Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Forever: Pati / VAY AK Reunion

Ruleset  

5 oy

1. 1. Ruleset

• PvP
      2
    • PvE
      3
  2. 2. Gult Name

• VAY AK
      3
    • Loot Kavmi
      0
    • Pati / Paticik
      2
    • Diger
      0
  3. 3. Style

• Progress
      0
    • Casual & chill
      4
    • Ortasi
      1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Selam gencler

Ozelden/discorddan chatlesiyoruz, diger konuyu pic etmeden ayri kontain edelim dedim. 

Forever i ozetliyim ilk goruyorsaniz konuyu:

1-Expansionsiz, modern vanilla plus wow. Modern UI, quality of life changeleri (regler gg, trainerlar para hortumlamicak) ve modern game design 
2-horizontal progression, oyunun dizayn felsefesi dunyada zaman gecirmek max level rushlamak yerine. catchup vs yok ve orjinal wowda olmayan content odakli. alternatif timeline
3-serefli bir demirci > green jesus. her 6 ayda bir dunyayi kurtarmaya gerek kalmiycak, daha cok kucuk, cozy, D&D tarzi lokal hikayeler uzerine

4-Tek mega realm, 4 ruleset (PVE,PVP,RP, HC) Tek subscription

5-class design retail ile classic arasi olacak. meme specleri reworklemisler. ama her class herseyi yapamiycak retail gibi. paladin tank olabilicek misal ve tauntu var artik ama interrupti yok. holy paladin azicik group heal yapabilicek ama hala single target odakli healer. etc etc
6-evergreen content. chase itemlar olucak, 6 ayda bir gear yenilemek gerekmicek, itemdan cok quality time uzerine. dungeonlarda taktik uzerine (CC vs)

Betadan gordugum kadari ile mavi elfler haric sacma bisi yapmadilar henuz. cok tatli olmus, vanillanin butun o charmini exceedlemis classic aksine. ben classic seven bir insan degilim, oynamadim, oynamayi denedim senelerce sovdugum hersey onume geldiginden saatler icinde quitledim. classicten nefret eden biri olarak 2 gundur beni ekrana civiledi, kalkamiyorum ahaha

bu topici yoklama icin actim. sosyal agirlikli oldugu icin bu defa (malum great millenial retirement home) kimler gelir, kimler takilir, kimler 3 ay oynayip satar bir assess edelim. MMO genre olarak oldu zaten (wow yuzunden), bu sanirim genrenin basina gelmis en iyi sey. stormwinddeyim yazarken ve binlerce insan kosuyor ortalikta tertemiz lagsiz.

Ben kisisel olarak rahatlamak, chill ve muhabbet icin oyniyorum oyun uzun zamandir. bakalim eski ekibi toparlayabiliyoruzmu (pop u ben getiricem soz, gerci TBC classicte kotu sattim oynayamadim hukuki islerimden aahah) tadindan yenmez eskilerden 10-15 kisi toparlanirsak, 5 kisilik chill dungeona bile cok hevesim var. deadmines tankla diyin tankliyim lol. 

yazin fikirlerinizi, dusuncelerinizi. diger topici oyunun kendine tutalim

/peace

Laurelin tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

konusuruz onu daha 40 gun var, benim kisisel tercihim ally, 2008 den beri horde oyniyorum vay ak ile bulastim, baydim biraz orgrimmar, spikelar, baldiri ciplaklar vs vs

ally atmosfer olarak daha chill, ironforge, stormwind tadindan yenmiyor. zonelarda bence daha kaliteli early levellarken

Mesaj tarihi:

Lau, sen hep horde oynadığın için meraktan ve değişiklik isteğinden ally istiyorsun bence, ben classicte aynı kafayla biraz ally oynayayım dedim ama yok bayıyor olmuyor, vücut bünye kabul etmiyor hayın allyları!!!1

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Vay Ak reuinon değil de orjinal Pati guild'inin reuinon'ı olsaydı keşke. Vay Ak olmayan Pati üyeleri de gelirdi (ne kadar kaldı gerçi orası ayrı)

Gerçi o Horde side idi, şimdi kimse oynamaz Horde side.

Ayrıca evet anket sisteminde hata var. Sanırım biz fani üyeler anket açamıyor veya anket oylaması yapamıyoruz.

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

anket çalışmıyor. 

Legiondan beri oynamadım ben de ama Forever deneyecem. Gelirim bende. Taraf, pvp, pve fark etmiyor pek benim için her türlü olur. Ama Ally pve olsa daha güzel olur sdf 

• Yeni Oluştur...