Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror (2011) - Netflix

xunn

Öne çıkan mesajlar

4 bölüm izledim şimdiye kadar.
2-3-4 gerçekten çok bayık. hele play test konusuna hiç girmek istemiyorum.
ilk bölümü beğendim bi tek.
ama nerede o eski black mirror dedirtiyor.
bir de girizgahları çok uzun tutmuşlar. resmen bütçe kısıtı göstergesi. ya da ucuza maletme hevesi. ilk 20-25er dakkalar 3. sınıf holivud filmi tadında
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Sparkcaster said:

Bazı bölümlerde ağır hollwyood etkisi vardı, yazar kadrosu değişmemiş ama bazı yerlerde anneye anlatır gibi anlatılma hissiyatı yaşadım.

KARDEŞ YANLIŞ GELMİŞSİN

O olay bi son bolumde vardi ya. Asil dedektif "whats imei, whats su, whats bu" deyip durdu. Ordan gelmistir oyle bi his.
Sosyal ağlarda paylaş

Playtest dışındakileri çok beğendim hele 1 ve 6 kusursuz bence. Zevkle alakalı heralde eleştirilen şeylere herkes aynı derecede takık değil, bana da ikinci sezon sıkıcı gelmişti. Yine de senaryolar yaratıcı, anlatım güzel, kendini tekrarlamıyor.

Senaryo ekibinde kesin Rus hikayelerine düşkün birileri var, şu bölümleri zamanına uydurup çehov, gogol kitaplarına koy sırıtmaz
Sosyal ağlarda paylaş

0301'i ben begendim, zaten blackmirror olan seylerin, olabilecegi distopya idi. su anda da insanlarin buyuk bir kismi (buradaki konseptten daha manasizca) sadece like almak icin like almaya kasiyor.
0302 wow.. feci kotu
0303 hicbir yere baglanmiyor ama kotu degil
0304 cok sikti... o kadar vasatti ki uyuyasim geldi. 2 gunde bitirebildim
0305 fena degildi. konsepti kolayca cozebiliyorsun, surpriz yok ama gercekte uygulanmasi olasi bir distopya.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes 3. sezonun bölümlerini yorumluyor biliyorum ama ben daha yeni başladım ilk sezonu yorumlayayım şimdilik :)

vulga said:

s01e01 - The National Anthem - izledim bok gibiydi her bölüm farklı konular işliyolarsa ve benim gibi yeni başlayacaklar varsa bu bölümü boşa izlemesinler

edit: 1/10

s01e02 - 15 Million Merits - bence sezonun en iyi bölümü buydu. gelecekte teknolojinin dönüşümüne dair bence tutması epey muhtemel tahminler var. eleştiriler, göndermeler vs iyiydi 8/10

s01e03 - The Entire History of You - bu bölümda teknolojinin kötü yanını göremedim. gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlıyor. bu acı verici olabilir ama yalanlara, ihanete vs. sebep olan yine insanın kendisi 5.5/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...