DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Proton 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 protonvpn.com açılmıyor bile sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 çalışıyor ama çalıştırabilmek için yükleyebilmek lazım tabii lol. browsec firefox addon var onu yükleyebilmek için, çok kötü hızları (dial-up tier) ama yükleyene kadar idare eder. o da bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Bu arada nordvpn başlarda çok iyiydi ama şu an hiç kullanamıyorum. Uygulama çok yavaş, interneti çok yavaşlatıyor ve türkiyede açması dert oldu. Adamlara mail attım tr nin uygulamaları yüzünden diyip aradan çıktılar. Kaspersky a geri döndüm. Hızlı basit ya. Otellerdeki internete bağlanma sorunu devam ediyor ama onun dışında rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 nord'u neredeyse 5 yıldır kullanıyorum ama doğru, sıkıntıları artmaya başladı türkiye içerisinde ve büyük ihtimalle sadece türkiyeye özel bir sorun olduğunu da düşünüyorum açıkçası.. redditte hala en iyi vpn şirketi konumunda https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ijfqfLrJWLUVBfJZ_YalVpstWsjw-JGzkvMd6u2jqEk/edit?pli=1&gid=231869418#gid=231869418 fakat abonelik bitince başkasına geçeceğim sanırım ben de. daha az radarda duran bir şey lazım bizim ülkeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Yahu alın bir yıllık VPS $15 gibi, kurun Wireguard. Son hız, split tunnel app based (Android ve Windows'da böyle, iOS ve Mac bilmem.) Hatta folder based split tunnel bile var, bu klasördeki programları Wireguard'dan geçir filan diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 ihtiyaca göre olay biraz ya. benim farklı ülkelere bağlanma ihtiyacım oluyor arada mesela. sadece gizlilik amacıyla değil. hatta faydalı bir tüyo: bazı yurtdışı tatil siteleri gelen ip'ye göre farklı fiyatlar sunuyor kullanıcılarına. çok nadir ama oluyor bu tür şeyler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Oracle'ın ücretsiz cloud'una VPN kurup kullanan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Ben yaptım VPN öyle. Foundry VTT'de için kullandım ama temel olarak. Sonra birden habersiz kapadılar. Ben de Rapsberry Pi 5 alıp evden host etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Habersiz kapatma olayı çok kötü ya. Benim de geçen senelerden aldığım vardı muhtemelen fazla aktif kullanmıyorum diye kapattılar. Şimdi yeniden alıp crontab ile schedule'lar kurdum. Arada aktif olsun hani en azından kapanmasın diye ama en temizi paylaştığın gibi bir yerden sunucu almak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Her hafta iki oyun oynuyorduk bir Foundry VTT ile. Aktifti yani. Kafalarına göre kapatıyorlar gibi. Eve 100/20 kablonet aldım, onunla rahatız şimdi ama. Sabit IP alınca internet hızı ve pingi de iyi oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar