Liebe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 0 apartmana taşındım, sadece uydunet altyapısı var apartmanda. 5 kasım başvuru tarihim hala gelip bağlamadılar nerdeyse her gün arıyorum her seferinde beyfendi çok haklısınız bu sefer kesin arayacak ekipler diyorlar sonuç aynı :D 5 ocakta şarap alıp kapılarına dayanıcam 2. ayı kutlamak için. rest de çekemiyorum apartmanda hiç bir şey yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 sıfır apartman pişmanlıktır. hatırlarsınız geçen sene bu zamanlarda konum vardı benim, sende yine uydunet varmış bende telekom altyapısı bile yoktu 3 ay beklemiştim, cepten wi-fi açıp overwatch oynuyordum :( bağlanmamış olsa da uydunetin var kıymetini bil sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Bright said: 28.8 kbps 3.6 KB/s yapıyor O dönemde telefon hattı üzerinden tam hız alamazdın yani 1-2 KB/s falan download ederdin. O zamanlar mp3 yeni çıkmıştı, 3.5MB'lık mp3'ü download etmek 1 saati buluyordu, öyle düşün. 28.8k hakkını veriyorsa yarım saati geçmemesi lazım. 14.4k'dır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 applev0dka said: sıfır apartman pişmanlıktır. hatırlarsınız geçen sene bu zamanlarda konum vardı benim, sende yine uydunet varmış bende telekom altyapısı bile yoktu 3 ay beklemiştim, cepten wi-fi açıp overwatch oynuyordum :( bağlanmamış olsa da uydunetin var kıymetini bil sdsafa vallahi çıldırıcam ya dün yine aradılar modem yok elimizde diye. ULAN DAHA 10 GÜN ÖNCE MODEM GELDİ sizi önceliğe aldık dediniz diyorum ekimden beri bekleyen müşterilerimiz var diyor cevaba bak anasını satim. neyseki elimde eski bir modem docsis modem vardı bari onu kullanayım gelin allah belanızı versin artık dedim cumartesi gelecekler yine son saniye bişi uydurmazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Yalnız beyfendi cumartesi çalışmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 sdsfas abi uydunetin sorunu o kurulum vb işlerini taşeronlara vermesi. onlar da keyiflerine göre iş yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 µh said: yalnız us robotics deyince, gelmiş geçmiş en iyi modem şuydu sanırım US Robotics 9105 Hala network hub olarak kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 CthuLhu said: Yalnız beyfendi cumartesi çalışmıyoruz. abi hiç şaşırmam ya, yılbaşı arifesinde kurulum mu olur tövbe bismillah diyebilirler. modemi de bulamadım zaten asdafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 o modemi bulamazsın zaten. kaç ev gezecek seninle o modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Liebe said: CthuLhu said: Yalnız beyfendi cumartesi çalışmıyoruz. abi hiç şaşırmam ya, yılbaşı arifesinde kurulum mu olur tövbe bismillah diyebilirler. modemi de bulamadım zaten asdafasda Adamlar cmts pazar kurulum ve teknik servis yapıyor. Pazar gece 9'da geldiklerini bilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Abi yıllardır 4chan'ı açan google dns sonunda veda etti sanırım, giremiyorum artık. T-Thanks Tayyip-chan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 alternatifini bulursan yaz abi. birçok yer kapandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 bazen açılıyor bazen açılmıyor. 2 gün sonra tıkladığınızda açılabilir. ne olacağı belli değil hayatıma heyecan kattığı için uydunete teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 modemde artik DNS yazma yeri var? onceden yoktu? denemedim gerci ben direk modem=>vpn=>router seklinde kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 50 mbit 250gb AKN + Uykuyok kullanıyordum 2 senedir 87 liraya, şimdi bitiyor taahhüt. Demin aradım ne yapcaz diye, kampanyaların hepsi leş benim usecase için. Dedim kampanya seçmeden ne oluyor, 89 lira benim tarife + 21 lira analog ücret alıyorlarmış 110 lira oluyor. Bildiğin bu bana en mantıklı gibi şuan, zira aylık gündüz 200-250gb, gece ile birlikte belki 700-800 gb data çekiyorum. Adam yeni yıl için kampanya düzenlemeleri ve yeni kampanyalar yapılacak. Biraz bekleyin 1-2 hafta, uygun bişey çıkar dedi. Bekleyeceğiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 çıkmaz abi yaklaşık 4-5 aydır aynı vaziyette kullanıyorum 112tl ödeyerek en azından KOTANI GEÇMİŞSİN O YÜZDEN gb başına 1tl alacağız kaçarın yok stresi yok en azından. kotanı geçmişsin kısmında DL/UP farkını belirtmedikleri için tahminim hepsini kapsar vaziyette yaparlar gb hesaplamasını muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 O zaman bende direk öyle yaparım. İmkanı yok ne 50/4 hızdan vaz geçerim, ne aylık o kadar data indirme durumumdan. Sınırsız tarifede bi kampanya var 16 ve 25 mbit için, 69 ve 89 lira sanırım. Aynısını 50 için yapsalar şöyle 110 liraya falan, direk geçerim. Ama sanmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mayhem said: selam! şimdi ben evi taşıyorum. yeni taşındığım yerde turksat kablo altyapısı yok. 6 ay kadarda taahhütüm var. böyle bir şey başınıza hiç geldi mi? haliyle nakil ettiremeyeceğim. iptal ettirirsem cezalı mı fesh etmiş oluyoruz? taa 2 ay oldu taşınalı halen ödüyorum geçen önünden geçtim girdim sordum ikametgahı aldırmak lazımmış illa bende aldırmaktan yana değilim askerlik sux ödücem 4-5 ay daha mecbur. mecbur derken cezası 4-5 aylık faturadan daha yüksek çıktı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 taahhut bitmis, gun asiri ariyorlar, bu kampanya var sadece: https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,552,100-gulduren-kampanya 50 mbit / 100gb AKN kampanyasi disinda baska 50mbit koymamislar, buyuk fiyasko. turknet ve superonline max 36mbit verebiliyor Sanirim su ikisinden birine gecicem, ama kotayi asinca direk internet kesilmesi hardcoremus... 100 Mbps'ye kadar 250 GB Kotalı/Duran Kotalı 100 Mbps'ye kadar 500 GB Kotalı/Duran Kotalı su anki tarifem 79,90 25mbit/150gb gercekten inanilmaz bir zam yapmislar. boyle serefsizlik gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 110'a 25/2 sınırsız yok mu, onu kullanıyorum ben, 2 sene taahhüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 2mbit upload cok az, skinti cikar evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Benim net yine gitti 40 dakikadir falan yok. Genel bir sey mi yine acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 benim gitmedi ama baya kötü bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Anadolu yakasi genel arizaymis. Sabaha kadar gelmez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ben de yarin basvuru yapacagim sanirim. kadikoy'de internet hizlari nasil? aksam saatlerinde internet baya leş diye bir kac yorum okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar