Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Forever: Pati / VAY AK Reunion

Ruleset  

9 oy

1. 1. Ruleset

• PvP
      4
    • PvE
      5
  2. 2. Gult Name

• VAY AK
      4
    • Loot Kavmi
      1
    • Pati / Paticik
      4
    • Diger
      0
  3. 3. Style

• Progress
      0
    • Casual & chill
      7
    • Ortasi
      2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

PVE doğru tercih olur, classic pvp tayfası 7/24 toksiditede limitleri zorluyor, bir süre sonra oyuna girme hevesi kalmıyor insanda, hani oyuna girip 1 saat pvp yapılıyorda, heryerde zindan giriş çıkış farm slotları sürekli zerg gank başlayınca darlıyor insanı. 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 25.09.2026 10:56 tarihinde dedi ki:

Karar verdik mi o zaman kesin olarak? Alayım mı oyunu? 

Abi oyunu alma yokki, bu Expansion değil Dlc değil sadece Beta. Eski hesabına subc. açıp oynayacan işte 4 kasımda. Ki zaten bu beta 20 ekimde bitecek, 15 gün boş boş bekleyeceksin😁

Tek artısı 13 avroluk 1 aylık sub vermesi ve char ismini önce kapmak. 30 avro olsa alınırda 60 çok ya. 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 25.09.2026 12:11 tarihinde dedi ki:

Haa yeni paketle gibi sıfırdan satıyolar sonra üstüne subs fiyatı gelecek diye düşündüm ben bunu öyle yukarıda 60$ 80$ fiyatları görünce.

en ucuz paket: mavi elfler

Orta sekerli paket: beta access ve 1 ay sub

Pahalli paket: yukardakilerin hepsi arti warcraft 3 expansion

Mesaj tarihi:
Rewendor, 25.09.2026 14:17 tarihinde dedi ki:

Elfe gerek yok ya human açarım ben, bekleyeyim 40 gün açarım hesabı.

Elfte maviş elf zaten gereksiz tamamen. Eh beta da 20 ekimde bitiyor. Bence 60 avroya 6 aylık sub almak en güzeli, ben TL iken 1,5 yıllık stoklamıştım zaten, yani altım kuru sdf

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

şöyle özetleyim;

bildiğimiz ırklarla dümdüz wow:forever oynamak istiyorsanız 4 kasım'da sub almanız yeterli. 

yok knk ben yeni ırkı çok sevdim, yanında binek, kozmetiklerle birlikte akar diyosanız 30 euro.

ulan 30 verdik, içinde aylık yok 13 de oradan zaten 43 ediyor, bu kadar vermişken 60'ı verelim, betada ud paladin nasılmış bakarız diyosanız 60 euro.

22 yıl sonra w3'e yeni campaign gelmiş zaten reforged halini de almak istiyordum, girmişken tam girsin diyosanız 80 euro.

ufak bi bilgi; w3'e gelen forsaken lands undercity'nin nasıl yapıldığını ve undead paladinleri anlatıyor. bu paketin bittiği yerden forever başlıyor.

zipzip tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

Ben halen Green Jesus conn da neden yoktu onda kaldım. pek bakamadım foreverada ne neydi? W3 dlc  artık yayınlardan izler bakarız nasılmış.

Maviş blood elf ilgimi çekmedi pembe olsaydı düşünürdüm. 🤣

• Yeni Oluştur...