Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Clone Wars, Rebels ve ucundan Boba Fett de girer iyiler listesine. Kenobi'nin finali olsun ona göre değerlendirilir, ama başarısız işler arasına girecek gibi gözüküyor.  Çok buruğum aq.

Mesaj tarihi:
55 dakika önce, KHaRoN dedi ki:

Netflix de disney+ in muadili paket senelik 950 civari biseye denk geliyor. 
standart paket de 700 lira. 

Oha lan.

Bize forumdan Şevki evlilik hediyesi olarak Netflix hediye ettiydi 2020'de o yüzden güncel fiyatları bilmiyorum. Uçmuş lan harbi.

Mesaj tarihi:

öyle ama netflix in senelik abonelik diye bir hedesi yok. Bu 2 ay bedava 1 senelik abonelik satıyor işte. Disney yurtdışında genelde netflix in yarı fiyatına satılıyormuş adamların tarife normal yani.

Mesaj tarihi:

Dün ben de sohbetten konuşuyordum, tam fatura numarası falan istedi iade için o sırada ya call-center çöktü ya benim internet gitti. sonra da tekrar bağlanamadım.

Üşenmezsem yine sorarım bugün

Mesaj tarihi:

şimdi Obi Wan ep5i disney+ dan seyrettim. Türkçe altyazı da devamlı Lort diye çeviriyorlar "lord"u ayar oldum. Lort Vader sdf Çeviri kalitesin de de genel olarak bi olmamışlık var.

Mesaj tarihi:
10 dakika önce, progamer dedi ki:

lordun türkçesi lort değil demedim zaten ama Lort Vader garip duruyor bence ne yapayım sdf 

Tv'de uygulamasini ben de hiç beğenmedim. Açık ara amazon en iyisi bence, sadece durdurunca çalan şarkı ve o an ekrandakilerin isimlerinin yazması,  direk o oyuncularin sayfasina erisilebilmesi falan bile super bisey

Mesaj tarihi:
2 saat önce, xaty dedi ki:

Tv'de uygulamasini ben de hiç beğenmedim. Açık ara amazon en iyisi bence, sadece durdurunca çalan şarkı ve o an ekrandakilerin isimlerinin yazması,  direk o oyuncularin sayfasina erisilebilmesi falan bile super bisey

o yanı iyi ama genel olarak zayıf bence amazon'unki de özellikle kaldığım yerden devam etme olayı vs. bayağı sıkıntılı. araması da çok iyi değil bence. 

• Yeni Oluştur...