goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Sparkcaster said: Bazı bölümlerde ağır hollwyood etkisi vardı, yazar kadrosu değişmemiş ama bazı yerlerde anneye anlatır gibi anlatılma hissiyatı yaşadım. KARDEŞ YANLIŞ GELMİŞSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 playtest rezaletti cidden ya. scifi ile alakası yok. bok gibi twistin twistin twisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 4 bölüm izledim şimdiye kadar. 2-3-4 gerçekten çok bayık. hele play test konusuna hiç girmek istemiyorum. ilk bölümü beğendim bi tek. ama nerede o eski black mirror dedirtiyor. bir de girizgahları çok uzun tutmuşlar. resmen bütçe kısıtı göstergesi. ya da ucuza maletme hevesi. ilk 20-25er dakkalar 3. sınıf holivud filmi tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 s01e01 - The National Anthem - izledim bok gibiydi her bölüm farklı konular işliyolarsa ve benim gibi yeni başlayacaklar varsa bu bölümü boşa izlemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 amerikalilar ayarini bozmus dizinin meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bende hype a guvenip ilk sezonu izlemeye kalktım 3. bolumde dayanamayıp kapadım. Muthis vasat otesi bir seriymis. TED sunumları tierdi resmen son bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 goldbären said: Sparkcaster said: Bazı bölümlerde ağır hollwyood etkisi vardı, yazar kadrosu değişmemiş ama bazı yerlerde anneye anlatır gibi anlatılma hissiyatı yaşadım. KARDEŞ YANLIŞ GELMİŞSİN O olay bi son bolumde vardi ya. Asil dedektif "whats imei, whats su, whats bu" deyip durdu. Ordan gelmistir oyle bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 netflix hersey gibi bunun da icine etmeyi basarmis. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Playtest dışındakileri çok beğendim hele 1 ve 6 kusursuz bence. Zevkle alakalı heralde eleştirilen şeylere herkes aynı derecede takık değil, bana da ikinci sezon sıkıcı gelmişti. Yine de senaryolar yaratıcı, anlatım güzel, kendini tekrarlamıyor. Senaryo ekibinde kesin Rus hikayelerine düşkün birileri var, şu bölümleri zamanına uydurup çehov, gogol kitaplarına koy sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 senko said: netflix hersey gibi bunun da icine etmeyi basarmis. tebrikler. ya şuradan bir git lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 izlediğim her bölümde daha yavan oluyor. 3. bölüm çok kötüydü ya. sci-fi yok, yakın gelecek bile yok, boktan thriller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 0301'i ben begendim, zaten blackmirror olan seylerin, olabilecegi distopya idi. su anda da insanlarin buyuk bir kismi (buradaki konseptten daha manasizca) sadece like almak icin like almaya kasiyor. 0302 wow.. feci kotu 0303 hicbir yere baglanmiyor ama kotu degil 0304 cok sikti... o kadar vasatti ki uyuyasim geldi. 2 gunde bitirebildim 0305 fena degildi. konsepti kolayca cozebiliyorsun, surpriz yok ama gercekte uygulanmasi olasi bir distopya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 3 bölüm izledim en iyisi 1. bölümdü. tam bir black mirror bölümüydü bence. 2. bölüm baya gereksiz. 3. bölüm eh yani olmasa da olurmuş. ama tabi ilk 2 sezondan sonra meh yani. hepi topu 6 bölüm yapıyonuz düzgün yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Herkes 3. sezonun bölümlerini yorumluyor biliyorum ama ben daha yeni başladım ilk sezonu yorumlayayım şimdilik :) vulga said: s01e01 - The National Anthem - izledim bok gibiydi her bölüm farklı konular işliyolarsa ve benim gibi yeni başlayacaklar varsa bu bölümü boşa izlemesinler edit: 1/10 s01e02 - 15 Million Merits - bence sezonun en iyi bölümü buydu. gelecekte teknolojinin dönüşümüne dair bence tutması epey muhtemel tahminler var. eleştiriler, göndermeler vs iyiydi 8/10 s01e03 - The Entire History of You - bu bölümda teknolojinin kötü yanını göremedim. gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlıyor. bu acı verici olabilir ama yalanlara, ihanete vs. sebep olan yine insanın kendisi 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bütün dizinin en iyi bölümüne 5.5 vermiş adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 yok be en iyisi o değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 3. sezon tam bir hayal kırıklığı oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 3. sezon ilk bölümü izledim sadece, eski havayı hatırlattı bana ya. gerisi mi çok kötü : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 3.sezon gayet iyide. bok atma timi gelmiş sadece üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ben de bugün s2e2'yw kadar izledim de özellikle s2e2'ye bayıldım abi, white bear mı ne. Bence çok orijinaldi senaryosu, ben bir film nubu olduğumdan da orjinal geçmiş olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 5 e kadar izledim bence hos olmus. Yaygara koparacak kadar kotu birsey gormedim, eskiye nazaran cok fazla bolum cektiklerinide goz onunde bulundurmak lazim. Simdilik siralamam 1 > 5 > 4 > 3 > 2 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 3x5 hariç tırttı ya 3.sezon ki onda bile bilale anlatır gibi açıklatmışlar hikayeyi ne alemi vardı ilk 2 sezondan sonra beğenmek için zevksiz falan olmak lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 0301 en iyisiydi ya açık ara.çok beğendim.geri kalanların hepsi aynı seviyede vasattı ama.belki 6.bölüm eh,vasatın bi tık üstü. [video]https://www.youtube.com/watch?v=sFk28xP3aHg?feature=oembed" width="459"> şu sahne güzeldi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 6da fena değildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 https://twitter.com/blackmirror/status/796192757836554240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar