Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 diğer topic de kaçırdınız mı bilmiyorum ama 22 hazirana kadar bnet den ne alacaksanız alın. 1
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Normalde de pahalı bu ya. İlk çıktığında oynamıştım ama ısınamadım nedense, d3 daha iyi gelmişti.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 önyükleme açılmış, bayağı uzun yüklüyor. çıktığı gün oynamak isteyenlerin dikkatine.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Aldım, tüm oyunu tüm güncellemelerle baştan başlayacağım çıktığında.
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 dayanamadım aldım paketi ya. bin tane işin gücün arasında gece 2 olsun diye bekliyorum valla Sabaha kadar oturup, yarın hanıma ne dicem onu düşünüyorum agsfhgfasd 1
quixef Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Sezon 02:00 da değil 02:30 da açılıyor, uyarayım. Campaign e eternal karakterle başlamanın çok bir anlamı yok. 1
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 (düzenlendi) ya bu adamlar neyi kırmış anlamadım ama 2 ay önce düzgün çalışan oyunda şimdi framegen çalışmıyor nedense. kaymak gibi akarken şimdi takıla takıla oynuyor. neyse driver clean reinstall ettim, düzeldi. sorun yaşayan olursa nvidia ile fyi. e bütün skill tree değişmiş yeni sınıflarda bile, oturup sıfırdan yapmak lazım. yalnız bütün pasifler aktif skillerin altına toplanmış, hoşuma gitmedi. yeni sezonun esprisi neymiş diye menüye çıktım, hiçbirşey yapılmıyor gene öldü login sunucusu. blizzard klasiği. hiç sevmedim yeni treeleri. skill başına puan 5ten 15e çıkmış ama tamamen çöp eklediği, sadece all skill itemları öldürmek için yapmışlar herhalde. pasifler yok dandik dandik modifierlar var skillerde. yunan adası, soundtrack, görsel olarak yeni itemları filan hepsi şahane ama. deccal meselesinin zamanlaması da on numara lol. Nisan 28, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar