Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 long war yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oha bayağı şey var. çok yaşa emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kaede said: long war yükleyin Bu ne ? Biraz daha bilgi alayım :). Edit: Modmuş tamam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 sahane bir mod. twitchde oynayanlar oluyor. oradan farklari daha iyi gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Enemy Unknown modumu bu ? Yoksa Enemy Within mi ? MOD yükleyebilior muyduk ya, ne zamandır açmayınca hatırlayamaıdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Enemy Within miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 2K'nın yeni oyunu Advent'in(ismi değişebilir) XCOM serisinin devamı olma ihtimali var. Apocalypse tarzı bir oyun olabilir. http://www.adventfuture.org/ https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/1qHk-h3amFr6bRq3mT3tuhCQqL8=/0x4:1744x985/960x540/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/46396626/ADVENT-CityCenters01.0.0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 siteye bakınca daha ziyade syndicate tarzı bir oyun setting'i gibi göründü, ama 2k dediğin gibi de yapabilir bakalım. ben de daha geçen gün xcom'a devam birşeyler yapsalar artık diye düşünüyordum, iyi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 http://www.reddit.com/r/Xcom/comments/37qa8s/psa_the_advent_future_website_just_got_updated/crox4bt xcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 bi long war deneyek şu çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hadi hayırlısı, gerçi böyle viral siteyle firaxis ismi olmadan açılış yapmaları fason alt stüdyolardan birine yaptırıyorlarmış izlenimi verdi. tablette satacak kıvamda birşey yapmıyorlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ya ben bunu oynamamışım boş anıma falan denk gelmiş sanırım. jagged allience'tan beri ilk kez keyif aldım sanırım hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 hazır elini değdirmişken satellite reign de oyna. ha bi de "jagged alliance'ten beri" dediysen shadow watch, fallout tactics, 7.62, shadowrun returns, xenonanuts, dead state ve invisible inc oyunlarına da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 satellite reign'i beğenmedim ben abi, oyun tam olmamış gibi bir sıkıntı var. UI falan çok karmaşık user-friendly değil. Shadowrun harika, oynanması elzem.2 tane ek görev paketi var al onları da. Invisible INC'yi de beğendim ama zor geldi biraz, benim tembelliğimdendir bu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Vingthor said: ya ben bunu oynamamışım boş anıma falan denk gelmiş sanırım. jagged allience'tan beri ilk kez keyif aldım sanırım hayattan. abi aynen. ben de uzun zamandır böyle keyifle uzun uzun single play oyun oynadığıımı hatırlamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bone said: hazır elini değdirmişken satellite reign de oyna. ha bi de "jagged alliance'ten beri" dediysen shadow watch, fallout tactics, 7.62, shadowrun returns, xenonanuts, dead state ve invisible inc oyunlarına da bak. fallout'un herşeyini ellisekizbinkez oynadım zaten. shadowrun'ı baya baya beğenmedim. içinde büyü oldu mu tiksiniyorum çünkü. ama şu diğerlerine bakayım olay turn base olması değilde bi yandna macro bişeylerle uğraşmak falan bide. o yüzden jagged allience dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Xcom unda en güzel tarafı oyunun ilk başlangıcı , ilerledikçe sen gelişiyorsun uzaylılar fazla gelişmiyor o yüzden gittikçe kolaylaşıyor. Hele adamlarınn zihinsel özellikleride gelişince direk game over aşırı kolay oluyor :P Gerçi ilk ufo the enemy unkown da öyleydi çocuk oyuncağına dönüyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Buna benzer ne önerirsiniz 2si çıkana kadar idare edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 xenonauts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 geçen bizim teasy oynadı çok canım çekti ya, indirimde alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Benim lan o. zipzip de bana sşkghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 teasy çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hastasıyız teasynin ve kedilerinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar