Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 https://www.etsy.com/listing/730191658/the-mandalorian-helmet-11-any-size-by?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=mandalorian+cosplay&ref=sr_gallery-1-3&organic_search_click=1&pro=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 dün swtor'da adamın birisi imperial sniper'ına Thé Màndalorian ismi verip bounty hunter set giydirmiş, warzone'da top dps yaptı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 On 01.12.2019 at 17:05, -Deno- dedi ki: İçeriği gizle Bu arada Cara'nın Mandalorian ile kavga ettiği sahnede dan dun armorına ve helmetine vurabilmesi şaşırttı. Aslında o kadar da sert bir materyal değil mi acaba Beskar armor? Ya da kadın çok güçlüydü. Spoiler Kadının da elinde zırhımsı bir şey vardı yanlış görmedisem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 (düzenlendi) 9 saat önce, Masticore dedi ki: https://www.etsy.com/listing/730191658/the-mandalorian-helmet-11-any-size-by?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=mandalorian+cosplay&ref=sr_gallery-1-3&organic_search_click=1&pro=1 Benim kafa büyük, bana olmaz bu Aralık 3, 2019 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Son bölüm kötüydü, eğer ana hikaye namına bir şey ortaya koyamazlarsa dizi erir böye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Sürekli soudntracki dinliyorum, kendimi alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 O zaman şunu vereyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 boktan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 valla ben de beğenmedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Ne tatlış parmakları varmış çocukların. Filmin hedef kitlesi tarafından ilkokul müsameresi tadında yapılmış video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 bu takip cihazları neyi nasıl takip ediyor acaba ya. onu açıkladılar mıydı ben mi kaçırdım. bebenin içinde çip mip falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 plot takip ediyorlar şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 DNAsını takip ediyor türü bir şey dendi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 hiç gerçekçi değil diyen çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 yani lazerlerin mermiden yavaş gittiği bir evrende dna ile adam takibi neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 dna da olmasın o zaman. swna olsun adını değiştirsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 lazerin adı değişmiyor, o mu değişsin sırf? ha bir de ışıktan hızlı iletişimin olduğu bir settingde "hayır ya o kadar gelişmiş olamazlar" demek biraz afaki bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 ya hikayenin akışı için gerekli, ona takılanlardan değilim ben. demek ki kaçınılmaz bir tracking var ki oluyor dedim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 (düzenlendi) Greef Karga hakkında: Spoiler Sanırım başına ne gelse hayatta kalan bela bir tip görevi görecek. Oyuncusu Carl Weathers Karga'nın 2. sezonda daha geniş işleneceğini, hatta bu kısımları kendisinin yöneteceğini söylemiş. Backstory episode olabilir deniyor. Tracking hakkında: Episode 1: Phantom Menace'de Jabba için iş yapan tüccarların kölelerine mikroskobik patlayıcılar enjekte edildiği, bu yüzden kaçamadıkları söyleniyordu. Bounty Hunter Guild aynı mantıkla kendisi için çalışan BH'lere mikroskobik tracking device enjekte etmiş olabilir. Baby Yoda'ya muhtemelen daha da küçükken tracking device enjekte edilmişti. Aralık 5, 2019 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Şurada da incelemişler nasıl olabileceğini, https://screenrant.com/star-wars-mandalorian-tracking-fobs-work-how-midichlorians/ Ben de implant olduğunu düşünenlerdenim. Hatta en iyi BH kim tracking anlamında onu da bulmaya çalışıyor olabilirler, bilerek hepsine tracking device vermeleri garip çünkü. Belki Mandalorian kadar iyi başka BH'ler de ortaya çıkar ileriki bölümlerde. Başlarda Tracking Device Baby Yoda'nın içinde bulunduğu süzülen beşiğimsi şeydedir diyordum ama o da gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 yalnız son bölüm ne kadar güzeldi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 sar değerleri fazladır o tracking deviceların, ondan mı yeşile dönmüş acaba çocukcağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 On 04.12.2019 at 08:14, Masticore dedi ki: boktan olmuş en iyi Mandalorian theme coverına "boktan" diyebilecek bir tek pati forumları olsa gelek. I =o= Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 en iyisinin seçebilmek için hepsini dinleyememişiz senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 son 3 bölüm kaldı bakalım neler olacak. sanki ufaktan quest'i ver ödülü al olayı sıktı gibi. genel olarak güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar