DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Legendary işini çok abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 @Bingildak, abi legendary drop chance'in nasıl etkilendiği falan açıklanmadı ki? Senin hayal ettiğin gibi olmayabilir sistem. Bir de olasılık diyip geçiyorsun da, ben istatistikçiyim yani. Olasılık dediğin şey atarsın olmaz sonsuza kadar, RNG işte'den ibaret değil sdf. O bahsettiğim açıklama da legion öncesi QA'ların bir tanesinde developer'ın teki tarafından yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 7.1 QA de devin anlattığı sistem benim söylediğime benziyor (şanslı adamın bir günde 3 legendary alabileceği olasılığının olması). bu kadar aylık datada bunu destekliyor (her gün 5 saat endgame content yapan adamın legendary alamıyor olması ama 3 günde bir iki saat content yapan adamın 2 legendarysi olması). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Abi biz işte sadece alanların hikayelerini duyuyoruz. Elimizde gerçek data yok. Zaten adamlar bug var, inceleyeceğiz gibi bir açıklama yaptılar ilk dönem bir alana bir bedava şeklinde legendary düşerken ama sonra ne yaptıklarıyla ilgili bilgi vermediler hiç. Şu oyunda mount falan şans işi olur eyvallah da, game changer legendary item şansla dağıtılmaz. Diablo'da da mesela grind falan var da, orada zaten olay daha iyi item almak, amaç yani. WoW'da item araç yalnızca. Sıkıntı da zaten araç olmasında yatıyor, legendary alan raid spot kapıyor, alamayan ağzı açık bakıyor eğer manyak gibi gear kasmadıysa. Ha bir de ben bu bad luck olayının genel olduğunu düşünüyorum, adamlar bence acc. yaratırken belli bir şans çarpanı veriyorlar oyuncuya. Her şey ona göre hareket ediyor. Çünkü ben bugüne kadar hiç bir mount'u, pet'i, vanity item'ı falan düşüremedim. Tek bir istisnası var; o da WotLK'da onyxia mount düştü raid'e, 2 attım alamadım. Düştüğünü gördüğüm tek şey oydu sfsd. Loot konusunda da mesela aynı şey var. Hatta şu paladin hidden skin'i karambolde çok iyi bir ortalamayla tuttum (400 balık yakaladım, ortalamanın 350 falan olduğunu söylüyorlar); tuttuğum item buglanıp yok oldu, ikincisi için 900 balık daha tutmak zorunda kaldım sonra. Hatta GM de tam ben item'ı bulduktan sonra gelip, "bug var daha önce de rapor edildi, özür dileriz" dedi falan. Ben normalde de şanssızım da bu kadar şanssız bir adam değilim, acc.ıma verdikleri cenabetlik çarpanı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 evet acc gudubetliğine katılıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 blizzort hristiyan birliği türklerin iyi yerlerde olmasını istemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 biz bu hafta normal + hc raidlerinde 8 tane legendary düşürdük. bu da demek oluyor ki oynayıp da bir türlü leg alamayan adamların "kötü şans" faktörü o kadar etken hale geldi ki bu adamlarda artık legendary almaya başladı. (legendary alan adamların hepsi legendary sahibi olmayan ama aktif endgame content yapan adamlar) önceki haftalarda bu iki contentten toplam 1-2 legendary alırken, bu hafta 8 tane almamızın başka bir açıklaması olamaz. hani bilim değil ama baya göze batan indikatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 deadwoll said: @Bingildak, abi legendary drop chance'in nasıl etkilendiği falan açıklanmadı ki? Senin hayal ettiğin gibi olmayabilir sistem. Bir de olasılık diyip geçiyorsun da, ben istatistikçiyim yani. Olasılık dediğin şey atarsın olmaz sonsuza kadar, RNG işte'den ibaret değil sdf. O bahsettiğim açıklama da legion öncesi QA'ların bir tanesinde developer'ın teki tarafından yapılmıştı. Zar demeyin ya. Hfc raidlerinde 12 roll atmisligim var. 11i gold. Gelen item de daha iyisine sahip oldugum biseydi. Ne kufurler yagdirdim belli degil. Eve gidince ss atarim. Cekmistim o rezilligin kanitlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Marty said: alt charlar icin rep kasman gerekmiyor. iptal o. 110 oldugun anda world questler aciliyor. 1 charda de actiysan arcway ve court of starsi, hepsinde acik. 2 tane 110 var bende birinde acik degil wq lar. acmam icin bir sey mi gerekiyor yoksa? gene tum ana questleri yapmam ve friendly olmam gerekiyor tum zonelarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 deadwoll said: Abi biz işte sadece alanların hikayelerini duyuyoruz. Elimizde gerçek data yok. Zaten adamlar bug var, inceleyeceğiz gibi bir açıklama yaptılar ilk dönem bir alana bir bedava şeklinde legendary düşerken ama sonra ne yaptıklarıyla ilgili bilgi vermediler hiç. Şu oyunda mount falan şans işi olur eyvallah da, game changer legendary item şansla dağıtılmaz. Diablo'da da mesela grind falan var da, orada zaten olay daha iyi item almak, amaç yani. WoW'da item araç yalnızca. Sıkıntı da zaten araç olmasında yatıyor, legendary alan raid spot kapıyor, alamayan ağzı açık bakıyor eğer manyak gibi gear kasmadıysa. Ha bir de ben bu bad luck olayının genel olduğunu düşünüyorum, adamlar bence acc. yaratırken belli bir şans çarpanı veriyorlar oyuncuya. Her şey ona göre hareket ediyor. Çünkü ben bugüne kadar hiç bir mount'u, pet'i, vanity item'ı falan düşüremedim. Tek bir istisnası var; o da WotLK'da onyxia mount düştü raid'e, 2 attım alamadım. Düştüğünü gördüğüm tek şey oydu sfsd. Loot konusunda da mesela aynı şey var. Hatta şu paladin hidden skin'i karambolde çok iyi bir ortalamayla tuttum (400 balık yakaladım, ortalamanın 350 falan olduğunu söylüyorlar); tuttuğum item buglanıp yok oldu, ikincisi için 900 balık daha tutmak zorunda kaldım sonra. Hatta GM de tam ben item'ı bulduktan sonra gelip, "bug var daha önce de rapor edildi, özür dileriz" dedi falan. Ben normalde de şanssızım da bu kadar şanssız bir adam değilim, acc.ıma verdikleri cenabetlik çarpanı çok yüksek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 samaella said: aynı şey bizde de var hatta aynı adama 2. legendary düştü bize hala düşmedi lan. Eleman haftada 4-5 saat oynuyordur :D siz nası olsa her şekilde oynicanız diye size çıkmıyo haftada 4-5 saat oynayan adam oynamya devam etsin diye legendary çıkıyo işte dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 wq chestinden dustu bir tane legendary hepi topu. nerde digerleri!!!@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Jaegerjaquez said: samaella said: aynı şey bizde de var hatta aynı adama 2. legendary düştü bize hala düşmedi lan. Eleman haftada 4-5 saat oynuyordur :D siz nası olsa her şekilde oynicanız diye size çıkmıyo haftada 4-5 saat oynayan adam oynamya devam etsin diye legendary çıkıyo işte dsfs mantıklı lan :D hesabı kapatıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 tiLi said: reampage said: Abi tbc'den beri ilk kez oyuna döndüm, bütün amelelikeri kaldırmışlar tertemiz olmuş işte. Bir tek item şeklini değiştirme olayı biraz kolaya kaçmacılık olmuş ama en azından çeşitlilik getirmiş klon değil herkes. Banımıda açtı blizzard game time hediye etti bide <3 banını nası açtılar abi bizim de bi ban vardı arada halletsek Nedensiz banlamışlardı cheat bot filan diye 1-2 günde açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Bu arada son iki paragraf geyikti ha ciddi ciddi yazdığımı düşünmeyin, çok ciddi yazmışım :> Bugün de baş düştü bana, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 diger topige bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ahahah ben esas şu follower legendary'sini bekliyorum ya. Böyle düşecek sevinicem falan ismini okuyunca /abandon thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 @bıngıldak, normal dungeonlardan leg düşürene hiç rastgeldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Kanuni said: Marty said: alt charlar icin rep kasman gerekmiyor. iptal o. 110 oldugun anda world questler aciliyor. 1 charda de actiysan arcway ve court of starsi, hepsinde acik. 2 tane 110 var bende birinde acik degil wq lar. acmam icin bir sey mi gerekiyor yoksa? gene tum ana questleri yapmam ve friendly olmam gerekiyor tum zonelarla. belki yeni patchle geliyodur. detayini hatirlamiyorum. buldum http://www.wowhead.com/news=256651/legion-reputation-improvements-for-alts-in-7-1-october-5th-hotfixes world questleri dogru hatirlamisim. dungeionlari da bir charla yaptiysan altlarda aciliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 7.1'de gelicek ama o, haftaya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 (düzenlendi) beta başlıyormuş. asmonbald ve kaşları açar yayını 100k+ sfgdgh. Mart 17, 2021 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 14 yildir wow'un sonu geliyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 14 sene önce WoW'un sonu olarak bu konuyu açan @Laurelin geçen gün hala discordda WoW streamliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 adamlar şaka maka 15 yıl öncesini aynen tekrar iteliyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Haha gelsin şimdi 1 saatlik druid+lock vs. druid+rogue maçları. Kanser geri dönüyor. Gerçi kesin saçma sapan akıllara ziyan comp.lar icat etmişlerdir free serverler'da. Mal mal glitch'lerle falan oynayıp delirtirler haha Bulaşmayacağım bu sefer, kararlıyım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar