Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Son 2 sezonun şampiyonu, rekorlara doymayan(yalnız Galatasaray kazanmak üzere olduğu için icat edilmiş değil, rekor gibi rekor), ligi hallaç pamuğu gibi atan sarı kırmızılı takımın 2024-2025 sezonu başlığına hepiniz hoşgeldiniz.

Gelelim takımımıza:

Maalesef yağlı yanaklarını okşatmayı seven başkanımız hala başımızda.

GHrI4xRWQAAxiHt.jpg 

Florya ve Riva'yı piç etmeden gitmeyeceğini Erden Timur'un açıklamalarından görüyoruz. Erden Timur ise alenen söyleyemese de başkanla ilgili arazi konularında anlaşmazlık yaşaması ve Derin Galatasaray tarafından gelen eleştiriler nedeniyle çekildi. Aslında Sportif AŞ'nin başına gelecek kişinin işi bu kez çok zor olmayacak. Takımın omurgası ligin çok çok üzerinde. Gitmesi gereken isimler çok net (Ndombili-gitti, Zaha, Tete, Vinisyus). Gitmesi durumunda ama az ama çok para getirecek bir sürü topçu var (Kerem, Zaha, Nelsson, Davinson, Barış...) Kiralık olup dönecek, para getirebilecek ya da takımda oynayabilecek topçular var (Zaniolo, Leo Dübua, Vitaminsiz Yusuf Demir, Yunus Akgün, Belçika'da çok çok iyi bir sezon geçiren Emin Bayram...)

Tartışmasız biçimde ligin en formda teknik direktörüne sahip durumdayız.

okan-buruk-aa-2027814.jpg

102 puan dile kolay. Elindeki kadroyu yönetmekte çok başarılı olduğu ve takımda otoritesini kurduğu ortada. Sezon başı defans ikilisi Apo-Nelsson iken devamında sırasıyla Apo-Davinson, Davinson-Nelsson, Apo-Nelsson, Apo-Davinson oldu. Davinson bi an hık mık dedi ama sustu. Koskoca Zaha'yı ligde 9 gol 3 assistle oynamış olmasına rağmen "Yok kardeş kusura bakma senden daha iyisini bulduk" diyerek kenarda oturtabildi. Boey'in gidişyle ortaya çıkan sağ bek boşluğunu yerine göre kaan yerine göre barışla doldurmayı başardı. Büyük teknik direktör valla.

Transfer konusuna gelirsek, bir sağ bek alınacağı kesin gibi. Hoca 2 yıldır Torreira'nın yanına tempolu 8 ya da alan kaplan bir 6 numara arıyor. ŞL'deki zorlu maçlarda Kaan 6, Torreira 8 ikilisi oldukça başarılıydı. Aslında güncel kadronun üzerine sadece 2 transfer yapsak bile önümüzdeki sezon için kadromuz hazır. 35 kişi gönderip, 20 kişi almamıza hiç gerek yok.

Ha bir de şey... Daha iyisi yok

mauro-icardi-sampiyonluk-torenine-damga- 

 

  • Like 2
  • Tesekkurler 3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu işi anlamıyorum. GS ne zaman şahlansa yönetimde bir acayip şeyler oluyor, kendi kendine bir anda raydan çıkıp treni deviriyor GS. Hep bir iç mihraktan içeriden bir şeyler. Biri çıkıp kendi ayağına sıkıyor kurşunu.

Terim'in şahlandırdığı sezonda bir anda "eleman" krizi çıktı. Taş gibi giden takımda başkanla Terim hiç yoktan birbirlerine girdiler, Terim gitti bi anda GS karıştı.

Ünal Aysal acayip transferler yapıyordu takımı bi coşturdu, sonra ne oldu anlamadık, bi anda kayboldu ortadan, gitti.

Bi Haldun Üstünel vardı, takıma hiç beklenmedik yıldızlar kapar getirirdi, adamı bi anda yönetimden dışladılar.

Şimdi de Erden Timur yüklenmesi. Hiç bişi yok ortada, 1 haftada bi anda kaynadı kazan.

Ortada hiçbir sorun yokken bir anda kriz geliyor, hani yavaş yavaş büyüyen kavga da yok, bi anda herkes birbirini nukeluyo bi eskalasyon olmadan. 

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

yine rezil bir transfer dönemi geçiriyoruz. doue ile anlaştık geldi gelecek derken vazgeçmişiz.  her sezon aynı muhabbet transferlerin basına bu kadar sızması ciddi zarar veriyor. wendel için de aynısı olacak sanırım onda da iptal aşamasına geldi diyenler var. jelert'i alabilsek bari o daha potansiyelli bir oyuncuya benziyordu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her sezon böyle değildi ki...

Erden Timur'un ilk sezonunda pıt diye transfer yapıyolardı. Adamın ismini cismini kap'tan öğreniyoduk. Valla torreria'nın geleceğini kapla öğrendim ben. Mertens haberi çıktı. Bir sonraki günün akşamı kap geldi. Hatta Erden Timur Mertens transferi sonrasında şikayetçi olmuştu "Kim yayıyor lan bizim transferleri?" diye çemkirmişti.

Cenk Ergün ile birlikte kanser geri döndü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jelert'i almışız. nasıl topçudur bilmem bizim maçlarda iyi oynamıştı diyorlar da unuttum ben o maçları. kağıt üstünde aslında dohue den iyi transfer gibi 2 yılda 100 maça çıkmış daha 21 yaşında ama okan'ın önceliği dohue imiş vardır bir bildiği diye düşünüyorum.
jelert hakkında okuduğum da baya potansiyeli yüksek bir oyuncu ama bu böyle her ligi izleyen futbol gurmeleri gereksiz romantik oluyor izlemeden bilemeyeceğiz nasıl oyuncu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11m cok para gibi ama bonservis olayi yas ile exponential korelasyonlu bir durum. Bir de dedigin gibi 21 yasinda bu kadar maca cikan oyuncu olmasi ozel. Doue daha potansiyellidir belki ama adamin toplam 10 maci mi ne var toplasan. Bence daha iyi oldu.

yuksek bonservis dusuk maas her zaman olmasi gereken model zaten bizler icin o yuzden basarili buluyorum.

ayrica gelmeyi istedigi soyleniyor. Bizim takima asker lazim yeteri kadar komutan var. O acidan iyi olur. Kimse cilgin performans beklemiyor zaten ama gercek pozisyonunda oynayacak basarili olmak isteyen oyuncu gormek istiyordum acikcasi o yuzden basarili buldum.

ustune tete gidiyor diyorlar efsane otesi olur.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onda çingene pazarlığı dönmüş galiba, kayinçolarına falan kadar tüm köyüne komisyon isteyince adam vazgeçmişler.

Muhtemelen daha iyi bir adamdı, ama iyi olmak yetmez. Böyle davranan adamdan uzak durmak lazım. İleride de başa bela olur böyle adamlar. Zamanında her takım çok çekti ligimizde böyle adamlardan.

Jelert'i ismen biliyorum, bize karşı oynadığı maçlardan falan. Bi TM'den baktım şimdi, 21 yaşında, sadece tek sezonu var, onda da 30 maç oynamış (7'si CL). Tek sezon yeterli veri vermez, ama kuzeyli olması iş ahlakı ve disiplini için bir olumlu yön. Nelsson ve Elmander'den sonra bir sempatim arttı özellikle oralara.

Discord'da 11M€ demişler bonservise, doğruysa o abartı sanki. Daha 8 ve 10 numara lazım. Zaha - Ziyech giderse bi de kanat lazım. Sol bekte yedek yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tete satılmış. iyi itelemişiz bence baya potansiyelli diye alınmıştı ama çok kötü oyuncu çıkmıştı, 4.5m iyi para bu oyuncuya. başka oyuncu satışı yapmayacaksak bence bir 8 numara alınması yeterli olacak bu sezon için. defanstan oyuncu satılsa bile baya alternatifli oldu. doubis kadroda tutulmalı hem sol hem de sağda oynayabiliyor. kaan hem orta saha hem de defansta iyi alternatif. ileride zaten her bölgede kaliteli 2 şer oyuncumuz var. bir tek 8 numara eksiğimiz var bence kerem o bölgede yeterli değil. 10 numara için de mertens yaşlandı, bu sene okan'ın farklı bir planı yoksa o bölgeye bir transfer yapılabilir.

zaha ve ziyech kalacak gibi hazırlık maçlarında da fena değillerdi, özellikle zaha baya istekli gibi, epl deki zaha yı izletir umarım bu sene. Kerem belki satılır ama ona da teklif var mı anlamadım bir ara ispanya takımları deniyordu sonra devamı gelmedi. Barış ise bence 25-30 üstü teklif gelmediği sürece takımda kalmalı çok potansiyelli bir oyuncu baya dikkat de çekti, olur da şampiyonlar ligine kalabilirsek piyasasını daha da arttırır daha büyük takımların dikkatini çekebilir 
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tete de inanilmaz gecirmisler GS ye. Kontrati aciga cikmis. Simdiye kadar 2 farkli menajere (birisi consultant geciyomus 😂) 3.3m odenmis, daha da odenecek miktar varmis. 3.1m imza parasi, 2.8m senelik maas ve aylik 132k imaj hakki oduyolarmis. GS nin aldigi 4.5m para imaj haklari icin odeyecegi miktardir zaten buyuk ihtimal. 

Maasindan kar etmisler bir tek, o da az bi miktar degil gerci.

Ustelik satista da 10m uzerinde bir satis oldugunda 20%-50% arasi payi menajer aliyomus. Adam inanilmaz oynasa 40m e satilsa 20m menajere gidiyomus yani 🤣. Hangi akla hizmet imzalamislarsa artik bu kontrati.

 

BloodBane tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shaktar'daki reputasyonuyla maaşı ve imaj hakkı normal.

3.1 imza parası da bedava gelen bu seviyede futbolcu için normal. Seviye derken yetenek veya katkı değil, isim olarak diyorum. Shaktar gibi kalburüstü bir takımda oyuncuydu adam sonuçta. Zaten UEFA cezası 2,5m€'yu da adama kilitlemişler.

Anormal olan tek şey menajer parası. Onun da olması normal ama 3,3M fazla abartı. 1-1,5 falan olsa gayet normal kontrat olurdu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...