Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ya bu değil de iron man 3 ü falan mesela şimdi bunlar avengers ı kurdu.E ironman ın başı tehlike de, bizim bruce banner kalkıpta dur bi yardım edem o kadar kanka dedik adama diyip yardım etmmiyor mu ne iş bu arkadaş.Ben öyle arkadaşa arkadaş demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hortumu kendilerine bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abı yetisemiyolar. hepsinin kendi belalısı vare sonucta. yoksa thor gelip dövsün bütün scorpionı venomu octopusu green geoblini falan, bi nefes alsın ömürcek, ama işte meşgul herkez. sorsan thor'un yıllardır bı babasıyla anasıyla oturuo bı sabah kahvaltısı etmişliği yoktur. özel hayat yok özel hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu gidişle zaten emeklililği bekleye bekleye emekli olur tamzinatıyla da ayvalıkta yazlık alır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Müslüman uyuma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oturup tıkınmayı, döner yemeyi biliyorlar ama birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 e tamam işte mevzuyu cözmüşler, down time'da azcık dinllenmişler. cokmu! zekat verir gibi dünya kurtarıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 O degilde, su an yayinlanan Thor'lari okudunuz mu? God Butcher arc. J. Michael Straczynski'nin Thor'u kadar tuttum. Jason Aaron yaziyor zaten. Bu Marvel Now'da en iyiler zaten Thor tarafi bence. Journey into Mystery ve Thor'u bekliyorum en cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 okuyorum ben 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Fragmanın başında bahsedilen karanlık için; http://en.wikipedia.org/wiki/Ginnungagap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 valla baya anlaşılıyor herşey ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 batman hariç olmuyo ya bu süperkahraman filmi işi.olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 batman in neresi olmus ki, en kral kahraman kahraman kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Forumda İngilizce bilmeyen kişi sayısı çok az, ne yapalım. Türkçe kaynağı yok bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ayDHYDejHhc http://img.gawkerassets.com/img/18uj4nhy8so65jpg/ku-xlarge.jpg Sahneye direk Loki'yi çıkarmışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Adam tek başına yetmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 İki sayı çizgiroman çıktı, buna prelude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Loki'yi oynayan adam bence başarılı bir herif. Yan yana oldukları sahnelerde Thor kasıntı kaçıyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çığlık atanlar nasıl irite edici ya. tam dayaklıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 thoru görseler sahneye atlıcak o gacılar o ne bağırıştır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sahneye atlarlar ama loki'ye verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 loki yardırmış cidden comic-con'da. 2014'de gidebilirim umarım şu comic-con'a, gözüm açık gidicem he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar