arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 aciklayacak kadar bilmiyorum. IP'nin nereden hopladigi pingi etkileyebiliyor. onceki sayfalarda vardi IP degistirerek pingi duzeltme hikayem. her zaman ise yaramiyor tabii. mesela su an aradigimda ariza nedeniyle yavaslama oldugunu, uzerinde calisiyor olduklarini soyledi bant kaydinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 oyun oynanmiyor 50 mb baglanti ile.habire spike oluyor,aksam 9 dedinmi pingler cosuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Yok abi öyle kötü ip diye bir şey, değiştiriyosunuz net kendine geliyor o sırada, bu ip iyimiş tamam diyosunuz sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 uydunet ten memnunsunuz değil mi? uydunet bağlattırayım diyorum superonline dan bıktım zaten sözleşmemde bitti. 49 lira veriyorum 4mbit net var desteklemiyormuş hattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 PrudenT mantıken konuşuyorum konu hakkında bilgim yok zaten. Şöyle diyorum İP numaran resetlenince sana başka bir numara veriyor başka bir olayı yok işte ip kimlğin sadece, birisine bağlanmak server'a bağlanmak sana bağlanmaları için kullandıkları sayısal değer. Böyle reset atınca hattın bağlantın falan değişmiyor yani sadece ip no değişiyor. Varsa kitabı bilgisi olan söylesin öğrenelim hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 okullar açıldığından beri bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Nasıl bok gibi açsan konuyu. Hız mı düşük olaması gerektiğinden lag mı donma mı ne? Ben de buna geçmeyi düşünüyorum upload olayı var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Anadolu'da interneti patlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Var, gitti 2 uydunet bağlantısı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 patladı benimki de şu anda. kopmadı ama bağlantı dalgalanıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aradığımda genel arıza var bölgenizde dediler. 5 apartman yanda arkadaş gayet güzel takılıyordu internette. anlamadım. telesekreter mesajı da koymuşlardı genel arıza var diye. geldi bi yarım saat önce falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 2-3 haftadır devamlı sıkıntı var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Dün sabahtan beri internet yok. Sorgulama yapınca kapsamlı arıza gözüküyor burada. Hafta sonu çalışmıyor mu bu adamlar? İşin kötü tarafı arıza kaydı da bırakılmıyor otomatik mesaj çıkıyor çalışma var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 İzmir genel arıza dedi CS Yepyeni Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Bu ara paso kesinti olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 youtube falan zor yükleniyor baya bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 8 saattir falan internet yok, sisli. calisma varmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 bu heriflerde neden düzgün bir akk yok illa kotan dolunca 0.5tl ödersin pampa modeli var? bir tek ben mi rahatsız oluyorum bu durumdan anlamıyorum ki mütemadiyen 15günde bir arayıp yeni tarife değişikliği sunuyorlar ama temelde hepsi aynı şekilde xx gb kota sonrası GG sokacağız gigabyte başına 1 lira diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yo öyle birsey yok gayet akk sistemi var işte kota dusunce hız dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 hem hız düşüyor hem para ödüyorsun, akk olmuyor o yüzden bildiğin kota oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Nekro said: yo öyle birsey yok gayet akk sistemi var işte kota dusunce hız dusuyor. abi günaydın o dediğin akk hizmeti sadece mevcut paketlerde var yeni paket alan yada paketini değiştirirsen GG direk seni de kotalı listesine alıyor µh dediği gibi hemen oturtuyorlar kucağa resmen 90'ların türkiyesine reroll yaptık internette tek farkı hızımız yüksek yani hem hızını aşağı düşürüyor hemde kotalı bende var 25mbps yeni değiştirsem 24 verip hızımı akk ile 8mb düşürecekler 25 16mb çünkü resmen elimdeki avantajı mevcut durumdan daha kötü tarifelerle değiştirmem için her yolu deniyor uydunet çünkü daha iyi bir opsiyonu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 senin "kullandığın kadar öde" paketi herhalde normal şartlarda kotadan sonra hız düşüyor, istersen ek kota satın alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 abi anlamadım neden bahsettiginizi. http://www.kablonetbasvuru.com/kampanyalar/ şurdan bakabilirsiniz kampanyalara. 2 arkadasim yeni sozlesme yapti hic kota falan yok sizden duyuyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar