Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded


Sam

Öne çıkan mesajlar

fena değilmiş ya, hacker kısmını bilemiyorum ama sağlam bir takım haricinde çıkan herkesi yargıladık random gruplara girdiğim halde. şikayetçi değilim. :p

multi gta gibi ama daha detaylısı tabii. zırh felan neyim olsaydı keşke. modlarla hp filan arttırabiliyoruz galiba sadece.

customization süper ama tiplerde, demin gizli servis ajanı tiplerle takıldım lol

bedava olduğu düşünülürse denemeyen bir denesin derim.

ya bir de öldürülünce şöyle güldüğüm oyun da olmadı herhalde. adam vurdu, CANT TOUCH THIS çaldı, öbürü vurdu, NYANNYANYAN çaldı filan katıldım gülmekten lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

güzel oyundu ya eğleniyoduk burdan tysre vardı hatta.Hepimiz bi arabaya binip adam kovalıyoduk:D


Ben hala takılıyorum ama eski takım yok :(

@Sam , oyun hala betada sayılır. ilk haline nazaran baya değişiklik geçirdi. 1 hafta önce "Fight Club" eklentisi geldi.

F2P olduktan sonra K2 Network oyunda ciddi anlamda Premium ile Free arasında fark yaratacak düzenlemeler yaptı. Özellikle Shopta satılan itemler inanılmaz ki amaçta oydu zaten. Baya da kullanan var yani adamlar paranın dibine vurdular bu oyunda da.
Yine de bu oyunda rastgele dan dun sağa sola ateş etmekten ziyade kafayı çalıştırmakta önemli o açıdan ne kadar zengin velet olursa olsun sıkıntı olmuyor sana.

Hack / Aimbot olayı baya var yine ama kullanan adama göre muamele yapınca bir sorun kalmıyor. Adam shotgunla dan dun öldürüyorsa çekicen sniperi eline uzaktan uzaktan ağlatıcan veledi :)

Karakter customization daki çoğu ability çalışmıyor zaten dikkat et herkeste hep aynı şeyler var. Kendine uygun bir silah bulup ortamlara akıcaksın o kadar. Arabanın ve Karakterinin şekli şemali zaten senin görsel zevkine kalmış :)

Patriot genelde Ruslara ait Obeya'da da ruslar var ama Avrupanın çoğu Obeya'da.

Tanıdık birileriyle oynayınca ki özellikle sesli olarak iletişim kurarsanız oyun acaip eğlenceli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silahların filan sadece 10 günlük olması sıkıntı gibi ama neyse, oynarım işte nasıl gidiyor görürüm. ilk gün beklediğimden çok daha eğlenceli geçti. auction house'da airwolf, mgcyver theme filan satılıyor, hoş espriler var. :)

steam forumlarına biraz baktım da ilerleyen seviyelerde oyun içi eşyalar parayla alınanlarla yarışıyor filan diyenler olmuş, o kadar incelemedim ama bakalım işte artık gittiği kadar. bedava oyun download süresinden daha uzun eğlendirdi şimdilik. :)

ve lag yok gördüğüm kadarıyla güzel bir olay, dc universe'de adım atamıyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apbr steam'e gelmeden önce de oynamıştım.

apb ilk çıktığında baya sevmiştim. ancak betasını oynayan review siteleri çok eleştirdiği için çıkar çıkmaz piyasada tutunamadı. ilk ay büyük bir giriş yapamıyınca da iki ay sonra kapattılar oyunu.
güzel oyundu aslında, karakterini istediğin gibi customize ediyordun. araban oluyordu, kovalamaca sahneleri yaşanıyordu.
sniper rifle almıştım, baya iyiydi silah, uzaktan tek atışta alıyorsun. ya da dar alanlara girip pompalıyla adamı yatırıyorsun felan.

apbr'nin ilk çıktığı sıralarda oynadım, sevmedim. eski tadı yoktu. bi de ne yaparsan yap parayla satın alıyorsun. saçını mı değiştircen, parayla, arabana benzin mi alacan, parayla. sniper alıyım dedim, limitli süre için geçerli bir aleti bolca para vererek alıyormuşsun, onu görünce sildim direk oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda para kolay kazanılıyor. Özellikle yeni gelen Fight Club ta sadece para kazanıyorsun deli gibi. Para olayı da kazandığın görevlerle alakalı. Ne kadar çok görev kazanırsan o kadar çabuk zengin oluyorsun. ( Premium isen 2 kat daha hızlı zengin oluyorsun ) Silah ve Araçların süreli olması ( ki benimde hoşuma gitmiyor ) oyun içindeki parayı çekmek için yapılmış bişi sürekli oynayan adamı etkilemiyor, yoksa herkes varyemez olurdu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaldır bırak oyun bir daha kursun. Daha öncede birilerine olmuştu sanki.

Çok ilginçtir Obeya'daki karakterimi adamlar Patriot'a atmışlar. Nedendir, niyedir bilmiyorum şimdi mecburen orada takılıyorum.

Steam'e geldi oyun zaten Steam'in koruması PB den daha etkili olur sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düzelttiler Memory Leakleri belki steam'e uyarlarken birşeyler olmuştur ama düzelir zaten. Ben steam üzerinden oynamıyorum en azından, bende ML yok.

Gruplar Max 4 kişi oluyor. ( Swtor'da da 4 kişi :P ) Zaten araçlarda max 4 kişilik. Tek araçta çete gibi dolanabiliyorsun :) Ancak görev esnasında backup çağırma olasılığın var. Bunla beraber görevlerde combatlar 15-20 kişiye kadar çıktığı oluyor. ( Acaip zevkli oluyor. )

Bölgeler instance şeklinde. Instance'lar 100 kişilik ( 50 crim 50 enf ). Zaten daha fazlasını map kaldırmıyor. Ne görev ne araç bulamadığın zamanlar oluyor boş boş dolanıyorsun. Betada iken bu sayı ile baya ugrastılar. En makulu böyle oldu.

Bunun dışında Fight Cluplara girip direk 16 vs 16 olarak combat yapabiliyorsun. Görev yok birşey yok saf combat :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi denedim yine 1 saatten sonra ölüyor oyun, 70 80 ping ama sanki 300 500 pingle oynarmış gibi lag giriyor ki bağlantıdan değil 4gb'ın yazdıkları dandik kodlara yetmemesinden. belki benim driverlarla falan alakalıdır. hayır olunca kapatıp açarım yine sorun değil ama oyunu kapadıktan sonra da sistem düzelmiyor anca reboot.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...