Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Saldırısında Ne yapılmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tatar

köpeklerin nasıl evcilleştiği ve tarihini araştır derim

ha sokakta hala köpekler dominant birşekilde hayat sürüyorsa bu bu ülkenin bir ayıbıdır zaten , insanlarda ara o suçu

misal avrupada çoğu yerde sokakta sahipsiz kedi köpek bulamazsın bile
Mesaj tarihi:

bide

eğer size saldıran köpek dişlerini göstermiyorsa , zaten %90 ısırmaz sizi

şöyle bişi size saldırıyorsa o zaman korkun, yoksa öle salak salak havlıyorsa falan bişi yapmaz kasmayın tırsmayın

Mesaj tarihi:
Karea said:

tatar

ha sokakta hala köpekler dominant birşekilde hayat sürüyorsa bu bu ülkenin bir ayıbıdır zaten , insanlarda ara o suçu

(tu)
Mesaj tarihi:
Lan 13 sayfa konuşmuşuz insan denen hayvan hani zekiydi.Beynimle alt etmek istiyorum lan ben bu köpeği.Bi anda bi bulmacayla çıkayım karşısında göt olsun istiyorum yok mu la bunun bi yolu.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Karea said:

tatar

(tu)

Çünkü sokak köpeği ya uyutulur yada bakımevine verilir bizde uyutsan kıyamet kopar bakım evi içinse daha sokak çocuğu problemini çözememişken ona para ayrılmaz.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Lan 13 sayfa konuşmuşuz insan denen hayvan hani zekiydi.Beynimle alt etmek istiyorum lan ben bu köpeği.Bi anda bi bulmacayla çıkayım karşısında göt olsun istiyorum yok mu la bunun bi yolu.

ahahaha
Mesaj tarihi:
1 sene boyunca eve donuste aynı sokakta kopekler teror estirdi,bakmadan yurudum hep 3.5 ata ata, gunun birinde 5-6 tanesi cevreledi ve biri paçamdan yakaladı. can havliyle tekme savurdum, hoşt diye bagıra bagıra kacırdım bunları. sonra yan binadan bi adam cıktı, kopege ne vuruyorsun diye azarladı. o sinirle adamın da ustune yurudum falan böyle bir hikaye işte
Mesaj tarihi:
Biber spreyi deneyin ben kedilerde denedim hayvan kendini yumruklamaya başlıyor koşayım derken duvara falan çarpıyor (-:

Edit: Sabahın köründe camımda 1 saat aralıksız miyavladıktan sonra o sinir ve uykusuzlukla baş ucumda duran biber spreyini kullanmam icab etti ancak hayvan ders aldı sanırım, bir daha hiç gelmediasdaf
Mesaj tarihi:
ya söylüyorum anlamıyosunuz işte.

size saldıran bir köpeğe karşı en etkili savunma yöntemi ne alaka ya niye saldırıyosun bana demektir.

savunma sanatları ustası TZING TSUO

Mesaj tarihi:
16lı yaşlardayken bi arkadaş köpek üzerine doğru koştuğunda boynundan yakalamaya çalış falan dedi o zaman bişey yapamıyomuş falan salladı öyle.3 gün sonra arkadaşı 3-5 yerinden köpek ısırdı yere yatırıp didikledi çocuğu aehuaheua
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Çünkü sokak köpeği ya uyutulur yada bakımevine verilir bizde uyutsan kıyamet kopar bakım evi içinse daha sokak çocuğu problemini çözememişken ona para ayrılmaz.

daha ziyade insanlar alıp alıp sokağa atmaz
  • Yeni Oluştur...