin... fln filan diye gider bu asdf kisaca, AI i el yordamiyla yazmislar besbelli, bu saatten sonra hersey duzelirde o kisim patates. ML kullanan oyun bir elin parmakları kadar onlar da deneysel oyunlar. Böyle oyunların çoğu state machine ve decision trees kullanıyor. Böyle düşününce oturup uğraşmamışlar resmen AI kısmına birkaç state yazıp geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) 3 saat önce, reyou dedi ki: kilise acilana kadar bu sarkiyla dans ettim resmen aahaha cok iyi final maçında doydum ben buna lan bir daha dinlememe RATATATATATATatata loopa aldım asd Aralık 21, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 en sağdaki ablayı oyuna koymalıydılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 5 saat önce, Bone dedi ki: "bomba sayısı = 1600" yazmak varken her bomba için ayrı ayrı "bomba 1, bomba 2, bomba 3, bomba 4..." diye entry mi girmişler yani? ben mi yanlış düşünüyorum ama programcı ekibi komple mal mı? koca ekip kadar programlama deneyimim yok tabii ki de, şöyle bariz hatalar yapıyorlarsa bu kadar ağır optimizasyon sorunlarının çıkması şaşırtıcı değil. Belki online falan düşünülüp yapılmış olabilir dupe tracking için her itemın unique bir id kullanması lazım mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 4.5mb oldu benim, sürekli büyüyor. En azından yapmak istediğim her şeyi yaptım gibi, sağ salım bitireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Save dosyası 8 mb olunca johny corrupt ediyor. Bug değil feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 valla oyunu preorder edip burada yazılanları okuduktan sonra 3-4 ay patchleri beklemeye karar verdim. iyi de etmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 son cümleyi 3-4 ay sonra yazman gerekiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 5.1mb olmus, save early save often artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) aga oyun bitti ne 3 4 ayı asdf, oynayın patlamaz korkmayın bu kadar Aralık 21, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar