lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 MMOsuzlukluktan kırılıyor ortam resmen... Ben beta'da oynadım, adapte olmak (klasik mmo oyun stillerine alışmış olunca) kolay değil ama oyunun class dinamiği çok farklı ve güzel görünüyor... (umarım end game balance da iyidir) IYI yada KOTU gibi kesip atamıyorum sonucta kısıtlı zaman aralığında 3 class deniyorsun "sonuca yönelik yorum yapmak" imkansız şuan... Wildstar oynamayı düşünmüyorum: Kötü bir oyun falan demiyorum, aksine güzel oyun. Ama söylendiği gibi bu beklenti meselesi. Benim beklentilerimi karşılayacak bir oyun değil. PVE beklentisi olan oyuncuların ise önümüzdeki süreçte tek "yeni" seçeneği gibi görünüyor... ArcheAge: Zamanında Kore serverlarında 2 tane end game karakter kastım artı 3-4 ara karakter... O zaman çok çok başarılı görünen oyunun, 1 basit değişiklikle (f2p + shop) içine ettiler malum... Çok umutlu olduğum oyunu oynamayı artık kesinlikle düşünmüyorum... ESO'ya gelirsek: Evet alışık oldumuzdan çok farklı bir stili var (ki PC değil konsol öncelikli düşünülerek yaratılmış diyebilirsiniz) haklı da olabilirsiniz ancak ben geçtiğimiz ve yaşamakta olduğumuz mmo kuraklığında "farklı birşeyler" denemek, Kanuni'nin dediği gibi 2-3 ay dostlarımla eğlenmek istiyorum... Yeter de artar bana Peki sonuç: Camelot Unchained gelene kadar elinizde ne varsa idare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 camelotu simdiden beklemeye baslarsak cikinca kesin patlar, unutun onu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Temmuz ayında ps4 e de çıkıyormuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gqiEvH4iC0M - http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2014/031/4/c/elder_scrolls_online_imperial_by_endless_1-d74jbu9.gif said: SKYRIM gibi yok değil işte pek, hatta devler bizzat söyledi bunu skyrim isteyen gitsin skyrim oynasın dedi adamlar röportajda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Selamlar, çok takip etmiyordum burdan ama belki bir yardımcı olan çıkar. Bu greenmangamingden indirimli Imperial Ed. almaya çalışırken "Oops, we cannot compute!We are unable to process your order using this card. Please try another card or one of the alternate payment options." böyle bir hata verdi, doğal olarak kart bilgilerini yanlış girdim diyip tekrar denedim ve aynı hatayı tekrar aldım. Sonra internet bankacılığıyla kartı kontrol ettim ve beklediğimden düşük limiti görünce bankayı aradım. Elemanlar 2 kere parayı çekmiş oyunu vermeden. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır haftasonu olduğu için ticket'ın cevaplanması falan geç olacak, olmazsa harcama itirazı yapmam lazım bankaya çünkü.. ya da dolandırıcılık ihbarı mı artık her neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu işler için en iyisi paypal... Bence bundan sonra onu kullan. Ba arada hiç greenman ile uğraşma. Direk bankana bu ödemeyi iptal ettiğini söyle. İptal ettikten sonra da. greenman ile irtibata geçip, parayı iki kere çektiklerini bu nedenle ödemeyi iptal ettiğini söyle. Diğer bir alternatif yol da sanal kart. eğer sanal kart kullanmış olsaydın, sadece senin belirlediğin kadar bir limit çekip, ikinci kez (limitin yetersiz olduğu için) çekemeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hemen bankayla iletişime geç ve charge back yap... Ben böyle bir alım yapmadım de geri çekerler parayı Tabi 2 şık var biri ödemeyi iptal etmek "vazgeçtim" demek Diğeri bu alımı ben yapmadım demek ama ben yapmadım demen için 3D secure kullanmamış olman gerek, kullandıysan sadece iptal ettiğini söyle gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Exodous said: Bu işler için en iyisi paypal... Bence bundan sonra onu kullan. Ba arada hiç greenman ile uğraşma. Direk bankana bu ödemeyi iptal ettiğini söyle. İptal ettikten sonra da. greenman ile irtibata geçip, parayı iki kere çektiklerini bu nedenle ödemeyi iptal ettiğini söyle. Diğer bir alternatif yol da sanal kart. eğer sanal kart kullanmış olsaydın, sadece senin belirlediğin kadar bir limit çekip, ikinci kez (limitin yetersiz olduğu için) çekemeyecekti. Ya zaten limit oldukça düşüt bir kart olduğu için bu tip alışverişlerde onu kullanıyorum, örnek vermek gerekirse 3.'cüyü çekebilecekleri bir limit yok kartta.. Araştırınca site tamam bir, steam ya da gog değil ama düzgün bir site gibi gözküyor. Sistemde böyle bir yanlışlık olmuş olamaz mı buradan daha önce alış-veriş yapmış olan arkadaşlar bizi aydınlatsa. Bankayı hemen arama kısmını doğru bulmuyorum ben zaten 3d ödeme bile yapılmadı, her şekilde pazartesi parayı geri alabilirim herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 lightNdark said: Hemen bankayla iletişime geç ve charge back yap... Ben böyle bir alım yapmadım de geri çekerler parayı Tabi 2 şık var biri ödemeyi iptal etmek "vazgeçtim" demek Diğeri bu alımı ben yapmadım demek ama ben yapmadım demen için 3D secure kullanmamış olman gerek, kullandıysan sadece iptal ettiğini söyle gitsin Bir de bu kadar diretmemin sebebi, sitesinde 240tl, greenman'de 137tl bu yüzden. Ucuz etin yahnisi yavan olur falan da, redditte başarılı alanlar falan var işte o yüzden bir umut direk fight mode'a girmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu nasıl bir fiyat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 -Deno- said: bu nasıl bir fiyat lan http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1wnpop/25_off_the_elder_scrolls_online_is_back_at_green/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 şu beyaz saçlı adamın zaman küçük bir konuşmasını dinlesem "Tamriel" dediğine denk geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu oyun patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Eso ne degisiklik sunuyor, bildigimiz mmo? dan neden farkli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 abi ben sunu anladım ki bi oyunun değişiklik sunması değil wowu beasarılı taklit etmesi bile bence iyi oyun olması icin yeterli addon supportu olmayan chati tradei duzgun calısmayan auction houseu olmayan hudu ayarlanmayan mmolar gördükçe hayattan soguyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bir kaç post yukarda lightndark tekrarlamış da birkaç kere merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu arada inşallah çılgın fail olurda batar bizde f2p oynar bakarız hayatta para vermem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 olm mmo bekleye bekleye yaş 30^'u geçti. Antropoza girecez hala mmo yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 BonePART said: bu arada inşallah çılgın fail olurda batar bizde f2p oynar bakarız hayatta para vermem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Aynen denemek için tek ihtimalim f2p olması. Ki ben morrowind'in tüm koleksiyonuna sahibim, oblivionum collector's edition, skyrim'de benzer şekilde. Elder's scrolls oyunlarını hala oynuyorum ama asla ama asla aylık ücret falan verip wow stili mmo oynayamam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dreagloth said: bir kaç post yukarda lightndark tekrarlamış da birkaç kere merak ettim. Önce bir video paylaşayım farklar adına "bazıları hoş gelebilir bazıları nahoş gelebilir zaten amaç oyunu beğendirmek değil yukarıdaki soruyu cevaplayabilmek" 02.00 dan itibaren izlerseniz detaylı şekilde anlatıyor Bence en önemlisi Char level değilde skill level üzerine odaklanmış olması ve olağanüstü çeşitlilik sunabilmesi... Skilleriniz neye göre değişiyor. Aşşağıda paylaştığım linki incelerseniz skilleriniz neye göre değişkenlik göstereceğini ve yaratabileceğiniz karakterin ne denli detaylara dayandırıldığını görebilirsiniz. Bunlar oyunu daha güzel kılıyor demiyorum kesinlikle, ben "farklı bir şey denemek istiyorum" ve en azından Camelot Unchained gelene kadar dostlarımla birlikte farklı birşey oynayarak zaman geçirmek istiyorum olay bu ;)Bu linkte cevabı bulabilirsiniz: SKILL BUILDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Curse Beta Key dağıtımı yapıyor, bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 oh be beta sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bana da gelmiş beta, iyi bari. mono sağolsun bayağı göstermişti stream ile ama deneyeyim yine de. almaya niyetim yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Sorry! You are ineligible to claim a Beta Key diyor curse bana ama beta invite gelmiş TESO dan. bakalım girelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar