serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Valla orası da iyidi ama kapandı gitti kharon. Panorada hiç yemedim gidersem aklımda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 peki kumpirin sadece içini mi yiyorsunuz yoksa kabuklarını da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Kabuk en guzel kismi, orasi yenmezse olmaz. Ama curudukten sonra haslanmis patates gibi yumusak ve ince kabul olmayacak. Dis zari kolay soyulan ici de nar gibi kizarmis sert kabul baglamis olacak. Bunu yapamiyorsa ztn o kumpirciye gitmeye gerek yok. Alt ustu duzgun patates secip iyi pisircek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Palladium yemek katında bir kumpirci vardı, süperdi sırf kumpir yemeğe avm'ye uğramışlığım oldu onlar yüzünden. Özellikle kumpir içine tavada taze hazırladıkları malzemeleri de koyuyorlardı (kumru temalı bir şey vardı italyan tipli bir ismi olan, favorimdi) ama önce sıcak malzeme koymayı bıraktılar çok sıkıntı oluyor maliyet diye, sonra hepten kapandı mekan. şimdi dandik bi kumpirci var galiba orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 kabuğunda oksalat var sanırım ben yiyemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Kabugun kendisi degil de kizarip citirlasmis ici mukemmel oluyor, kumpirde sosis salam falan hic olmasin sirf o kismi yesem yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 9 saat önce, KHaRoN dedi ki: Panorada da subeleri var arby's in hemen yaninda panora kumpir evi yedigim en iyi kumpiri yapiyor ya +1 tunali hilmi lezzita da fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 21 saat önce, KHaRoN dedi ki: 2000 ler oncesi atakule ekolu Çocukluğumun favorisi, buz gibi ankara akşamlarında dreamlandden minibüsle dönerken sıcak kumpir paketine sarılıp ısınıp eve gelir gelmez gömmek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 ankarada ne işin vardı memur musun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: Çocukluğumun favorisi, buz gibi ankara akşamlarında dreamlandden minibüsle dönerken sıcak kumpir paketine sarılıp ısınıp eve gelir gelmez gömmek ... off ulan rahmetli dedem götürürdü zaten yakın da otururduk. Dreamlandde takılıp o kumpiri yerdik. Şaka dükkanı vardı tam kuleye çıkışa açılan kapının orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 kumpir öyle çok özel yapılan bişey değil ki her yer aynı yapıyor. içine koyulan malzeme ve yağ oranı farkediyor daha çok. burdan vardı bir kumpirci mesela kapandı sonra. onlar özelleştiriyordu gerçekten. kumpire özel bir sos yapılabilir. mesela chipottle sos + köri sosu + ayarı çok iyi yapılmış nar ekşisi+ zeytin yağı sarımsak ve karabiberle kumpire yakışacak çok iyi bir sos yapılabilir. acılı versiyonada acı jalapano sosu veya direk turşusu eklenirse çok iyi olabilir gibime geliyor. sosuda katman katman gömmek lazım patatese löp diye üstüne konmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 bu konu altındaki en sığ yorum bir üstteki. kumpiri özel yapan baya bir şey var, en basitinden patates cinsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 (düzenlendi) Hayır kumpiri özel yapan şey içindeki sevgi =( Bu arada harbiden lan, konunun sahibi var gelsin açıklasın doğrusunu. @adamınbiri bir kumpiri özel yapan şey nedir panpa anlat dinliyoruz. @goldbären Annanemler ankarada yaşıyordu, haliyle yılda bi 3-4 defa giderdik. Dreamland benim için gerçek bi dreamlanddi o dönemler. Uzaktan kumandayla suda gemi yüzdürmeyi bile severdim. Ama favorim tabii ki coystiği sağa sola götürdükçe koltuğu da o tarafa yatan süper uzay gemisi simülasyonuydu. 3 jeton mu ne atmak gerekiyordu ama değerdi yani her türlü. Bide yaşım tuttuğu halde boyum uzun olduğu için top havuzuna almamışlardı beni, hep sağda solda anlatıp havasını yapardım. Çünkü boyum uzundu. Hala çocuk gibi havasını yapıyorum odin kahretmesin @serjuhan Of evet hatırlıyorum o dükkanı. En büyük hayallerimden biri yeterince para biriktirip oradaki yüze tam oturan maskelerden birini almaktı. O parayı hiç bi zaman biriktiremedim ama yıllar sonra bi arkadaşımın doğumgününde takmıştım benzer bi maskeyi, meğer yüzü terleten leş rezil bişeymiş ııyyyhh bi daha da istemedim. Ağustos 24, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 (düzenlendi) @Georing özel yapılmaz demedim özel yapan yer yok dedim kumpir büyük patates cinsinden yapılıyor. onu bile arayıp bulmayıp bimden alıp yapan yerler var. iç malzemelerinide biraz insaflıysa şoktan a101 alıp koyuyorlar. bildiğim ilk ve tek gurme kumpirci adamınbiri ninkiydi işte Ağustos 24, 2021 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Atakuledeki cidden süperdi. Çoğumuza kumpiri sevdirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 bizim karşı komşu vardı ben küçüktüm o zamanlar oda 25 felandı. baya uzak olmasına rağmen haftada 3-4 kere sırf kumpir yemeye gidiyordu oraya çünkü bir tek orada vardı. hatta tr ye ilk getiren yer bile olabilir. bu arada krumpir yazıp aratın google görsellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 birde dreamlandde tüfekle belli hedefleri vurunca bişeyler olan bir stand vardı. şapkalı bir adam heykeli uzanmış şekilde dururdu orda başka bir sürü ıvır zıvır vardı tüfekle vurunca hareket geçen. korkuyordum niyeyse o standdaki adamdan önünden geçerken. kumpirede kesin çin tuzu felan bişeyler koyuyorlardı çünkü herkesin aklına kazınmış komşunun o kadar yolu haftada 3-4 kere sırf kumpir yemek için gitmeside normal değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Ahah tüfekli oyunu hatırladım. Ben at yarışını çok severdim. Top atarak atlar ilerlerdi filan. Vay anam vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 O kadar konusu gecince aserdik resmen, gittik yedik bugun. Panora kumpir evi hala net en iyi ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 On 24.08.2021 at 10:33, axedice dedi ki: Çocukluğumun favorisi, buz gibi ankara akşamlarında dreamlandden minibüsle dönerken sıcak kumpir paketine sarılıp ısınıp eve gelir gelmez gömmek ... Corner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 calan muzik ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 @reyou chrome kullanmamın tek sebebi AHA Music. kullanın, kullandırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 4 saat önce, Borlach dedi ki: chrome kullanmamın tek sebebi abi chrome tabanli her browserda kurabilirsin bunu yeni microsoft edge, brave, vivaldi vs. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 @Borlach ? hem muzik hem eklenti icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar