Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bugün oynamak isteyen varsa neme, ben veya bonecrusher'a msj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 indiriyorum bi deneyelim bakalım. Bir tane link buldum, oradan üye oldum. bir kod yollamışlar, içerisinde 10 günlük premium vs. varmış. link şu: http://www.gamecoach.tv/en/games/apb-reloaded buda aklıma şu soruları getirdi. Bu şekilde promosyon kodu veren başka yer var mı not: başka bir mail adresi ile kayıt olsanızda bu kod geliyor. Yani eski hesaplarınızda kullanıyor olabilirsiniz. Neyse oyun insin bi bakınayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 teknosada 9tl ye kutulu var 1ay premium ve özel silah kodu varmış içinde. teknosa-apb-reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bu kodlar tek bir karaktere mi oluyor? premium kodu kullanırken tek bir karakter seçtirtti. Premium içerisinde karakteri yaratırken özel şeyler seçebilecekmişim gibi anladım. Bu durumda zaten karakteri oluşturmuş oluyorum. Onları nasıl kullanacağım? bide tiyolar vs. varsa paylaşabileceğiniz iyi olur. İşte ne bileyim, karakteri donatma kısmı olsun. 3 kağıtları olsun gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 modifiye yeri ayrıymış. ipucu rehber kısmı içinde nete bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 3 mesaj üst üste oldu ama ne yapalım :P şu bulduğum kodlar SPSX62JCR7G07GY7 - 80 G1C WELCOMETOSANPARO - 1 Day Premium PH4TB3ATZ - Headphones FUN4ADAY - Premium 1 Day R1FLE4ADAY - Joker CR5 Lease 1 Day UWOTM8 - Taunt Emote INCOGN1TO - Domino Mask 1WUZH3R3 - Tag Font set HAZARDOUS: Tommy Gun Hazardous skins 1DAYGOLDEN44 : 1 Day Golden Act 44 GM PR1 VYEJ-LWWZ-3R35-G575 : 3 Days Premium 2 üst mesajımda 10 günlük premium var. Şuradan 2 inci 10 günlük premium ile bi silah alınıyor. http://www.gameitems.com/get-your-apb-reloaded-karken-free-premium-item-pack-628_940017_529218a3a8233.html şuradan da 10 günlük alabilirsiniz: http://www.freemmostation.com/giveaways/apb-reloaded-free-10-day-bonus-premium-giveaway/ toplamda = 35günlük premium oluyoruz. Birde yukardaki hedeler. Bu arada nasıl olduysa oyunda Grafikler bozuldu. Aydınlatma ile alakalı gibi görünüyor. configleri sildim yemedi (steam içerisindeki). Ekran kartından olabilir, birazdan reset atacağım ama pek umudum yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi gta 5 çıktı ne apb'si yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 herkese benden bi ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Etraf oyun dolu ama kimse oynayacak bisey bulamiyor. Densiz'de benim gibi suursuzca saga sola saldiriyor :) Wow Mop trial aktive ettim bir hafta eder belki beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Zamanında burun kıvırdığım bazı şeylere bakıyorum :P. Fakat bunu beğenmedim. 4-5 saat oyun/araştırla geçti vakit. Ne bileyim, pek bir olayını göremedim. Bununlada kalmadı bugları vs. bayık biraz. Sesler sinir etti mesala. Sanki benim ayak sesim değil. Uzaktan geliyor bana... Ayrıca önümde bomba patlıyor, sanki alt sokaktan tabanca ile ateş etmişler gibi geliyor ses. Torpil patlaması bile daha gerçekçi olurmuş :P. neyse 4-5 saat vaktimiz gitti, sağlık olsun =) not: aslında akşamları 2-3 saat takılabileceğim birşeyler bakıyorum zaman zaman. Standartlarımı düşük tutmama rağmen henüz bulamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bone said: http://i.imgur.com/EHMJL.jpg 2 yıl önceki ekip geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi hack olayı olmasa köpek gibi gelirdim yanınıza apb'de baya eğleniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bone said: Bone said: http://i.imgur.com/EHMJL.jpg 2 yıl önceki ekip geri geldi. Bende oynıcam ya varsa oynayan geçen kurdum yine ama physx hatası verdi yeterli motivasyon olmadığı için kasmadım bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ben de hack yuzunden birakmistim. ps4 de falan cikacak diyorlardi. Hack olayi da en aza iner hem konsolda. Keske ciksa da oynsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bize bir neme lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/358/view/news/read/33618/APB-Reloaded-Headed-to-PS4-and-XBox-One-This-Spring.html PS4 ve Xbox One'a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oynamak isteyen varsa şu anda, ben laurelin veya bonecrusher'a yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 obeyada enforcer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Oyun inatla inmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 *taunt atar* Dikkat edin, düzgün bir hack programı kullanmıyorsunuz diye sataşabiliyor düşmanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bize genelde hacki kapat diye sataşıyorlar. Özellikle Bone'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oha hala oynuomusunuz ben bursadaydım bız beraber oynarken 3 sene falan oldu lan oha Sam said: oynamak isteyen varsa şu anda, ben laurelin veya bonecrusher'a yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 pek bişi değişmemiş gibi gerçi ama UE4'e geçireceklermiş oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Olm bu oyun saçma sapan eğlenceliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Deno 153 products in account 8 reviews Recommended by Your Friend POSTED: 24 OCTOBER, 2012 gelin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar