Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Inferno Act 3 Act 2'den daha kolaymş diye duydum doğru mudur (DH için) Şu anda Act 2'nin 20% lerindeyim. Nedense her random cave e girme gibi bir hobi edindim NV buffıyla rare avlamak için. Eğer öyleyse Act 2'yi bitirmeye kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 infernoda butcheri bir türlü kesemedik, var mı püf noktası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Flassh said: infernoda butcheri bir türlü kesemedik, var mı püf noktası? Melee'ysen çok bir şey diyemeyeceğim, ama menzilli bir sınıf oynuyorsan kesinlikle odanın diğer ucundan saydırmaya bak Butcher'a. Demon Hunter olarak 1 shot yiyorum o chain attığı özelliğe. O yüzden sürekli maksimum uzaklıkta durmam gerekti kesene kadar. Bir de sonlara doğru Enrage'e giriyor, bütün oda yanmaya başlıyor sıra sıra, orada biraz dans etmen gerekecek. (WoW oynadıysan Heigan'ın dansına benziyor biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 butun oda yaninca kurtulus yok ki zaten, 3 dk altinda zaten kesmen gerek diye biliyorum. wizard da ben venom hydra kullaniyorum kacarken bile surekli damage oluyor, ustune archon rune olarak cooldown reduce, ustune %15 cooldown reduce pasif skillerden, 2 kere archon kullaniyorum kipirdamadan yedikce potion. gerisi de kiting amgic missile, seeker rune. archon a gecmeden once bi hydra cikar tabii. surekli hydra bulunsun haritada 3 dk da kesmen gerek yoksa enrage oluyo. solo icin bu taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 oyun bariz bi şekilde dead villagerlar üstüne kurulmuş, diablodan azmodandan rare çıkmıyor ama maşallah köylülerde sürüyle lol yerde yatan birini yada taş yığını falan görünce herşeyi bırakıp ona koşuyorum ben. bide random zonelar nasıl random anlamadım, geçtiğim yerlerin %80 i aynı yerde, hatta random moblar tamamen aynı spawn yerlerinden çıkıyor sdf eskiden tüm haritadaki herşey değişirdi beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 barbarian topiğine yazdım da, buraya da gömeyim. Şuan Inferno seviyesi Act4, Prime Evil görevine direk giriş yapabiliyorum :D süper lan, yerdeki o siyah sokuk şeylerden bile tek yiyorum neredeyse ama olsun sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Melee isen odanin en assaina git platformun kenarina cik fire damage yemiosun orda solo iken yavas yavas kes orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Dün aklıma gelen bişey var. Blizz bu bossları ve actları (inferno) neden bu kadar zor yaptı? Aklıma 2 şey geliyor; 1- Oyun hemen bitmesin 2- RMAH'den para kaldırsınlar Şu anda inferno act 1 deki gearla act 2 oynayamazsınız. Bu şekilde de devam etmez. Nasıl bişey yapacaklar fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 act 1 deki gearla gayet act 2 oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Sparkcaster said: act 1 deki gearla gayet act 2 oynarsin 38k hp 39k ap var mage ile. Eliteler 2 atıyor. Nasıl oynanıyor ? ACt 1 de düşen itemlar act 2 için yetersizin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hell'de düzgün ilerlememi sağlayan build'ı yaptım sonunda, başlarda işkenceydi resmen. dedikleri kadar varmış hell ve inferno, champion pack'ler ağzına mıçıyor adamın düzgün gear ve build yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 monk'um. o en alta köşede fire damage yememe olayını denemiştik grupla fakat öldük dövmesinden şldfgkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 az önce hell act 3'te yanyana duran iki champ pack beni oyundan soğuttu ondan bundan kaçayım önce şuna sonra buna vurayım vs vs her türlü piçliği yapayım hepsine varım, benim zorluk anlayışım budur 4 mob shield açıp ırzıma geçiyorsa diğer 4 mob vortex atıp illusion basıyorsa ben napayım artık ya Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Ağla. Aa dur zaten yapmışsınız onu. Bir kız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ağla açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Inferno'ya kadar sadece solo oynadım oyunu. Inferno ile mecburan party olayına girdim. Act I'i bir şekilde bitirdim dün gece, güzel bir gruptuk. Ancak gerçeklerle asıl şimdi yüzleştim (Inferno Act II). 51k canım olmasına rağmen 1 vuruşta yatırıyorlar. Abartmıyorum Act II'nin başındaki sinekler/arılar tek vuruş yapıyorlar :)) Sanırım biraz vitality/dps'den kısıp, resiste gitmek gerekiyor. Beraberce yapmak isteyen olursa da kapı açık. Stargazer#2345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 digital versiyonu kaç euroydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Act 3, act 2 den daha kolay lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ah 2 dk açık kalabilse blizz plx plox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 lvl36 wizardım dps 450 civarı armor 1100 (büyü ile 1600) sizce iyimidir bu? skeleton kinge gidiyorum nite'da .. bi de wizarda da barbarda olduğu gibi 20k dps oluyormu yoksa wizard hep ezik ama büyülerden malı götüren bi karakter olarak mı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 51k heal 400-700dps fln ne ya =) bi anda mı katlanarak artıyor bunlar. 32 level nightmare'ye yeni geçtim ben bunların yanından geçmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bilmediğimden soruyorum. Inferno public games olarak girmenin ne farkı var. Herkes binbir türlü bela okuyor solo için. Drop olayı solo da daha mı iyi ? Veya kısaca sormak gerekirse hangi zorluk seviyesi olursa olsun public games ve solo drop şansları aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Nephalem valor çok gereksiz geliyor lan. 5 stack max. Stackı %15 gold ve magic find veriyor. 30 minute duration. %25'e kadar çıkan magic/gold findlar var. Gearda 3-4 parçayı değiştirip dps'den biraz ödün versem devamlı full stackla geziyor gibi olucam. Bosslarda zaten öyle abuk bir dps requirementı yok. Direk gitsem bossu yapsam hem kanser olmayacam hem de "eyvah 4 dakikası kaldı buffın" derdi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ddps den odun vermek yerine nephalem buff ını biriktiriyosun bi de birseyler olmek uzereyken uzerindekileri degistiriyosun oldu mu sana %200+ buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 valor ayni zamanda bosstan dusen item sayisinida etkiliyor. o buff normal magic find gibi islemiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar