Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Forever: Pati / VAY AK Reunion

Ruleset  

9 oy

1. 1. Ruleset

• PvP
      4
    • PvE
      5
  2. 2. Gult Name

• VAY AK
      4
    • Loot Kavmi
      1
    • Pati / Paticik
      4
    • Diger
      0
  3. 3. Style

• Progress
      0
    • Casual & chill
      7
    • Ortasi
      2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros, 22.09.2026 11:27 tarihinde dedi ki:

sadece ilk pakette beta key yok

Snimok_ekrana_2026_09_14_122651_5a0dfc12

O değil de şimdi gördüm bunlar para verene mount veriyormuş. Ulan ben ilk epic mountumu Çinlilerden Gold alıp alabilmistim zamanında para biriktiremedigim için. Çok zordu mount almak o zaman. Çinlilere para gitmesin biz satalım demişler herhalde. 

Mesaj tarihi:

Vay AK - PVP - Horde ister gönül ama size uyarım. Ally başlangıç alanları da çok keyifliydi. Yalan değil dwarf priest veya hunter istiyor gönül. 

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

Biz de iki üç arkadaş oynayacağız. quest, world pvp falan yapar, arada da dungeon'lara gireriz diye planladık. Pvp açık kapalı olayı nasıl çalışıyor onu merak ediyorum. Gelsek her türlü beraber dungeon yapabilir miyiz mesela

Mesaj tarihi:

2019 dan beri classic oynayan biri olarak şunu refere ediyim; pvp açıldığı zaman açık dünyaya çıktığınız zaman ölmeye hazır olun sdf. sapık gibi olacak ortalık. kargath inn'den BRD'ye 1 saatte gidemediğimi hatırlarım. o yüzden ben casual gelir akşam 2-3 saat takılırım diyen adamın pvp server burnundan getirir sdf.

Mesaj tarihi:

çok iki ucu boklu değnek ya. hele ki şu an tek server, pvp 5v5, 10v10 olunca zevkli de 200 kişi üstünden geçince manasız. pve'de de önünde gelip mine yapan karşı factiona dalamamak yoruyor. 

Mesaj tarihi:

tek server olayı olacağı için pve server da baya kalabalık olur ya. tbc anniversary de bile şu an baya oyuncu kaybı yaşamış haliyle bile raidler heroicler dönüyor gece 2 ye kadar. release dönemi sabah 5 de heroic slave pens kuruyoduk fdgdf. oyuncu sıkıntısı olmaz.

ama classic tarafının ruh hastası tam ruh hastasıdır. şu an era serverlarında Redridgeguy diye bi ruh hastası yıllardır level 60 rogue u ile Redridge i günde 8-10 saat terörize ediyor. world buffları dispell metası varken 10 account açıp potansiyel buff alınan yerlere 20 level priest parkedip milleti dispelleyen ruh hastaları var gjfkdjh. 

Mesaj tarihi:
Popeye, 24.09.2026 06:11 tarihinde dedi ki:

Vay AK - PVP - Horde ister gönül ama size uyarım. Ally başlangıç alanları da çok keyifliydi. Yalan değil dwarf priest veya hunter istiyor gönül. 

mahsun wotlk deydi dimi? 😞

• Yeni Oluştur...