Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 diğer topic de kaçırdınız mı bilmiyorum ama 22 hazirana kadar bnet den ne alacaksanız alın. 1
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Normalde de pahalı bu ya. İlk çıktığında oynamıştım ama ısınamadım nedense, d3 daha iyi gelmişti.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 önyükleme açılmış, bayağı uzun yüklüyor. çıktığı gün oynamak isteyenlerin dikkatine.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2026 Aldım, tüm oyunu tüm güncellemelerle baştan başlayacağım çıktığında.
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 dayanamadım aldım paketi ya. bin tane işin gücün arasında gece 2 olsun diye bekliyorum valla Sabaha kadar oturup, yarın hanıma ne dicem onu düşünüyorum agsfhgfasd 1
quixef Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Sezon 02:00 da değil 02:30 da açılıyor, uyarayım. Campaign e eternal karakterle başlamanın çok bir anlamı yok. 1
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 (düzenlendi) ya bu adamlar neyi kırmış anlamadım ama 2 ay önce düzgün çalışan oyunda şimdi framegen çalışmıyor nedense. kaymak gibi akarken şimdi takıla takıla oynuyor. neyse driver clean reinstall ettim, düzeldi. sorun yaşayan olursa nvidia ile fyi. e bütün skill tree değişmiş yeni sınıflarda bile, oturup sıfırdan yapmak lazım. yalnız bütün pasifler aktif skillerin altına toplanmış, hoşuma gitmedi. yeni sezonun esprisi neymiş diye menüye çıktım, hiçbirşey yapılmıyor gene öldü login sunucusu. blizzard klasiği. hiç sevmedim yeni treeleri. skill başına puan 5ten 15e çıkmış ama tamamen çöp eklediği, sadece all skill itemları öldürmek için yapmışlar herhalde. pasifler yok dandik dandik modifierlar var skillerde. yunan adası, soundtrack, görsel olarak yeni itemları filan hepsi şahane ama. deccal meselesinin zamanlaması da on numara lol. Nisan 28, 2026 Sam tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Spoiler Bu inarius'u niye böyle ezik yavsak bir tip olarak yapıyorlar bu oyunda ya. Lilith'in sevgilisi değil mi bu normalde. Beraber kurmadilar mi herşeyi. Lilith resmen işkence edip asagiliyor adamı sürekli.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 (düzenlendi) siikko bir soruydu, sildim Nisan 29, 2026 samaella tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 ahmedinejad, 29.04.2026 14:51 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle Bu inarius'u niye böyle ezik yavsak bir tip olarak yapıyorlar bu oyunda ya. Lilith'in sevgilisi değil mi bu normalde. Beraber kurmadilar mi herşeyi. Lilith resmen işkence edip asagiliyor adamı sürekli. muh matriarchy şaka bir yana d3'ten bu yana aynı subversion ajandası var, öncesinde de wow'da başladı zaten aslında iyiler kötülerden daha kötü diye, burda da zaten paladin nasıl geri geldi belli bile değil. hep böyle bir homelander türevi çıkıyor artık modern fiction'da 'iyi' görünen şeylerin altından. onun dışında hikaye aslında gene çok fena değil.
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2026 abi bu talentleri napmış bunlar ya sdsfgdfg 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2026 Sam, 30.04.2026 01:44 tarihinde dedi ki: muh matriarchy şaka bir yana d3'ten bu yana aynı subversion ajandası var, öncesinde de wow'da başladı zaten aslında iyiler kötülerden daha kötü diye, burda da zaten paladin nasıl geri geldi belli bile değil. hep böyle bir homelander türevi çıkıyor artık modern fiction'da 'iyi' görünen şeylerin altından. onun dışında hikaye aslında gene çok fena değil. Bu neredeyse tüm yapımlarda var bu ara ya. Tarih boyunca evil olarak gösterilen herkesi bir şekilde iyi göstermeye çalışıyorlar. Hani sıkıcı olmasin yeni bir şey olsun diye ilk başlarda ilgi çekici oluyordu cidden de artık işin boku çıktı bu işte. Meleklerin zulmünden kurtulmak için Diablo'yu cagiracagiz bu gidişle. 1
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 (düzenlendi) bugün bitirdim expansion hikayesini, güzel olmuş. vessel of hatred pek iyi değildi ama bunun hazırlığı olmuş. onda kötü olan ne varsa bunda tam tersine iyiye gitmiş tam tersi ölçüde. hikaye: Spoiler neyrelle için voh'ta o kadar uğraştıktan sonra açılış cinematic'te öyle harcanması bayağı mantıksız oldu. niye uğraştık madem o kadar, niye akarat boşuna deccal oldu. nahantu da skoros da berbat oldu, o kadar insan öldü. hepsi neyrelle 15dk daha uzun yaşayıp hançeri öğrensin diye miymiş. ben resleyecekler diye bekledim bir süre ama yok, millet sevmedi diye hikayeden attılar adeta. lorath gg rip, horadrim de kalmadı artık tyrael birisini bulup çırak yapmazsa ama o yaştan sonra ne yapacak o da, ben onu da öldürecekler diye korktum. herkesi temizlediler kimse sağ kalmadı. bundan sonra hikayeyi devam ettireceklerse yanımıza kimi bulacaklar başka acaba. d4 hikayesini gerçi tamamladılar gibi görünüşe göre. d3'ü daha erken bırakmışlardı, bundan sonra ne yapacaklar bakalım. diablo eskisi kadar popüler değil ama fişi çekmezler herhalde henüz. yalnız lilith güzellemesi son saniyeye kadar, kardeşim ondan çıkmadı mı yani bütün bu olaylar en başta? ne yapacaktı oyunun başında başarılı olsaydı, manyak cultist kaynıyordu zaten etrafı. duyan da anarşo komün toplum yaratacak filan sanır, o en başları unuttuk mu sandılar nedir anlamadım. mefisto’nun şerefsizlikleri nefisti ama, “durun daha yenilmedim, daha ölmedim” diye yırtınanlardan bayağı dramatik upgrade olmuş. taken moduna soktu bu sefer iyice. herkesi kandırdı turunç gibi. lorath’ın bile oyununa gelmesi hem onun hem kraliçenin hazin sonu oldu maalesef. geçen aylarda d2 res oynadıktan sonra özellikle oradaki one liner harici olmayan rolü burada film gibi olmuş. neyse kafama takılanları yazdım ama onların haricinde güzel tamamlandı bence, genel olarak diablo için olabileceği kadar düzgün bir hikaye çıktı denebilir. in-game cinematicler gene çok iyi olmuş, karakterimizi olayların içinde görmek derinlik katıyor hayli. d4 sonunda şüphem vardı ama iyi bağladılar finalde. Mayıs 1, 2026 Sam tarafından düzenlendi 1
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 ahmedinejad, 30.04.2026 12:19 tarihinde dedi ki: Bu neredeyse tüm yapımlarda var bu ara ya. Tarih boyunca evil olarak gösterilen herkesi bir şekilde iyi göstermeye çalışıyorlar. Hani sıkıcı olmasin yeni bir şey olsun diye ilk başlarda ilgi çekici oluyordu cidden de artık işin boku çıktı bu işte. Meleklerin zulmünden kurtulmak için Diablo'yu cagiracagiz bu gidişle. metzen formulü bu abi ; corruption(downfall) to redemption story arcs. çok kötü... 1
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Vessel 1/10, Lord 5/10 Lordun basi super cunku neyrelle Spoiler geberiyor
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2026 Hikaye güzel başladı da sona doğru acele edilmiş gibi geldi.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2026 ahmedinejad, 30.04.2026 12:19 tarihinde dedi ki: Bu neredeyse tüm yapımlarda var bu ara ya. Tarih boyunca evil olarak gösterilen herkesi bir şekilde iyi göstermeye çalışıyorlar. Hani sıkıcı olmasin yeni bir şey olsun diye ilk başlarda ilgi çekici oluyordu cidden de artık işin boku çıktı bu işte. Meleklerin zulmünden kurtulmak için Diablo'yu cagiracagiz bu gidişle. WoW'da da Titanların ve Işığın zulmünden kurtulmak için Void ile anlaşma yapacağız gibi bazı iddialar var da umarım o seviyeye gitmez hikaye.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2026 ahmedinejad, 30.04.2026 11:19 tarihinde dedi ki: Bu neredeyse tüm yapımlarda var bu ara ya. Tarih boyunca evil olarak gösterilen herkesi bir şekilde iyi göstermeye çalışıyorlar. Hani sıkıcı olmasin yeni bir şey olsun diye ilk başlarda ilgi çekici oluyordu cidden de artık işin boku çıktı bu işte. Meleklerin zulmünden kurtulmak için Diablo'yu cagiracagiz bu gidişle. yeni degil, insanlik kadar eski neredeyse monomyth in parcasi. batida hermetic gelenege, platona gidiyor iste gnosticism en ozet en puritan hali kitlelere anlatmak icin Sophia istanbulun asil guardian spiritidir misal hani literally karakterin adi "LILITH" diyaploda lol biraz bizim seytan ayetleri meselesi gibi, katolikler cok sevmez gnosticleri dogal olarak 1
Öne çıkan mesajlar