Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöyle bişey var adamların rakibi gta olunca tabii ki bu kadar eleştirilirler (rockstar godlike tier zira). haaa gidip de los santos'ta 2 ay yeter diye sidik yarıştracak reklam yaparlarsa hak ederler ama bunları.

oyun ise gta iv'le kapışır anca ama sonuç olarak gta iv'ün bile bütçesi watch dogs'un 2 katı falandı.

video'daki olayların yarısı abartı ona diyorum ben, adam eşşek gibi oynamış herşeyi kaydetmiş tüm absürtlükleri koymuş. bunu gta v'te de yaparsan orada da bulursun bir dünya hata eksik.

dip sonuç: adamlar pr yaptı, hype yaptı ve gelmiş geçmiş en yüksek açılışlarını yaptılar watch dogs ile. gel abi en iyi mal bu diyen pazarcı misali bağırdılar ve sattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

said:
In its first 24 hours of availability, Watch Dogs sold more copies than any previous title in Ubisoft’s history!

her sene yeni bir watch dogs patlatirlar artik.

saka bir tarafa, 8 milyon ps4 kullanicisi oyunsuzluktan kirildigindan normal bu rakamlara ulasmalari
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

gta4 kadar kötü bi pc portu mu vardı ya. 10 tane update ile anca bi yere kadar getirebildiler. bug rekorları kırdılar.

ai, open world öğeleri fln tabiki gta'nın daha iyi ama bu tarz videolardaki kadar abartmaya gerek yok.

ben nerdeyse release ile beraber aalmıştım gta4'ü çok da bi hata yoktu sanki? en azından hatırladığım kadarıyla.

(windows live saçmalığı hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

said:
In its first 24 hours of availability, Watch Dogs sold more copies than any previous title in Ubisoft’s history!

24 saatte Ubi'nin en çok satan oyunu olmuş. Assassinleri bilem geçmiş.

artık düzgün bi Watch Dogs 2 yapsınlar.

Yamuk yapınca satış rekoru kırdığı sürece niye düzgün yapsınlar ki?
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

şimdi şöyle bişey var adamların rakibi gta olunca tabii ki bu kadar eleştirilirler (rockstar godlike tier zira). haaa gidip de los santos'ta 2 ay yeter diye sidik yarıştracak reklam yaparlarsa hak ederler ama bunları.

oyun ise gta iv'le kapışır anca ama sonuç olarak gta iv'ün bile bütçesi watch dogs'un 2 katı falandı.

video'daki olayların yarısı abartı ona diyorum ben, adam eşşek gibi oynamış herşeyi kaydetmiş tüm absürtlükleri koymuş. bunu gta v'te de yaparsan orada da bulursun bir dünya hata eksik.

dip sonuç: adamlar pr yaptı, hype yaptı ve gelmiş geçmiş en yüksek açılışlarını yaptılar watch dogs ile. gel abi en iyi mal bu diyen pazarcı misali bağırdılar ve sattılar.

oynamadım henüz ama sanırım benzer düşüncelere sahip olacağım
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarlarda biri gta5 de böle ugrassan 300 tane hata bulursun demişte.
NAH bulursun biradercazım istersen uğraş kaç tane bulucaksın

Yani bu watch dogs'daki hatalarda hata degil öbür peç fixleyip şeymi yazıcaklar..
Bildigin herifler ÜŞENMİŞ veya UĞRAŞMAMIŞ veya hakikaten bu işi bilmiyolar. open world olaylarını.

-Evet artık reklam panosu ve diregin arasından geçebiliyosunuz düzelttik..

-Trende öle birden lönk diye durmıcak oda düzeldi.

-Suya ateş ettiğinizde su betonarme duvar gibi durmıcak artık mermilerin içeri akışını izliceksiniz..

Hakikaten bsg ubisoft ya ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

GTAV ile tek benzer yanları sandbox olmalar yoksa GTAV tamamen absurdlükler üzerine kurulmuş bir oyun, Watchdogs 'un bu şekilde oynama üzerine kurulmadığı ortada ama sandbox bir oyunu eline geçiren ortalığı birbirine katmaya çalışıyor.( GTA da bazookayı kapıp saatlerce polislerle kapışmak gibi ) Oyunların tarzları farklı bana göre.

Bunun dışında GTAV de tonla saçma, absurd, bug vs olay var. Bunları görmezden de gelmeyin şimdi illa karşılaştırma yapılacaksa.

Ubi beklentileri çok yüksek tuttu öyle böyle değil. Tek hatası buydu..
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Bildigin herifler ÜŞENMİŞ veya UĞRAŞMAMIŞ veya hakikaten bu işi bilmiyolar.

Kotu abi oyun.

Grafikleri kotu, fizik motoru yok, ne silah ne araba customization'i var. Bi tek ceket ve pantolon customization'u koymuslar ki onlar icin de premade secimlerden birini kullaniyorsun.

Hikayesi kotu, karekterleri bos, campaign pek bir tat vermiyor.

Mini-game'ler sadece oyun suresi uzasin diye zorla eklenmis.

Skill tree'deki secimlerin hicbir anlami yok ki kisa surede zaten hepsi fulleniyor.

Combat sistemi cok feci konsol portu ve stealth ogeleri cok yavan.

Reputation bar hicbir ise yaramiyor, oyunda olunce veya oldurunce hicbir sey kaybetmiyor ya da kazanmiyorsun.

Cevrenle hicbir interaksiyonun yok.

Boy boy bug var hepsi immersion'un ayri icine ediyor.

Bitmis oyun diye pazarliyorlar ama optimizasyonu rezalet.

Oyunun online invasionlar ve press "q" to hack haric hicbir orjinal yok ki onlarin da kisa surede herkese kabak tadi verecegine asagi yukari eminim.

Bu oyuna sandbox tanimi kullanilamaz. Nesini begeniyor veya savunuyorsunuz anlamis degilim. Asagi yukari herseyiyle kotu oyun. 4/10
Sosyal ağlarda paylaş

Dergilerin bu kadar iyi inceleme notları verdiği bir oyun, oyunculardan 4.4/10 alıyorsa, yapımcı firma "bir daha size yeni projelerin alpha-beta versiyonlarını ön inceleme için yollamayız" diye sağlam tehdit etmiş diyebiliriz. Watch Dogs da o yelpazenin son ürünü herhalde. 80 küsür metacritic ortalamasının başka açıklaması yok. Kullanıcı yorumlarında oyunun beklentilerin epey altında kaldığı anlaşılıyor zira.
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Dergilerin bu kadar iyi inceleme notları verdiği bir oyun, oyunculardan 4.4/10 alıyorsa, yapımcı firma "bir daha size yeni projelerin alpha-beta versiyonlarını ön inceleme için yollamayız" diye sağlam tehdit etmiş diyebiliriz. Watch Dogs da o yelpazenin son ürünü herhalde. 80 küsür metacritic ortalamasının başka açıklaması yok. Kullanıcı yorumlarında oyunun beklentilerin epey altında kaldığı anlaşılıyor zira.

Tehdit falan etmiyorlar. Dergi, web sitesi, youtuber.. topuna para yediriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu GTA ile karşılaştırıyorsunuz da adamların GTA yapmak gibi derdi yok ki.

İnsanlar bayadır modern zamanda geçen Assassins Creed istiyordu, işte yapmışlar en sonunda. Assassins serisini geçmişte tutak için isminin değiştirmişler ama. Baya missionlar, genel oynanış, stealth, combat hepsi assassins creed'den.

Tailing görevleri ve düşmanların sizi görmesi olayı bile direk AC'den zaten sdf

Hatta Aiden da baya Connor olmuş. Onunla alakası olmayan iki tarafın çatışması arasında kalmış, İNTİKAAAAM diye takılan bi karakter sdf

Ya tabii çok daha iyi bir oyun olabilirdi, eğer biraz daha özen gösterselerdi de, bir daha ki oyunlarda toparlarlar onu da.

Yine de ben eğleniyorum hala oynarken.

https://i.imgur.com/NRHeLh6.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...