Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Tamam ilk vip alıncak, diğerleri biraz oynıyınca anlamışta olurum hem o zaman bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ha bi de vip olduğun sürece oyundaki bütün content sana açık oluyo satın almasan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Anladım olayı pack'leri tamamlarsan vip falan almana gerek kalmıyor aylık ödeme kalkıyor gibi bir şey iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yok öyle değil. packleri almasan bile sadece vip veya past subscriberlara açık olan özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sub'lu oynayacağını varsayıyorum, quad pack al. steam'de çok güzel deal. son pakede kadar götürür seni bikaç ay, oynama sürene göre. tp kasmak zor değil. ne yapacağını biliyosan daha ne olduğunu anlamadan bakıyosun 100-150 geliyo bi günde. merge geldi ayrıca sıra sıra transfer ediliyor serverlar. laurelin'de başla. evernight ile laurelin kalacak eu serveri. diğerlerinde hiç başlama kapanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 us serverlarından euya geçiş mümkün mü ? daha gelmemiş transfer quad packte helms deep yok yanlız ona göre al. bi de indirim beklersen bütün ek paketleri 30 liraya alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 us-us ve eu-eu şeklinde olacak. eu-en iki server kalıyo. laurelin ile evernight. snowbourn'un tranfser olması süpriz oldu baya. rp'cilerden korkuyo millet. evernight'a kaçıyo bi kısmı. laurelin zaten çok kalabalık. transferle quest sırası bile gelmez. rp serveri güzel oldu alt açtım orada ben de. transfer açılınca beorning'imi taşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Şu server olaylarını halletsinler, quad pack'e de indirim gelsin devam edicem simdilik kaldı böyle. Oyun atmosfer kitapa bağlı ana quest'ler falan hoşuma gitti ara ara girip o quest'leri yapsan yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 lotro'da rp serverı var mıydı ya? hmm. wow'dan sıkılırsam yüklerim belki yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Selam Herkese, Accountu oyunu indirip aktif hale getirdim tekrar. Laurelin'de oynuyorum lvl 65 champion'um varmış hatta. Tabi bu kadar süre aradan sonra ben oyuna, oyun da bana bakıyor o yüzden yeniden karakter kasacağım, bir arkadaşım da bana katılacak. Sıkılmasın diye yanına healer (minstrel) açayım diyorum. Görüşleriniz var mı oyun ile ilgili? Şunu şöyle yaparsan daha iyi olur, işte leveling, traitler vb. konusunda? Aktif olarak oynayanlardan yardım rica ediyorum. Laurelin'deyim oynayan var ise seve seve eşlik etmeyi isteriz levellar uygun yerlere geldikten sonra. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Saeros said: lotro'da rp serverı var mıydı ya? hmm. wow'dan sıkılırsam yüklerim belki yine Var Laurelin ingilizce RP sunucusu işte https://www.lotro.com/forums/forumdisplay.php?77-Servers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Hiç oynayan kalmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 snowbourndayiz. kapaninca laurelin e gecicez. beorning yapiyorum. oyun baya canlanmis yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 nienna said: snowbourndayiz. kapaninca laurelin e gecicez. beorning yapiyorum. oyun baya canlanmis yine. Laurelin'e geldiğinizde irtibatta olalım arzu ederseniz. Biz iki arkadaşız. Ben lvl 17 minstrel kasıyorum şu an. Görüşmek dileği ile. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hem festival hem server merge gelince ortam şenlenmiş çok sevindim. bree eskisi gibi. her köşede rp dönüyo. laureline geçirdim mainleri. beorninge devam edicem. festival cloak alim de bi senedir bekliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 her yer rus olmuş merge bedava olunca. ev almasaydım bende bi eu'ya geçerdim ama ev var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 yeni dizi ve mmo derken lotro adına seviniyorum. hype tekrar alevlenir ve lotro da ölmeden hayatına devam eder. çok özel anılarım var ayrı bi yere koyuyorum lotro'yu. hala ost açıp gezinme amaçlı giriyorum arada gazına gelip. bu dalgadan üstüne düşen payı alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) Şimdiki Lotro dan farklı bir MMO yapılıyor Amazon tarafından. Daha ne şekilde olacağı tam belli değil ama dizi ile beraber güzel hype olur. Lotro'da Moria dan sonra çıkan expansionlar çok kötü/boş idi. Aralık 11, 2019 jonq tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Bu tarz settinglerde istedigim tek birsey var: Gerek Star Wars olsun gerek Middle Earth, yarin obur gun ASOIAF filan.. Gercekten su filmlerin ve populer timeline'in disinda yapilsin su oyunlar. Amazon'un dizisi bu acidan mukemmel mesela, KOTOR da bu yuzden basarili oldu. Altta yatan evren zaten yeterince detayli ve bircok seye acik iken bu settingi farkli zaman dilimlerinde kullanmalarini cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 (düzenlendi) bugünden 30 nisan'a kadar tüm bölgeler, insancelar ve questler ücretsiz, ek paketler de dahil. ilgilenen başlamak isteyen ya da dönmek isteyen varsa duyrulur (laurelin'de oynayan varsa aktif ses edebilir). korona virüs güzelliğiymiş dsab. Mart 19, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 ian holm'ün ölümü üzerine şöyle bir güzellik yapmış oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 filmdeki vedası tam uydu gerçeğe, huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 free quest eventi başladı yine, geçen sene kaçırmıştım. https://www.lotro.com/en/getready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar