razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Devam filmi Joker: Folie a Deux için bi kaç görüntü gelmiş. Yalnız tür olarak müzikal da geçiyor. Öyle bişey varsa almayayım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 scorch, 16.02.2020 22:12 tarihinde dedi ki: tam bir hype train bi seneye kalmadan unutulacak filmlerden işte. unutuldu mu? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2024 pek öyle değil. hâlâ dönüp dönüp Joker övüldüğünü görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2024 olur o kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 "ha ha land" 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 en iyi harley'den en kötü harley'e geçiş, berbat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 ikinci filmi bilerek low key yapiyolar ki, ulan 1 cok iyiydi 2 meh cikti, 3'e kesin gidelim ayagina 3'e yuklenecekler. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Sam, 23.07.2024 17:41 tarihinde dedi ki: en iyi harley'den en kötü harley'e geçiş, berbat olmuş. en iyi harley'den en kötü harley'e geçiş derken? Batman: TAS'la bir bağlantısı yok ki filmin. Daha çıkmadan berbat demeyelim bakarsın güzel bir film çıkar keyifli olur izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 gayet güzel gözüküyor tanıtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Harley olmamış. Tüm background'unu sıfırdan yapmışlar gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 (düzenlendi) Bone, 23.07.2024 21:29 tarihinde dedi ki: en iyi harley'den en kötü harley'e geçiş derken? Batman: TAS'la bir bağlantısı yok ki filmin. Daha çıkmadan berbat demeyelim bakarsın güzel bir film çıkar keyifli olur izlemesi. gerge’nin dediği gibi öncelikle. ikincisi margot robbie açık ara en iyi seçimdi, tony stark’ı rdj’nın oynaması gibi. hem lady gaga uymamış hem karakter alakasız (sadece background değil yani şu fragmanda joaquin ne oynadıysa aynısını oynamış) hem tip alakasız, her bakımdan en kötü. kötüye de kötü diyelim. isekai suicide squad’da mesela şu anda açık ara en iyi harley’i yaptılar japonlar. önceki film versiyonu ve anime versiyonu en iyiler, bu ise en kötüsü. imdb top #1 bile olsa film gene de en kötü harley. iyi yaparlarsa da iyi diyorum. 93’ten beri çizgiroman dahil bütün versiyonlarını takip ettim yani dc’deki favori charım. Temmuz 23, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 (düzenlendi) Batmanle alakasi o kadar az ki bu filmlerin, ismi armutlu karpuz olsa daha mantikli malesef. hic hayatinda cizgiroman okumamis kitle icin. duzgun bir Joker experience icin tavsiyem, https://dc.fandom.com/wiki/Joker_(graphic_novel) god tier Harleen icin tavsiyem, https://dc.fandom.com/wiki/Batman:_White_Knight_Vol_1 Bu gerci tek seri degil, devami var. Ana hikayenin devami da degil, kendi evreninde geciyor: https://en.wikipedia.org/wiki/Murphyverse Temmuz 23, 2024 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 (düzenlendi) iyi patlamış puanlara bakılırsa Ekim 5, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Yorumlarda ateş etmiş millet filme ahadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 gitmek istiyordum ama hevesim kaçtı yorumlardan sonra. ilk filmi geçemese de belli bi seviyeyi koruması lazımdı. yazık etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 ram mi yetmiyor. yeni başlık açılsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 sylvanas, 09.10.2024 01:53 tarihinde dedi ki: ram mi yetmiyor. yeni başlık açılsa ya. Forumumuzun geleneği bu şekilde. Tüm forumu tek başlığa toplama önerim vardı benim, hala değerlendirilebilir bence 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 (düzenlendi) E açın yani mani olan yok? “Bugün ne seyrettim” esas bitirdi bölümdeki filmlere özgü başlıkları. hadi ayırdım madem talep var. Ekim 9, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Abi siz wwiiden çıkmış, yokluk görmüş o yüzden küflenmiş ekmeği çöpe atarken üç kez öpüp alnına koyan dede kuşağı gibi travma yaşamışsınjz. Nedanko zamanında falan forum kaldırmıyor diye tek başlıkta konuşa konuşa alışmışsınız. Yine devrimci z kuşağına kaldı sizi zincirlerinizden kurtarmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 (düzenlendi) niye başlık açtınız forum yavaşladı edit: off ben mesaj atınca iyice yavaşladı prdn.... Ekim 9, 2024 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2024 iki film birden iyi oluyodu sonra bi tane daha çekerler üç film birden şey yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar