Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 e işte Spoiler vortex uyuyorken tehlikeli. uyanıkken bir zararı yok da denildi. 7/24 uyuyan vortex en tehlikelisi değil mi şimdi? ve çocuğu olduğu için vortex olamadı diye anladım ben daha çok. ve niye rose vortex oluyor da annesi zamanında olmadı? hadi vortexin yapısını bilmiyoruza bağlayıp dream yoksa vortex de olmuyor desek ok. desire vortexin her haltını biliyor o zaman o da ayrı konu... sleep sickness konusu da baya geçiştirildi şimdi bir de. tamam dream hapsoldu o arada uyuyanlar uykuda kaldı buna tamam ok da daha sonra uyuyanlara niye bişey olmadı? dream hapisten çıkana kadar kimse uyanamadı. 105 yıl hapiste kaldı bizim arkadaş. uyandığında da babane 115+ küsür yaşına kadar dayanarak turp gibi uyandı, ona da maşallah. dediğim gibi romanlarda belki daha güzel bağlanıyordur konular ama. dizide baya hikaye birbirine bağlansın diye sallama olaylar var gibi... havada kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Çizgi romanların başlangıcı 1988 olduğu için 72 yıl hapis kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 12 saat önce, Oce4n dedi ki: hiç ön bilgim olmadan girdim izledim. gayet muhteşem bir dizi olmuş görselinden hikayesine kadar. AMA sjw göze batmadı diyorsunuz da bu diziye göre herkes gay veya lez. hatta evli olan erkekler bile dalgayı ağzına almak için fırsat gözlüyor... hikayenin orjinalinden gözle görülür bir sapma yok Constantine dışında o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 ekstra bölüm çıkmış. Dream of a Thousand Cats/ Calliope uyarlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Kedi bölümünü çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Dandik dizi. Son iki bölümü kötülemeye hakkım düşmesin diye zor izledim. Film making olarak kötü, yok şu woke yok su karakter tam olmamış falan değil. Kötü çekmişler kötü kurgulamışlar kötü diyalog yazmışlar vs vs. Çizgiromanın psychedelicliğini yakalayamamışlar. Beğenmenize sevindim keşke ben de dandik şeyleri bu hevesle tüketebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2022 (düzenlendi) On 09.08.2022 at 10:13, GERGE dedi ki: Arkasından da Lucifer at. Bence Lucifer daha iyi bi seri sandman'den zaten. Daha heyecanlı okumuştum. Dream'in bayıklığı yok hiç Lucifer'da. Hoc opus hic labor est. Based and freewill pilled. Ağustos 21, 2022 xunn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 dizi toptan kedi bolumu gibi animasyon olsa bence daha guzel olurdu ve xunn un sikayet ettigi cogu sey gozune batmazdi bu sandmanin cizgi romani sonradan aciliyor ve ilgi cekici hale geliyor bence, o yuzden merakle bekliyorum sonraki sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2022 Ben tamamen aklimda sildim bu diziyi, benim realitemde sandman'in hala dizisi yapilmadi. Sonraki yillarda yapilir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 seriyi bilirdim, çizimlerine ayrı hastaydım, dnr'da resimlerini karıştırır dururdum, hiç okumadım, ilk bölümü izledim. atmosfer çok güzeldi, tom sturridge çok bakmalık olmuş rolünde. devamını getireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 On 21.08.2022 at 15:23, xunn dedi ki: Dandik dizi. Son iki bölümü kötülemeye hakkım düşmesin diye zor izledim. Film making olarak kötü, yok şu woke yok su karakter tam olmamış falan değil. Kötü çekmişler kötü kurgulamışlar kötü diyalog yazmışlar vs vs. Çizgiromanın psychedelicliğini yakalayamamışlar. Beğenmenize sevindim keşke ben de dandik şeyleri bu hevesle tüketebilsem. Ah keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Bir ay olmuş seyredeli, burda görünce aklıma geldi ne kadar kötü diziydi ya. Harcadığım zamana cidden acıdığım nadir dizilerden oldu, diğeri de yine netflix death note’tu. Aynı seviyede ikisi de, berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Mmmmhhh bir ay olmuş izleyeli ne kaddar güzel diziydi bu haterlara inat gidip bi daha izleyeyimhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 türkçe altyazı aç ama hanım da anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 https://www.tortoisemedia.com/2024/07/03/exclusive-neil-gaiman-accused-of-sexual-assault/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 progressive democrat ünlülerinin tecavüz suçlamasıyla kalmasına örnek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar