FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Kan görüyorum, vahşet görüyorum. Beşiktaş ( D ) Samsunspor ( D ) Eyüpspor ( D ) Trabzonspor ( D ) Göztepe ( D )
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 gitti şampiyonluk zaten ittire ittire gidiyordu. Fener güzel hava yakaladı daha ilk 10 dk da maçları domine ediyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Beşiktaş güzel gidiyor ya umutluyum o maçtan. Beşiktaş ve samsun maçlarında da puan kaybı olursa Eyüp maçında arda diğer takımın başında olur sahada.
yusema Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 morata dönünce tekrar 3lüye mi dönecek acaba? yoksa bu 3lü orta saha sisteminde morata'ya yer yok.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Barış da ciddi performans düşüşü var, yunus zaten maaş muhabbetleri çıktığından beri baya formsuz, bence berat luş,eyüp ve yusuf demir e şans versin. takım inanılmaz ruhsuz en azından bu çocuklar kendilerini göstermek için hareketlilik katarlar takıma
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 (düzenlendi) Ben Lemina nin bu kadar stoper arasina gomulecegini tahmin etmemistim acikcasi. Hadi fener maci tamam da su an bu uclu cok alakasiz. Sara lemina torreira kafamizdaki gibi olmadi da su duzende Sara bu formuyla zor oynar. Icardi sakatlandigindan beri hatlar arasi mesafe asiri acildi ileri vur futbolu elbette olmuyor. Alan acildikca Torreira nin herhangi bir efektifligi kalmiyor, Sara da eskisi gibi oyunu acamadigi icin tikaniyoruz. Yunus da cok etki etti aslinda cunku ne Baris ne Sallai top tutabilen adamlar degil. Ucluye donecek illa ve orta saha uclusunden biri kesik yiyecek. Zaten ondan istemiyordu burada tek oturtabilecegi adam Sara. Oburlerine laf geciremez. Morata burada onemli cunku top tutabilen bir adam. Osimhenli takimlarin Baris Sallai gibi adamlarla oynamasi mumkun degil cunku dan dun dan oteye gidemiyor, o pasi atacak 8-10 numaralarin yoksa arkadan sisir babama donuyorsun. Yunus arti Moratayla bir nebze daha akilli futbol bekliyorum onumuzdeki maclarda. Takim oyunu tutabilirse gol bir sekil bulur Rize ikinci yarisi gibi hatlari daraltip. O zaman Lemina ve Torreira farkini hissetiriyor. Kasimpasa macinda garip bir sekilde yapamadi bunu takim kontra silahlari var tamam da Pasa nin orta saha cok iyi degil, itmesi lazimdi. Yine herseye ragmen bu maci yenilmeden bitirmek de artidir bakalim. Gs icin ic saha maclari daha kolay olmayabiliyor takimlar kapandigi icin; bjk ts maclarinda full saldirirlarsa isimize gelir bu takim git gel disinda set oyunu vs oynayamiyor zaten. Cok zor fikstur ama birini alirsan gerisi gelir. Bu takim daha Osimhen Morata ve Yunus un ayni anda oldugu mac oynadi mi bilmiyorum. Subat ayinda yapilanmaya gidip kadroyu full degistirirsen bu sikintilar olacakti zaten buradaki kilit nokta ne kadar cabuk adapte olabilecekler yoksa is isten gececek mi. Milli ara ve bay haftalari iyi gelebilir. Mart 3, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 mertens ve yunus u kullanması, bu isimlere göre bir oyun çizmesi lazım hocanın. yoksa üretmekte bu rezalet devam eder.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 yönetim mi okan mı artık kararı veren bilmem de şu 8 milyon bayıldığınız adamı takım otobüsüne almadan mı gitmiş ne takım. Başka bir gerekçesi yoksa ayıp ama ya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 soyunda odasında kavga çıkmış. döveceklermiş onu. o da binmem otobüse demiş. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Müthiş bi bait gidiyor. Bi parodi hesabı iddia başlatmış "Saçını sarıya boyatırsan doping çıkmıyo, GS'li oyuncular o yüzden Mertens BAY Icardi falan sarıya boyatıyo. Bakın Nelsson sarışın olmasına rağmen o bile sarıya boyattı" demiş. Şimdi de Morata'nın sarıya boyattığı foto koyup "Bu adam kariyeri boyunca boyatmadı bakın şimdi boyattı" demiş. Örnek olarak da sakatlık dönüşü Pogba'yı örnek vermiş. Acayip büyüdü bait ekşide twitterda falan ehah (dip not: saça zarar verdiği için kimyasal vs tespitini bi tık belki bozabilir de futbolda genel olarak kan ve ürin ile yapılıyor doping testleri)
Sotto Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 (düzenlendi) Boyle birsey zaten biliniyorsa doping kontrolu gidip sac ornegi alinarak mi yapiliyor o daha bile sacma geldi. Mart 3, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Rewendor, 03.03.2025 22:13 tarihinde dedi ki: Müthiş bi bait gidiyor. Bi parodi hesabı iddia başlatmış "Saçını sarıya boyatırsan doping çıkmıyo, GS'li oyuncular o yüzden Mertens BAY Icardi falan sarıya boyatıyo. Bakın Nelsson sarışın olmasına rağmen o bile sarıya boyattı" demiş. Şimdi de Morata'nın sarıya boyattığı foto koyup "Bu adam kariyeri boyunca boyatmadı bakın şimdi boyattı" demiş. Örnek olarak da sakatlık dönüşü Pogba'yı örnek vermiş. Acayip büyüdü bait ekşide twitterda falan ehah (dip not: saça zarar verdiği için kimyasal vs tespitini bi tık belki bozabilir de futbolda genel olarak kan ve ürin ile yapılıyor doping testleri) osimhen de boyatıyor sdsd
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Sotto, 03.03.2025 22:35 tarihinde dedi ki: Boyle birsey zaten biliniyorsa doping kontrolu gidip sac ornegi alinarak mi yapiliyor o daha bile sacma geldi. Ahmet Kutucu'ya yükleyelim dopingi, test edemezler sdfsfs
yusema Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 Mesaj tarihi: Mart 3, 2025 herşey tamamda morata'yı gelir gelmez nasıl ikna etmişler dsfsdf bunlara inananlar var mı gerçekten.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Var tabii olmaz olur mu? @S-H abi ne diyosun sence Galatasaraylılar hangi dopingi kullanıyorlar? Bence Lance gibi EPO kullanıyolardır.
fresia Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 ya takımın dopingli gibi bir hali mi var
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Geçen sene olduğu gibi bu senede "Çare Mertens" ve biraz Yunus. Sara Lemina Torr. ile 3 o.s dinamik ama teknik değil. İleri 3'lü atletik dinamik ama yeterli teknikte değil. (BAY,Osi, Sallai ) . Vur koş / At Koş ile bi yere kadar. araya zehiri salacak topu kesecek adam olmadan olmaz. Osimhen'le her maç Kasımpaşa maçı gibi saldırarak oynayamazsın.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 kadın son noktayı koymuş. hala sarı kart şikesi daha saçma bir argüman ama
Aceace Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 (düzenlendi) Yok abi ben bugün uzun uzun bakındım bu sene başından beri yazılan yazılara. Ciddi ciddi Galatasaray'da bir şeylerin döndüğüne inanmaya başladım. Suçlayanların tuttuğu takımdan bağımsız söylüyorum. Bir değil üç değil beş değil.... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Biri yanlışsa ötekisi doğrudur. Sezon başından beri o kaddar çok, o kaddddar çok şey dile getirildi ki.... Tamam diyelim ki sarı saç düzmece, verilmeyen sarı kartlar ne olacak? Verilmeyen sarı kart düzmeceyse, sarı kartların bir anda aynı anda temizlenmesi ne olacak? Kara paralar ne olacak? O kaddddddar çok iddia yayıldı ki... Bu kadar fazla bu kadar farklı iddianın altından pis kokular geliyor. Hadi diyelim bu Nurizade bu sefer saçmalasın. Çok fazla var... Hepsi birden operasyon mu? Mart 4, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Bide boyle bisey cikmis gecen gunlerde: https://eksisozluk.com/galatasarayin-106-milyon-tllik-tuhaf-sponsoru--7946551 Ne kadar gerceklik var bilemem ama gercekse yine pis kokular gelen bi sponsorluk.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 (düzenlendi) abi Nurizade fiks sacmalayan bir hesap. Ayninin Galatasaray versiyonlari da var bu arada. Herkes DUMAN VAR DUMAN VAR diyor, atesi bulabilen yok. Ya tamam duman var, varsa atesi gosterin ya. Bir tane kisiye direkman bir sorusma talebi, hic bir sey yok. Cik de ki su adam sunun icinde, geregini yapin. Iddialarin hepsinin tek bir kaynagi var. O kaynak da bir tek tane kisiye parmak gostermiyor. Sanal bir dusman var, Galatasaray'i kayiriyor. Baska yok. Mart 4, 2025 MrLevie tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Mesaj tarihi: Mart 4, 2025 Aceace, 04.03.2025 10:01 tarihinde dedi ki: Var tabii olmaz olur mu? @S-H abi ne diyosun sence Galatasaraylılar hangi dopingi kullanıyorlar? Bence Lance gibi EPO kullanıyolardır. takip etmiyorum troll sayfalarını olayı tam bilmiyorum fakat sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama gs el altından karaborsa bilet satışı yapıp cebe para indiriyormuş deselerdi ona da inanmazdım.
Öne çıkan mesajlar