Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 50 Mbps'ye kadar 100 GB AKN'li Eko-Sınırsız 85,99 bunu yeni zamlamışlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 uydunet'in bok yemesi mi tüm ülkede mi yasaklandı bilmiyorum ama streamable videolarını izleyemiyorum artık vpn'siz. sövmekten yoruldum artık yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Imgur yüzünden VPN'siz reddit dolaşamıyoruz ya 1.5 senedir... Streamable da gittiyse kötü.. Diğer isp'lerde imgur gitmemişti, kesin kablonun bok yemesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 uydunet devletin olduğu için böyle şeyleri ilk yapan ISP ne yazık ki ucuz vpn bulsam alacam da, yani herşey dolarla anasını satayım yıllık 100 dolar veremeyecem ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 yıllık 30 dolara falan geliyor ya bi sürü düzgün vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Uydunet imgur ve streamable banı harici Twitch'i, Youtube'u falan da throttlelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 ben hiç youtube ve twitch'te sıkıntı yaşamıyorum. bölgesel mi yapıyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 ben modemden VPN'li kullaniyorum, tavsiye ederim. throttle yiyemezsiniz :) http://www.youtube.com/watch?v=F0MOoolhB_4 nordvpn blocklu sanirim modem'e kuramadim. torguard modem'e kurdum, netflix disinda block yemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 imgur gibi blocklar için goodbyedpi diye bir şey var uydunete ilk geçtiğimde onu yapmıştım bende işe yaradı. wikipedia'ya bile giremiyordum bunu yapmadan önce. ekstradan sadece dns kullanıyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 geçen birileri raid için pastebin.com a bir şeyler yükleyip yollamıştı bir ben açamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 3-5 gundur netflix’de sorun var mi sizde de? 500kbps ye dusup duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 gece yarısı izliyorum genelde bir sorun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 5 aralıkta 2 senelik taahhütüm bitiyormuş. 25 mbit 250 gb akk hız da 16ya düşüyordu buna 78 lira gibi bir şey ödüyordum.Yine en kötü 250 gb kotasının olması lazım, hız çok mühim degil açıkcası. 2019'da AKK kalkıyor muhabbeti var, onu bekleyip yeni tarifelere göre mi seçsem ne diyorsunuz? Veyahut şu var, sadece 8e düşüyor benimkinden farkı bu. Taahhütlü düzgün kampanya da göremedim gibi. 24 Mbps'e kadar 2 Mbps'e kadar 250 GB 8 Mbps'e kadar 79,99 (TL/Ay) Özeti bir paket seçmeli mi yoksa 2019'da bindirsinler diye bekleyelim mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 yunusemre said: 3-5 gundur netflix’de sorun var mi sizde de? 500kbps ye dusup duruyorum evet, 100mbit var ben de izleyemiyorum bazi bazi. throttling var herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Goering said: yunusemre said: 3-5 gundur netflix’de sorun var mi sizde de? 500kbps ye dusup duruyorum evet, 100mbit var ben de izleyemiyorum bazi bazi. throttling var herhalde... bright dediydi sanırım uydunet in yutup-netflix throttle şeysi var diye abi uydunet bitse turk net e geçecem ben @DA2019 epey övüyor akn flan yok daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 akn yerine "kota"ya geçince gece işlememe muhabbeti de bitecek mi, bilen var mı? ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Darksun said: bu ttnet in getirdiği gibi ayar çekeceklerse mesela 50 hayli hayli yeter, millet sussun diye şöyle yapmışlar 35 e iniyor. İşin komiği 100 olanda 35 e iniyor :p https://store.donanimhaber.com/8d/a5/50/8da5504db1d3f906931087039a7a6221.jpeg Bu nasıl bi yavşaklık ya. Akk nın adını kaldırıp uygulamaya devam etmek nedir. Keşke devlet kurumları adam olsa da işte neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 2-8 arası akn zaten, e akn kalkıyor. Tamamen bunların işine geldi yani, yok efendim akn limiti artık bitince limitsiz 'kota' tanımlanacak ne demek , normali bize aylık tarife verin birde üzerine sürekli kota alma parası verirsiniz oh ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Uydunet ne yapacak belli olmadı hala, taahhüt için ocağı bekliyordum ya ttnet gibi geçirirlerse diye tedirginim şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bence fiyatların aynı kalabilme şansı yok, muhakkak geçirecekler. Taahhüt e girip sonra bombok bir şey çıkarsa iptal etmek daha iyi değil mi? Tabi iptal edince yeni kampanyaya giremiyorsun sanırım, ama ISP değiştirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 şu fiyatlara internet kullanımı azalır insanların tarifeleri bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Darksun said: Bence fiyatların aynı kalabilme şansı yok, muhakkak geçirecekler. Taahhüt e girip sonra bombok bir şey çıkarsa iptal etmek daha iyi değil mi? Tabi iptal edince yeni kampanyaya giremiyorsun sanırım, ama ISP değiştirilir. Taahhüt iptal edilebilir evet ama işin kötüsü çok da memnunum ben bu bölgedeki uydunetten, 2 senede 2 kere falan sorun yaşamışımdır, o yüzden değiştirmek de istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 1 ocağı beklemek bana çok mantıklı gelmiyor açıkcası en kötü ucuz bir kampanya seçip yılbaşından sonra değiştirsen daha iyi değil mi? Ödeyeceğin ücret arttığı sürece tarife değiştirtiyorlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Turksat Kablonetin yeni kampanyaları belli oldu sadece sınırsız olanlar var aşağıda kotalılara bakmadım bile akullı sınırsızlar cok iyi olmus kanimca. https://hizliresim.com/y6o4m9 https://hizliresim.com/oX87Zq resimi direk gostermeyi beceremedim boyle idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Yurtdışından görülebilen bir siteye koysan resimleri daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar