applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Yeni başlık acmadan buradan sorayim dedim, ben 2-3 gün içinde s3 almayi dusunuyorum da,bayadir bakıyorum cok ısındım telefona. alma paran bosa gider cunku şu;.... dediğiniz birşeyler var mi acaba diye sormak istedim ? ya da o parayi ona vercegine suna ver diyeceginz bir telefon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 benimde son kararım s3 oldu 3 sene sonra telefon degiştiricem.umarım yanılmam dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aynen bende cok araştrdm ettim fln, iphonedan eksigni göremedm fazlasi var gibi, işte simdi kılıf falan filan bakıyorum 1 haftada dagıtmayalım telefonu sdsfs nerden almayi dusunuyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 valla ben fiyatlara bakıcam.en uygun yerden alıcam netten olur yada gidip alırım bilmiyorum kampanyaları takip etmek lazım sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 teknosa 1800 12 taksit hepsiburada 1700 12 taksit darty 1600 8 taksit onun dısnda pek fazla bakmadim netten satıs yapan yerlere suan hepsiburadadan alıcam gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben dartyden aldım. resmi distribütör garantili hemde. web sitede 50 liralık hediye kuponum var. almak isteyene verebilirim. şuanki fiyat üzerinden kuponu kullanınca 1550 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 niye parayla aldın ki biraz beklesen çıkardı bi yarışma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben aldm s3'ü yolda geliyor da aklma bisy takıldı ya :D micro sim olayi s3 te de varmi,videolardan baktm ama sanki micro simi takınca biraz boslok kalıyor gibi normal simler giriyor mu ? yoksa numara degstrmeden micro sim gecisi yapılıyormu nasl olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yeniçarşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 microsim var s3'te de. simkartını kestirip takabilirsin bence numara değiştirmene falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bounce ratei arttırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 applev0dka said: yoksa numara degstrmeden micro sim gecisi yapılıyormu nasl olay ? Tabii ki yapılıyor yuh :p İstersen bir telefoncuda kestir, istersen operatörünnden microsim kart iste hattın için. Mikro olan kısım dışındaki plastik kısım, simin kendisi birebir aynı, kestirsen yetecektir onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kzpmaza said: uygulamaları ayarlar>uygulama yöneticisi'ne girmeden daha kısayoldan kapama imkanı var mı? bir de arkada çok fazla şey açık onları kapatmalı mıyız yoksa gerekli şeyler mi çalışıyor hep. Bir uygulamadayken geri tuşuna basıp ana menüye döndüğün zaman o uygulama kapanmış oluyor s3'de. Ayrıca ram belli bir seviyeye gelince ilk önbelleğe aldığı bilgileri kapatıp otomatik yer açıyor o yüzden ramim doldu şunu bu kapatıp açayım veya temizleyeyim gibi hedelerle uğraşmıyorsun. Bir aralar seste çatlama oluyordu kulaklıktan dinlerken onu da müzikplayerının ekolayzır ayarlarından normal haricindekileri seçince olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Baggio said: applev0dka said: yoksa numara degstrmeden micro sim gecisi yapılıyormu nasl olay ? Tabii ki yapılıyor yuh :p İstersen bir telefoncuda kestir, istersen operatörünnden microsim kart iste hattın için. Mikro olan kısım dışındaki plastik kısım, simin kendisi birebir aynı, kestirsen yetecektir onun için. yok isteme kısmında simdeki numaralar digerne aktarılıyor mu fln filan diye dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 benim s 2'ye turkcell falan iyi para sayıyor, işe de başlıyorum pazartesi günü. alsam mı acaba ya s 3 ? s 2 kullanan birine benzersiz bir deneyim yaşatır mı ne diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 -Deno- said: benim s 2'ye turkcell falan iyi para sayıyor, işe de başlıyorum pazartesi günü. alsam mı acaba ya s 3 ? s 2 kullanan birine benzersiz bir deneyim yaşatır mı ne diyosunuz ? nası turkcell iyi para sayıyor yav anlamadım? turkcell'den aldın, geri verince para mı veriyorlar, ne kadar? bi de benzersiz deneyim nasıl yaşatsın ya :D daha büyük ve daha hızlısı işte sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 evet, turkcell'den almıştım geçen sene ağustos başında. adamlara sordum ne kadar verirsiniz bu telefona diye, sıkı bir fiyat söylemişlerdi de hatırlamıyorum. baya ucuza geliyor ama s3 o fiyat devam ediyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 benim s2 yurtdışından, ben de satabiliom mu turkcell'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 -Deno- said: benim s 2'ye turkcell falan iyi para sayıyor, işe de başlıyorum pazartesi günü. alsam mı acaba ya s 3 ? s 2 kullanan birine benzersiz bir deneyim yaşatır mı ne diyosunuz ? S2 yanında oyuncak telefon gibi kalıyo s3'ün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 es ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Siyahı için teknosa önsipariş almaya başlamış. http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070908/samsung_i9300_galaxy_siii_onyx_black_akilli_telefon En uyuz olduğum tarafı rengiydi, onun da düzelmesiyle bir adım daha yaklaştım telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya ben turkcell den alsam siyah bulabilir miyim acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 beyaz aldm ben güzel ya kötu fln degil 2 tane siyah tel kullanmstm baydi siyah. abi bu s3 icin flashi nerden ayarlıcam, google play'den indirilmio pc ye indrm atsam fln olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben indirmiştim neden indiremedin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bulundgnz ulkede gecerli degildr fln gibi bişey diyor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar