seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 jonq said: Skyrim'den fırlamış gibisin :) kask sağolsun. bi watcher yapsak da düşse mark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Watcher yapılırda yapacak adam kaldı mı moriada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu oyunun betasında oynamıştım TR fan sitesi falan vardı hatta ordan gaza geldiydik, sonra yine gaza gelip İngiltereden sipariş ettik geldi falan ama 1-2 ay oynayıp bıraktıydım sonra, hayat boyu üyelik vardı 150-200 avroydu galiba lol kaç sene olmuş 200 dolara mı ne almıştım ben de, sadece genişleme paketlerine ödeyerek oynuyorum betadan beri :) Bi ara sattılar öyle sonra kaldırdılar o seçeneği, şimdi çok insan var lifetime almadığına pişman olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şu vile maw insanı hayattan soğutuyo. adam var ama fark etmiyo. wipe yemeden bitiren var mıdır acaba hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Ben pişmanım lifetime almadığıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 helm's deep expansionı geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Moria dan sonra çıkan bütün expansionlar fiyasko idi. Bundanda pek birşey beklemiyorum açıkçası. F2P yaptılar diye güzelim oyunu mahvetti Turbine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Şu oyunda güzel bi' komünite bulamamıştım kendime. Tek tabanca git git, bırakmıştım. Halbuki çok da hevesliydim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 güzel oyun be, vakit ayırmıorm da, kız arkadaşınla falan oynayabileceğin çok tatlı bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kızarkadaş! oyun!! abi ikisi biaraya geliyormu, ofiste oyun oynamaktan toplantım vardı yalanlarımı oyunlar için kullanmaktan bıktım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kafa dengi hatun diorz ona biz, sende romantik film izlersen why not. bide böle şeylerde giydirme tekstil ev düzme varsa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 niğdede gamer girl bulmak samanlık iğne olayı gibi :) akşamları evde hint filmleri izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 buna başlıyorum da bir iki sorum var. Neleri satın almak lazım, yani vip üyelik yıllık 99 USD şuan alsam işe yarar mı. Almadan oynanır mı? expansion packlerden hangisi olmazsa olmaz bir de turbine points gibi bişi var oyuna kozmetik dşında çok etkileri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 oyunu para vermeden belli bir seviyeye kadar oynuyorsun. sonra paket alman gerekiyor. bu paketlerle level kasablileceğin bölgeleri açıyorsun. daha önceleri araştırmıştım fakat şu an hatırlamıyorum. googlelarsan kesin bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 laurelin de devam edıorm lvl 15im hehe lvl 20 nın uzerınde takılmaya cok nıyetım yokta server boş be abi http://lotroaltfinder.net/stats-laurelin az insan var gibi benim levelımda. şöle 0-30 level arası en kalabalık server neresı? oraya transfer edeyım karakterı olmadı bide karakter transfer fee ne kadar eski serverım baya iimiş ya :/ http://lotroaltfinder.net/stats-dwarrowdelf pff şimdi 15 levelı tekrar oynamak var çok pahalıymış server geçişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Abicim naptın ya ver ben sana bi günde 15 yapıp verim geri :) O kadar büyütme yaparsın yine sıfırdan ama laurelin yüksek levelarda iyidir oyuncu sayısı açısından. Düşük levelda sıkıntı çekebilirsin, level cape ulaşmayı düşünmüyosan işin zor. Ayrıca ille düşük level takılacam demiyosan boşver milleti solo takıl ilerde adam bulursun. Ben sonradan açtığım Burglar karakter ile level 75e kadar tek bir guruba girmemiştim, gurup questlerini atlamıştım direkt :) Sadece epiclerde solo yapılamayanlar kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 çok oynayamıyorum ki, böle mekan lore göreyim yetio. shire ı çok sevdim, açtım bütün grafikleri felan. derdim işte bronze metal giyebileyim (cunku onu yapabiliorm ) e bide atım olsun ondan 20 yi görürüm hehe. tabi player olmayınca sıkıcı, darrowda baştan başlıcam belki başka ırk açarım. görev yapmaca olayını çok sevmiorm. bide oyunun başında - artık butun mmolarda moda ya o - harala gurele aksıyona dalıyor hıc hosuma gıtmıo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu ibneler benden 9 aydır sub parası çekiyorlarmış, babamın adına ek kart olduğu için ekstre gelmiyor ve kontrol edemediğimden de mal gibi ödüyormuşum. Hesabımın üstüne borç gelince ekstreyi sonunda kontrol ettim. Hatırlamadığım harcama yüzündenmiş ama 30TL'lik WBGAMES'i görünce ne oluyor dedim... Mail attım da bir şey beklemiyorum. Cancel etmiştim zamanında ama olmamış. Şimdi ettim mesela mail geldi, eski maillere baktım hiç iptal maili yok. Sildim mi yoksa gelmedi mi yoksa ben mi ettiğimi sanmıyorum hiç bilmiyorum. Havaya 250TL atmışım bilmeden ... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 olur öle arada :D takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 geçmiş olsun. muhtemelen sen etmemişsindir cancel, ettim diye hatırlıyorsundur. bir de free to play olmadı mı zaten, nasıl subscription parası alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Premium oluyorsun işte ekstraları var. Hemde baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 West Rohanda quest yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 canım çekmiyo deil haa. Ama şimdi yeniden dungeon yap item diz legendary i geliştirr pehhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar