_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ben de battle.net'i tercih ederim de, sonuçta tercih meselesi neden olmasın ki single player? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Benim için olmasının bir sakıncası yok. Blizzard için korsanı engelleyip satışlarını arttırma gibi bir yararı var. Benim demek istediğim bunun neredeyse hiçbir zararının olmadığı, zaten oyunu bilen herkes b.net'ten açacaktı karakterlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 internetin yoksa/kotuyse, yolculuktaysan, arkadaslarinla farkli saat dilimindeysen diye liste uzuyo single oynamak icin. wow dota vs oynayamiyorum mesela ben hem hayvan gibi lagli oluyo hem de saat dilimleri tutmuyo. uykusuz kalmam lazim arkadaslarimla oynamak icin. onda da keyif alamiyorum lag yuzunden. skidrowu bekliyorum acikcasi offline oynama zimbirtisi cikartsin da bir tadina bakayim diye. edt/ satislari artirip korsani engellemiyo bu arada bu. aksine satislari dusuruyo. single oynaniyo olsaydi alirdim. simdi korsana mahkum oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 öyle tabi haklısın onun aksini savunmuyorum zaten dediğim gibi :) ama mesela yazın yazlığa gittiğimde yada herhangi bir sebepten dolayı internetsiz kaldığımda diablo 3 oynayamayacak olmam sıkıntı yani.yeni bir oyun olsa "şeytana giriyoz" falan diye bişi demem ama diablo 1-2 den biliyorum işte oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Error 37 rage quit'ine yatıştırıcı: http://www.youtube.com/watch?v=xzpndHtdl9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://i.imgur.com/girMi.jpg yerdeki cesetten çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 legendary lerin ciktigi yerler kufur gibi. Ben hayli dusuk level da bi arkadasin oyununu trolleyeyim diye girip elemanin ustune teleport oldugumda yerde bekliyordu ilk legandaryim. act 2 normal daydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 applev0dka said: ya elective mode acında bi etkisi oluyor mu ? dezavantaj olarak,hani skıll degstrnce buff silnmesi fln gibi.. tamam daha cesitli skıll buildler yapıyoruz ama biraz kolaylastirio gibi. buna birisi cvp verebilr mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Olmuyor etkisi. Sadece istediğin skilli istediğin yere koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kolaylaştırmıyor, normalleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 darkerd3 sitesi konuşuldu mu? kullanırsak ban yer miyiz yoksa güvenli midir? darkerd3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 konusuldu. ban yeme ihtimalin var. riski almak sana kalmıs. zaten cok bisi degistirdigi de yok, orijinal hali gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 act 1 16. level'de bitti. beklediğimden uzunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 skeleton king'i level 9'da kesip, kesince 10 oldum 2 farklı karakterle. "arkadaş 12'de kestim" dedi, halbuki ben map'in her bi tarafını açıp öle ilerliyorum mesela, arkadaş mı biraz grind yapmış yoksa ben harbi düşük level'da mı kestim skeleton king'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/17/opinion-why-the-problem-with-diablo-isnt-diablo/ Opinion: Why The Problem With Diablo Isn’t Diablo enteresan bir yazı olmuş... özellikle şu kısmı : At the very least, I still contend that a dedicated, server-free single-player option is a no-brainer in this case and others like it. Yes, some of Diablo III’s online features are great, but give us options – not suffocating requirements. Even so, in the long run, Diablo probably won’t be the big problem here. It’s the next wave of “always connected” games that we need to worry about – the one’s that attempt to follow its lead. So stay angry. Keep demanding an offline option, if nothing else. People may tell you to clam up because this system – while flawed – works more often than not. But I think $60/£45 is a pretty extravagant price to pay for something that “just works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bence de single icin bir offline secenek olmaliydi. Kendi adima cok onem verdigim bir sey degil ve bazi insanlarin da bunu cok abarttigini dusunuyorum, ama yine de bir eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bu muydu lan? ee dövdüm ben bu diabloyu. aşırı kolay abi. tüm oyun toplasan 3 kere öldüm o da benim dalgınlığıma yani. neyse nm kasak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sabonis said: skeleton king'i level 9'da kesip, kesince 10 oldum 2 farklı karakterle. "arkadaş 12'de kestim" dedi, halbuki ben map'in her bi tarafını açıp öle ilerliyorum mesela, arkadaş mı biraz grind yapmış yoksa ben harbi düşük level'da mı kestim skeleton king'i ? arkadaş grind yapmış. 10 levelde kesmek normal olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Flassh said: bu muydu lan? ee dövdüm ben bu diabloyu. aşırı kolay abi. tüm oyun toplasan 3 kere öldüm o da benim dalgınlığıma yani. neyse nm kasak bakalım hell e bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 çok ezik var oyunda çok, hacı nightmare'de belial'a geldik. 7 kere denedik, kesemedik. Kesemediler doğrusu, partide 2 ezik vardı ... Abi diyorum ki yeşillerden kaçın, mallar üstüne üstüne gidiyor. Yakın dolanmayın diyorum, dibime geliyor. En son Hidden Camp'te sağlam bir brifing verdim, yapmazsanız sıçarım dedim. 35 pot aldım girdim. 3/4 canı gitti Belial'ın, tek başıma yaptım gibi birşey ... Herifler komple yatmaya devam bu arada, ben gidiyorum bir yandan dmg veriyorum, diğer yandan bunları resliyorum komple. Neyse ki salaklar ortada dolandıkça ben rahat vuruyordum ... en son potlarım bitti bende öldüm, yetemedim tek başıma ... sıçtığım salaklarına küfredip alt f4 çıktım direk oyundan yeter ... gece gece iyi sinirlendim lavuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 o kadar zirladim ettim drop olayina http://d1205.hizliresim.com/x/p/6busv.jpg qq power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 DarKRideR said: çok ezik var oyunda çok, hacı nightmare'de belial'a geldik. 7 kere denedik, kesemedik. Kesemediler doğrusu, partide 2 ezik vardı ... Abi diyorum ki yeşillerden kaçın, mallar üstüne üstüne gidiyor. Yakın dolanmayın diyorum, dibime geliyor. En son Hidden Camp'te sağlam bir brifing verdim, yapmazsanız sıçarım dedim. 35 pot aldım girdim. 3/4 canı gitti Belial'ın, tek başıma yaptım gibi birşey ... Herifler komple yatmaya devam bu arada, ben gidiyorum bir yandan dmg veriyorum, diğer yandan bunları resliyorum komple. Neyse ki salaklar ortada dolandıkça ben rahat vuruyordum ... en son potlarım bitti bende öldüm, yetemedim tek başıma ... sıçtığım salaklarına küfredip alt f4 çıktım direk oyundan yeter ... gece gece iyi sinirlendim lavuklara public mi takiliyorsun abi o kadar patiden adam varken sdfsfs lvl kactin sen gel tasiyim seni haaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Flassh said: bu muydu lan? ee dövdüm ben bu diabloyu. aşırı kolay abi. tüm oyun toplasan 3 kere öldüm o da benim dalgınlığıma yani. neyse nm kasak bakalım normal den filan nasıl bir zorluk bekliyordun ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 nightmare oynamaya başlayınca gerçek hacknslash tadını aldım sonunda. normal aşırı kolaymış, eğlencesi kalmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 achievement fln nereden bakılıyor biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar