Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Boş boş dolaşabileceğim, haritanın detaylarını karış karış araştırabileceğim, gizli yerler keşfedebileceğim bir oyun arıyorum. Belirli rotada gitmeye zorlamayan, haritanın bazı yerlerini açmamız gereken, ara sıra aynı yere dönüp başka şeyler toplamamız gerekebilen tarzda şeyler işte. Multiplayer, Survival, Roguelike, Roguelite olmasın. Elden Ring gibi Souls-like olabilir, The Talos Principle 2 gibi Puzzle oyunu olabilir, Spider-Man gibi Action oyunu olabilir, Dying Light gibi FPS bile olabilir. Bu tarzda oynadığım ve aklıma gelen Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy, Hob var.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Breathedge Firewatch Forever Skies Roadwarden The Sinking City 1
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 God of War Horizon Zero Down Witcher 3 Shadow of War / Shadow of Mordor 1
df Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Yeni çıkan Black Myth: Wukong da güzel görünüyor. En kısa zamanda bir şans vermek istiyorum. 1
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 dasaaa, 29.08.2024 11:50 tarihinde dedi ki: gta oynamayan kaldi mi? 20 sene önceki tadı vermiyor gerçi. sadece gta mı? hiçbişey.
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Gamepass varsa rags 2 baya eğlenceli.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 fenris, 29.08.2024 20:58 tarihinde dedi ki: Gamepass varsa rags 2 baya eğlenceli. o neymiş? Rage 2 mi?
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Bone, 29.08.2024 23:49 tarihinde dedi ki: o neymiş? Rage 2 mi? Evet. 1
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Bu dediğin tam olarak, birebir, ideal Dragon's Dogma 2. Bana exploration tadını bu kadar iyi veren bir oyun yıllardır olmadı, o açıdan zirvede direk. 1
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Dragon's Dogma 2 için 1'i oynayıp bitirmek gerekiyor mu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 İlgisi yok.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 dd1 daha iyi malesef ya. 2'nin 1'e göre tek artısı pawn'unla high-five'layabilmek =.)
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Zelda breath of the wild direkt bu
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Division boş boş takılmalık güzel oyunmuş. Arkaya müzik açıp şehirde boş boş dolaşıyorum, birilerini öldürüp görev yapıyorum tek başıma. İlk çıktığında bazı yönlerden hayal kırıklığıydı benim için. E3 trailerında gösterdikleri bazı şeyler oyunda yoktu. Örneğin insanları scanleyerek enfekte olup olmadıklarını görmek, tabancayla ateş ederek kapı kilidi açmak, NPC'lerin kapıları elleriyle açması, etrafta topladığımız su şişeleri, görevler sırasında panolardan bilgi güncellemesi gibi interaktif özellikler yoktu. Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge, Williamsburg Bridge gibi yerleri de dahil etmemişlerdi. Ama öte yandan kar yağdığı zaman ve sis çöktüğü zaman oluşan efekte bayılmıştım. Sokaklardaki çer çöp detayları da çok hoştu. Bazı apartmanların içine girip odalarda dolaşabiliyorduk. Şehir atmosferini iyi sağlamışlardı. Oyunda beraber oynayacak bir arkadaş bulamayınca, tek başına oynaması da çok zor olunca bir yerden sonra ilerleyememiş bırakmıştım. Yıllar sonra dönüş yaptım ve ıkına sıkına da olsa bitirdim. Sniper epey işe yarıyor. Etrafında 10 düşman sana sıkarken bile her birini bir headshotta öldürebiliyorum. Armoru biraz arttırmak gerekiyor, yoksa vur-kaç yapsan bile çok hızlı etrafın çevriliyor ve canın hızlıca gidiyor. Bir yerden LVL 30 için AK47 bulmuşum, 270+ item level felan. Nereden almışım hatırlamıyorum ama Dark Zone'da bile iş yapıyor. Maalesef elimdeki sniper çok güçsüz kaldı. Kafadan defalarca vursam bile işlemiyor. Özellikle armoru full sarı düşmanlar geldiğinde. O AK47 olmasa herhalde Dark Zone'da hiç ilerleyemezdim. Diablo 3-4 kafası aldım oyundan, özellikle end game'inde. Sürekli loot edip itemları yükseltmek gerekiyor. Division 2 ve Shadow of Mordor oynayabilirim bundan sonra.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 1000 saat var benim div2'de. set sistemine hasta olduğum için tutuldum. hala büyük updateler alıyor geri döndürecek sistemler geliyor ama biraz benden geçti. tükettim oyunu baya. roguelike arena geldi işte geçen sene ona giriyorum arada. çok oyun aradım yıllarca bu sistemin tadını veren ama bulamadım. eso var işte aynı set sistemiyle ama o tabi bambaşka bir dünya. 3000 saate yakın gömdük ona da
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 div2'de tek yapmaları gereken sezonlarda sıfırlama getirmeleriydi. ona cesaret edemediler oyun kendi kendine bitti. çok başarılı aslında.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 valla abi ben açıkçası hiç istemedim o sistemin gelmesini. millet de büyük tepki gösterdi ondan iptal ettiler heralde. sen diyince hatırladım. istemedim ama o tarz bir oyun da oynamadım açıkçası diablo gibi nasıl olurdu nasıl bir eğlence katardı onu da biliyorum diyemem.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Valla öyle birşey yapsalar ben div3’ü de almazdım herhalde, en nefret ettiğim sistem. D3’ü filan bıraktım öyle kaldı. bone abi 10 yıl geç olmuş biraz ama sunucu hala açıksa sp gibi oynanır tabi. Yine de vaktinde oynamak lazımdı, şimdi ikincisi oynanır ancak. Setting ilki hala daha iyi tabii.
Öne çıkan mesajlar