Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Forever: Pati / VAY AK Reunion

Ruleset  

6 oy

1. 1. Ruleset

• PvP
      2
    • PvE
      4
  2. 2. Gult Name

• VAY AK
      3
    • Loot Kavmi
      0
    • Pati / Paticik
      3
    • Diger
      0
  3. 3. Style

• Progress
      0
    • Casual & chill
      5
    • Ortasi
      1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben sizle hiç oynayamadım, hep hardcore first kill tayfasındaydım.  yaş kemale erdiğinden dolayı artık anca casual olur bizden. pve pvp farketmez ama horde oynayasım vardı betada orc lock oynuyorum ilk defa. Ally oynarsam ne oynarım fikrim yok belki yine feral dps sevdam proclar.

Ustoo#2754 lvl 15 barrens civarı, ev araba var 

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Quo-Vadis, 21.09.2026 07:01 tarihinde dedi ki:

Hypelayıp bırakmayacaksanız 2-3 ay sonra gelirim.

Çoğu kimsenin 20 yıl önceki vakti olduğunu sanmıyorum, bir quest uğruna 35dk yürüyüp sonra mobu kesmek için 80 kişi sıra bekleyip aynı yolu geri dönerken yolda alt f4 çekmezlerse bende bişey bilmiyorum 

• Haha 2
Pordakal, 21.09.2026 07:59 tarihinde dedi ki:

Çoğu kimsenin 20 yıl önceki vakti olduğunu sanmıyorum, bir quest uğruna 35dk yürüyüp sonra mobu kesmek için 80 kişi sıra bekleyip aynı yolu geri dönerken yolda alt f4 çekmezlerse bende bişey bilmiyorum 

He valla UBRS, LBRS yaparken hanım çağırıyor deyip çıkar bunlar.

Quo-Vadis tarafından düzenlendi
Quo-Vadis, 21.09.2026 07:01 tarihinde dedi ki:

Hypelayıp bırakmayacaksanız 2-3 ay sonra gelirim.

Tam olarak şu ya... 

Hani o kadar çok örneği yaşandı ki 🙂

Aceace tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Rewendor, 21.09.2026 14:03 tarihinde dedi ki:

Brni de yanlış saydı. Pve dedim pvp seçmiş 😕

pvp yaşını geçtik:/

Aynen. Anket taraflı hazırlanmış hedehödö!!!1

Classicte pvp serverında oynadımda yok abi insanın ne sinirleri ne kalbi kaldırmıyor bu heyecanı lol

Mesaj tarihi:

Ekip toplarsak benim casualcı ara ara progressçi olarak hakkaten gelesim var.

Alliance tercih ederim, torpille falan alakası yok (hatta torpile de pek inanmıyom da), işte daha cazip geliyor.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 21.09.2026 16:59 tarihinde dedi ki:

Alliance tercih ederim, torpille falan alakası yok (hatta torpile de pek inanmıyom da)

Sen yapıya da inanmıyon abi asdfsdf

Mesaj tarihi:
deadwoll, 21.09.2026 20:24 tarihinde dedi ki:

PvE ne olm. Undead rogue gnome mageimi kesip /spit spamlamadiktan sonra ben ne anladim bu isten.

/Spit kalktı zaten, ona benzer bir kaç emote daha kaldırıldı 

Mesaj tarihi:
Shadow, 21.09.2026 20:27 tarihinde dedi ki:

Sen yapıya da inanmıyon abi asdfsdf

Noel babaya ve Bill Gates'in hepimize çip taktığına da inanmıyorum. Hepsinin ortak özelliği var 😄 

• Haha 1
Mesaj tarihi:

pve seçince oyunun en büyük content'lerinden bir tanesine erişiminizi komple kaldırmış oluyorsunuz.

aliance horde el ele quest de yaparsınız şimdi.

• Like 1
Mesaj tarihi:

cok iddeali ve yanlis bir yorum olmus bi shoot downliyim (PvE acicagimdan degil)

vanilla-TBC ilk yari PvE realmde oynadim ben. ole contente erisim komple filan kapanmiyor, contentten kasit random quest yaparken lvl60 undead rogue tarafindan reskill yemek degilse. 

world pvp PvE serverdada oluyordu, aksamlari bay barrens-ashenvale , south shore - tarren miller donuyordu yani. BG ler donuyordu surekli ki PvP serverlardan cok daha az aci cektim AV de factionlar dengeli oldugu icin serverimda. sehire gidip /pvp yazarak aciyordunuz PvP yi lol, ki su anda butun retail realmler bole zaten. PvE default oldu opt-in li world PvP. 

realm sistemi yuzunden hicbir zaman edgelordlar faction balans oldugu yere gitmedi, hep iste 10 horde a 2 horde dusen realmlere clusterlandilar,  her gecen zamanla kan kaybetti ve en son frostmane (pvp-horde) oyniyamiyordum ben phaseler gelmeden once.  90/10 filandi ally/horde pandaria gibi, quest yapamiyordum hani world pvp diil o YIGITLER SAVAS MEYDANINDA GIT GUD. 

foreverda PvP daha mantikli cunki realm yok, averaj horde ally 55-45 oldugu icin realm sorunu ortadan kalkinca lezzetli oynanir gayet PvP realmde. 

yas aldikca pvp ye kayan bir ben olabilirim sanirim lol. son 2 senedir turkiyeye her geldigimde PvP realm lezzeti, vatanim hollandaya dondugumde low pop PvE realme gelmis gibi hissediyorum lol.

Mesaj tarihi:

pvp de gerçekten ganklenmek, reskill yemek dışında ne kadar pvp dönüyor. Rahat rahat quest yapmak varken. İsteyen açar pvpsini işte. Daha iyi değil mi? Horde'ların da zonelar bayık geliyor artık, çöller ve kurak mekanlar filan. Ally'da daha bi orman ferah ferah sdf Ankete hala oy veremiyom ben. PvE/Ally/Casual pls ama. İsim de bu sefer vay ak yerine patili bir şey olsun.

• Like 2
Mesaj tarihi:

PVE serverda da normal pvp arena şu bu vardı, random quest falan kasarken ganklenme ihtimalin kalmıyor sadece. Hatta pvp açabiliyodun istersen, diğer pvp açanlarla kapışıyordun işte. Kaçan content yok pek, isteyen yine pvp'sini yapıyor, istemeyenin tadı kaçmıyor.

• Like 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 21.09.2026 23:27 tarihinde dedi ki:

PVE serverda da normal pvp arena şu bu vardı, random quest falan kasarken ganklenme ihtimalin kalmıyor sadece. Hatta pvp açabiliyodun istersen, diğer pvp açanlarla kapışıyordun işte. Kaçan content yok pek, isteyen yine pvp'sini yapıyor, istemeyenin tadı kaçmıyor.

Arena olmayacakmış Foreverda, classicte de yoktu zaten. Ama dediğiniz gibi illa pvp isteyen açar öyle dolaşır np yani.

Anladığıma göre burada çoğunluk Ally olmak istiyor, keşke ben de tauren/orc dururken dwarf veya human oynamaya ikna edebilsem kendimi, ama elf ve gnome bünyem hiç kabletmez 😁 

• Yeni Oluştur...