Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Llama, 20.09.2026 21:44 tarihinde dedi ki:

kirmizi geldi

sira iki golde

kaldi bi gol

sonrakini iyi çıkardı kaleci bu maç salihe yazdı artık

Llama tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Olympic Lyondan sanırım.

Bence Italyano ligin en iyi hocasıdır bu net. Okan tek taktik ve  Osimen bugu, bizim köylü zaten malum. T reis de fena hoca değil tabii ama İtalyan bir başka.

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Beleşe 26 yaşındaki Vlahoviç dururken 130kg ve 33lük Lukakuyu hemde üstüne bonservis veripte alan Azizin kafasına zıçam...

Haa Fredi-Taliskayı-Şerifi satmasını da buna ekleyelim unutmadan, yerlerine adam da almadı moloz.

Bu sene büyük olasılıkla Bjk şampiyon olur, hocanız tam bir taktisyen ve oyuna müdahale etmeyi çok iyi biliyor hiç beklemiyor boş boş.

Mesela Okan tek taktiğe ve Çizimene bağımlı, bizim köylü İso ise kendince bişeyler zırvalıyor işte. Ts de ileri 3lüsünün durumuna formuna göre bişeyler yapar bence.

Mesaj tarihi:
Darksun, 21.09.2026 01:14 tarihinde dedi ki:

bence alamazdınız Vla yı , adam hoca burada olmasına rağmen bizi bayağı bekletti. Italiano olmasa TR ye gelmezdi bence.

O doğru ama 2 senedir yazılıyor adam Fener için, o yüzden belki de gelirdi hem Paranın Yüzü Sıcaktır😉

Mesaj tarihi:

stadın dışarıyı falanda gösteriyorlar felaket ya, bir yığın şey atıp kapı tekmeliyorlar. Bir sürü de biletsiz tırmanarak girmiş. Açılım maçılım ayağına her halt serbest resmen.

Mesaj tarihi:

adalı şaşırttı beni. bu seneyi hiç böyle beklemiyordum. ben oyundan da gidişattan da razıyım. nübele bile saran olmuş nette, bi ayarsızlık mevcut

Mesaj tarihi:
Raze, 23.09.2026 12:56 tarihinde dedi ki:

nübele bile saran olmuş nette, bi ayarsızlık mevcut

Nübell iyi kaleci FMden de biliyorum sdf Ayrıca bu senenin en iyi oyununu İtalyano oynatıyor, taktiksel müdahaleleri ve maçın gidişine göre oyuncu değişiklikleri tam bir üst düzey hoca şeklinde, bizim köylü gibi tek taktiğe bağımlı değil. Çıkarıyor stoperi sokuyor forveti yeniliyorsa ve oyuncularda full hırs içindeler.

Elindeki kadro sınırlı olmasa yani bir fb-gs civarı olsa kimbilir neler yapacak adam. 

• Yeni Oluştur...