Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Alanlarına niye saygı gösterecekmişiz ya, modern toplumda sokak köpeği olmaz olmamalı, vahşi hayvan statüsünde baya. Belediye alsın götürsün kısırlaştırsın falan işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tatar köpeklerin nasıl evcilleştiği ve tarihini araştır derim ha sokakta hala köpekler dominant birşekilde hayat sürüyorsa bu bu ülkenin bir ayıbıdır zaten , insanlarda ara o suçu misal avrupada çoğu yerde sokakta sahipsiz kedi köpek bulamazsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 8) onlara küçük sürprizler yapın. sizi elinizde bir demet çiçekle görmek onların size bakış açısını değiştirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bide eğer size saldıran köpek dişlerini göstermiyorsa , zaten %90 ısırmaz sizi şöyle bişi size saldırıyorsa o zaman korkun, yoksa öle salak salak havlıyorsa falan bişi yapmaz kasmayın tırsmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çakıyla ağzına dürtüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aklıma who let the dogs out şarkısı geldi. i just lost the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hemen gideyim de kendime pitbull tarzı bir köpek alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ilk mesaji okurken kendi kendime "ulan bu yontemde bi terslik yokmu" diye dusunuyordum meger yumrugu kopegin agzina sokuyomusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köpek düdüğü denmişmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Karea said: kafaları kalın ve acıya duyarsız olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Karea said: tatar köpeklerin nasıl evcilleştiği ve tarihini araştır derim ha sokakta hala köpekler dominant birşekilde hayat sürüyorsa bu bu ülkenin bir ayıbıdır zaten , insanlarda ara o suçu misal avrupada çoğu yerde sokakta sahipsiz kedi köpek bulamazsın bile (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lan 13 sayfa konuşmuşuz insan denen hayvan hani zekiydi.Beynimle alt etmek istiyorum lan ben bu köpeği.Bi anda bi bulmacayla çıkayım karşısında göt olsun istiyorum yok mu la bunun bi yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 psychic güçler kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ona küçük süpr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IXuJPgK3dMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bone said: Karea said: tatar köpeklerin nasıl evcilleştiği ve tarihini araştır derim ha sokakta hala köpekler dominant birşekilde hayat sürüyorsa bu bu ülkenin bir ayıbıdır zaten , insanlarda ara o suçu misal avrupada çoğu yerde sokakta sahipsiz kedi köpek bulamazsın bile (tu) Çünkü sokak köpeği ya uyutulur yada bakımevine verilir bizde uyutsan kıyamet kopar bakım evi içinse daha sokak çocuğu problemini çözememişken ona para ayrılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Akhlaur said: Lan 13 sayfa konuşmuşuz insan denen hayvan hani zekiydi.Beynimle alt etmek istiyorum lan ben bu köpeği.Bi anda bi bulmacayla çıkayım karşısında göt olsun istiyorum yok mu la bunun bi yolu. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 beyin dalgalarıyla saldırcan stun olcak köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 1 sene boyunca eve donuste aynı sokakta kopekler teror estirdi,bakmadan yurudum hep 3.5 ata ata, gunun birinde 5-6 tanesi cevreledi ve biri paçamdan yakaladı. can havliyle tekme savurdum, hoşt diye bagıra bagıra kacırdım bunları. sonra yan binadan bi adam cıktı, kopege ne vuruyorsun diye azarladı. o sinirle adamın da ustune yurudum falan böyle bir hikaye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?25,3557911,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Biber spreyi deneyin ben kedilerde denedim hayvan kendini yumruklamaya başlıyor koşayım derken duvara falan çarpıyor (-: Edit: Sabahın köründe camımda 1 saat aralıksız miyavladıktan sonra o sinir ve uykusuzlukla baş ucumda duran biber spreyini kullanmam icab etti ancak hayvan ders aldı sanırım, bir daha hiç gelmediasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Sana saldıran kediyemi sıktın biberspreyini yoksa deneme amaçlı zararsız hayvana mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ya söylüyorum anlamıyosunuz işte. size saldıran bir köpeğe karşı en etkili savunma yöntemi ne alaka ya niye saldırıyosun bana demektir. savunma sanatları ustası TZING TSUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 16lı yaşlardayken bi arkadaş köpek üzerine doğru koştuğunda boynundan yakalamaya çalış falan dedi o zaman bişey yapamıyomuş falan salladı öyle.3 gün sonra arkadaşı 3-5 yerinden köpek ısırdı yere yatırıp didikledi çocuğu aehuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Absolut said: Çünkü sokak köpeği ya uyutulur yada bakımevine verilir bizde uyutsan kıyamet kopar bakım evi içinse daha sokak çocuğu problemini çözememişken ona para ayrılmaz. daha ziyade insanlar alıp alıp sokağa atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar