Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Son bir aydır Ac: Odyssey oynuyordum (biraz geriden geliyorum :)) Cyberpunk 2077 için onu silmiştim, keşke silmeseydim diyorum. Belki biraz daha oynasam hissim değişir ama şimdilik Odyssey gibi hadi akşam olsa da oynasam / hadi açayım oynayayım dedirtmedi cuma günü ilk 2-3 saat bitip kapadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) 26 dakika önce, sylvanas dedi ki: Bir de ilhan arif mi ona benzer oyle bi sunucu vardi bi yerde haberlerde. Umut sarikaya'nin aa istanbul dedi karikaturu gibi tepki verdim. arif iqbal'di galiba o herifin adı. loading screen'lerde filan çıkıyordu. şunu gördüm ben de box kasabileceğimiz bi yer var mı bu arada? quest'i var malum. bi de brawler skill'lerinde blunt weapons'la bla bla bonusu dediklerine unarmed da dahil heralde di mi? özellikle ÖLÜM YUNRUKLARI skill'i göremedim çünkü. 2. adam güzel dövdü falcon punch'la =/ Aralık 13, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 o ikizlerle meksikalı arasında grand canyon var. ikizleri faceroll dövdüm, ikinci adam %97'ye indikten sonra tek attı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Dun gezerken buldugum, su yikik otellerin ve lunaparkin oldugu mahallede icim karardi, ki dapdark bir insanim sgds. Muzigin de etkisi var da. Baya bloodlines vibe aldim oralarda. Otel bolgesi zaten, vtm 'deki gibi pier var, ocean otel aradi gozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 38 dakika önce, Scalanova dedi ki: Fps oldugu icin yetemem diye aglamistim ama yettim ve diger fps lerede bulasirim artik, tv ye gectigim ve monitorden daha uzak yattigim icin beceriyorum. oyun cok cok iyi bence bu iyiliginide sahsen gta 5 e benzerliginden alıyor sahsim adina. Ayni sekilde oynuyorum action adventure rpg. Nefis. yurume olsa ne guzel yagmurda sehri gezecegim ama nasil koymamislar anlam veremedim. Hikaye cok iyi gidiyor hala. nexus modda var, wasd ile yürünebiliyor default olarak alt tuşuna ayarlamışlar da değiştirebiliyorsun istersen. ama diagonal yürümeye çalışınca koşuyor W+D vs gibi. onu da hallederler yakında. https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/45 mod da sayılmaz küçük bi şeyler ekliyosun bi cfg'ye. bundan önce envanterimi dolduruyordum yürümek için dsba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 yürümeyle ilgili ufak bi trick buldum, sağ tuşa basınca hafif zoom giriyor. öyleyken yürüyor ahdkf bazen kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Neden taktınız yürümeye bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 4 saat önce, Sparkcaster dedi ki: oyun 1 yılda yapılmış gibi duruyor sen de dokuz ayda yapılmıştın kekeekekekekekeke :Ddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) 11 dakika önce, dreagloth dedi ki: Neden taktınız yürümeye bu kadar? Ben koşturuyorum o kadar, çatışma şu bu görev bitiyor, bi müzik açıp yürüyerek evime dönim diyorum mesela. O kalabalığın içinde yürümek ayrı keyifli oluyor müzik + yağmur falan. Episodik oynuyorum, oyuna girerken dinlediğim kafamdaki bi jenerik şarkısı var, oyundayken kendi müzikleri iyi kurtarıyor. Oyunu kapatırken de jenerik şarkım var bir tane, credits ekranı izleyip şarkı bittikten sonra çıkıyorum. Bi de görevlerde npc yle konuşa konuşa yürüyorsun mesela. Npc yürürken sen koştura koştura duruyorsun. Otomatik yürüseymişiz bari o an. Aralık 13, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 yürümeli questte crosshairi npcye tutarsan yürüyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 27 dakika önce, goldbären dedi ki: sen de dokuz ayda yapılmıştın kekeekekekekekeke :Ddddd şuna bi de "adam olman da 30 yıl sürdü" falan gibi bi espri de eklenebilir aslında uff manyak laf olur ha ama sözüm meclisten dışarı hasdf kavga çıkmasın durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 çıksın ya daha önce dövdüm ben onu çok. sokak ortasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 oo street kid perk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) Vik adam iki kere isimizi gordu, elime para gecince adama odeme yapmak yerine akira motoru aldim. Cift ziplama satiyomus sonra ogrendim. Borcu kapatim bari. Aralık 13, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 ilk önce vik’e ödedim, bereket getirdi. akira motorun parası anında çıktı. çift zıplama çok yerde var da vik epic göz satıyordu esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 30 saatte bitirdim oyunu en dandik 2 bitirme senaryosuyla. diğer senaryolar için ebesininki kadar oynamak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla yan görevler falan fişman. oyun çok kötü RPG ile alakası yok bu oyunun. grafik tasarımcıya vermişler oyun yap demişler yapmış. AI, gameplay, optimizasyon sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 2 saat önce, sylvanas dedi ki: Hitman'in mukemmel harita mantigi burda da var. Kucuk bolumleri, ama her yol bir yere baglandigi icin cikmaz kavrami yok, her gittigin yer seni bir yere ulastiriyor, surekli gidiyormussun gibi pen world hissi veriyordu. Bunu teorik masaya yatiran guzel bi video vardi da arasam bulamam. ara bul, çok merak ettim o dediğin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 çok güçlü bazı legendary cyberwareler var, lüks araba vs yerine ripperdoclarda gezip onları takmanızı tavsiye ederim. gerçi bazıları beklenmeyen alakasız statlarda 16 filan istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 body refleks teknik gidiyorum level atladıkça ama briç de veresim var çok fena. cap falan hiç belli değil acaba sonrasında yetersiz kalır mı diye korktum. siz kaç stata veriyosunuz? gerçi very hardda oynuyorum ve kombatları tek elle geçiyorum hep. kolay geldi biraz oyun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 oyun kolay, consumablelar bile gerekmiyor very hard oynarken, zaten quick slot filan koymamislar onlar icin acip cantadan icmek gerekiyor. quickslotlara sadece inhaleri ve bombalari koyabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Oyunda şehir hayatı nasıl? Köylüler odun kesiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 loudness equalization’ı kapayın bir de control panel sound settings’den. diğer neredeyse her oyunda lazımken burada tam tersi bozuyor sesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) level cap 50 diyorlar iste +49 puan olarak attributeleri hesaplayin ilk yaratirken verdigi 3,3,3,3,3 +7 ustune, 2 tanesini 20 yapabilirsiniz gerisi ortalama olur 10-12 karakter guclenikce her perk %10 ona, %25 buna verdikce ust uste kolaylasiyor evet Aralık 13, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Her oyunda lazım diyorsan sana DAC lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 (düzenlendi) 25 dakika önce, Deathblade dedi ki: Oyunda şehir hayatı nasıl? Köylüler odun kesiyor mu? yani kesiyorlar da baltayla odun arasına kafanı koysan da devam ediyorlar. halterci kadında denedim bunu, halterin üstüne çıktım beni de halterler kaldırdı bir şey demeden. @Bone yıllar oldu game design teorisi alırken izlemiştim bulamadım arasam da. ama ona yakın bir şeyler verebilirim; Aralık 13, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar