samaella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 trailerr oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 off trailer orgazmik olmuş ha. 70lerin 80lerin fantastik kurgusunun tadına benzemiş bi de sembolizm felan tadı üstüne 90ların aksiyonu... trailer bitince ben de bittim, aynı anda Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss, Naomi Campbell ile sevişmiş gibi hissettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Trailerda goblinin(?) kaldırdığı püskül nedir onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Bu sene iyi Warhammer yapacak anlaşılan. Deathwing de baya iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 trailer çok iyi denilmişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 40k online cıkıcakttı ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 online yalan oldu.. o bütün ölülerin toplandığı ada gibin yer neresidir nedir? lore da varmı ya böyle bişey yapı olarak chaos gibin duruyor ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Alegori adası orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Early access veya beta da değil mi online? Niye yalan olsun. Orduların savaşıp cesetlerin bir yere yığılmasının milyon tane kitap ve oyunda milyar farklı kaos tanrısı referansı var. 3 ordu var ölüyorlar işte diye soyut bir w40k referansı da olabilir. Veya Dow 1 ve ek paketlerinde ve diğer bütün 40k oyunlarında işledikleri gibi gezegende herkes ölünce kaos tanrısı dirilecek veya warp kapısı açılacak muhabbetine girebilirler. Sadece milyonuncu kez girmiş olurlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 baska muhabbet yokki 40k da ha bide böcekler geliyo var. bi ara terminatorler gleiyo vardı ama bozdular onu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Abi kitaplarda bir sürü güzel konu var da koca bilimkurgu savaş evreninde geçen strateji veya fps oyunu yapmayı bile zor akıl ediyorlar.. Bir de güzel bir mevzu olsun diye kıllısını arayamıyorum haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Nasıl zor akıl ediyorlar? Bir sürü 40K oyunu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ohsss trailer <3 <3 <3 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/55/21/da/5521da0224da130721ddf065e7a3a8cd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 trailer iyi gene klasik dow kalitesi, 3 ırk biraz az geliyor tabii ama taksit taksit satacaklar gene expansion vs olarak. in the grim darkness of future, there is only dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 trailerı bi ben mi beğenmedim ya, öncekilere göre baya dandik ayrıca 3 ırk çok komik ilk dawn of war a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Böyle şeyler izleyip üstüne korna sesi duyduğumda bunalıma giriyorum. Trailer bende angel exterminatusu çağrıştırdı. Warden yada Paladin görmek güzel :) ya şu işi ilk genetic koddan oynayacak şekilde başlasak :( bu evrendeki ekmek hiç biryerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Sega bu sene sağlam yapıştırıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Türkçe dil desteğini de görmezden gelmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 some such houses have defected to Chaos over the years during and after the Horus Heresy. hmmmS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8xCdNPltksc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 böyle trailerları yapıyorlar sonra hayvan gibi atmosfer bekliyorsun severim onları ben çok ayıp ediyorlar. Heralde mech commander 2 den sonra en epic shit bu oldu benim için. Gerçi old republiclerin de güzel. Oyun yapmayıp böyle filmler yapsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 oha Banshee aspect armoru öyle kemik gibimi bişeymiş? warhammer 40k evrenin en badass üniteleriydi zaten şu hatunlar Bone armor türü bişeyle dahada iyi olmuş ayrıca ağır zırhlı deffdread'e chainswordla dalan space marine :S tüm hayatını askerliğe adamış yobaz bi süperbakire isen intahar edecek baya şapşal yollar bulabiliyon demekki /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Yabgu said: Türkçe dil desteğini de görmezden gelmeyelim :) uzay deniz subayları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ilkini ikincisinden daha cok seven nadir insanlardan birisiyim herhalde. bu ikinin formulunu uygulayacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 arkimod said: oha Banshee aspect armoru öyle kemik gibimi bişeymiş? warhammer 40k evrenin en badass üniteleriydi zaten şu hatunlar Bone armor türü bişeyle dahada iyi olmuş ayrıca ağır zırhlı deffdread'e chainswordla dalan space marine :S tüm hayatını askerliğe adamış yobaz bi süperbakire isen intahar edecek baya şapşal yollar bulabiliyon demekki /golfclap butun eldar sert seyler wraithbone kemik memik falan işte nedense trialerlarda marineler aptal brutelara donusuyo, super zekalı 200 yıllık tecrubeli taktikel deha super askerler yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar