-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Clone Wars, Rebels ve ucundan Boba Fett de girer iyiler listesine. Kenobi'nin finali olsun ona göre değerlendirilir, ama başarısız işler arasına girecek gibi gözüküyor. Çok buruğum aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 seneye hbo gelir ona bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 1 yıllık 349TL'ye alın bence. 2-3 aya ister istemez 600-700TLye artar rakamı dolardan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 600 700 de çok oldu be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Netflix de disney+ in muadili paket senelik 950 civari biseye denk geliyor. standart paket de 700 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 llama sağ olsun link varmış fazladan aldım. içerik çok güzel benim için. izlemediğim milyon tane dizi, film var. 1 seneye anca biter herhalde dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 simpsons a başlayayım 1. sezondan dedim ama gözlerim kanıyor yavaş yavaş düzelecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Oha 1. sezondan simpsons'a başlamak mı? Kaç gün sürer acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 1 sene vaktim var artık ara ara ne kadar giderse ama şu ilk bir kaç sezon grafik düzelene kadar sıkıntı . Sene sonuna doğru hbo max da geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 55 dakika önce, KHaRoN dedi ki: Netflix de disney+ in muadili paket senelik 950 civari biseye denk geliyor. standart paket de 700 lira. Oha lan. Bize forumdan Şevki evlilik hediyesi olarak Netflix hediye ettiydi 2020'de o yüzden güncel fiyatları bilmiyorum. Uçmuş lan harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 öyle ama netflix in senelik abonelik diye bir hedesi yok. Bu 2 ay bedava 1 senelik abonelik satıyor işte. Disney yurtdışında genelde netflix in yarı fiyatına satılıyormuş adamların tarife normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 0800 621 21 27'yi aradım çözdüler. 350 den uye oldum , para iadesi yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Dün ben de sohbetten konuşuyordum, tam fatura numarası falan istedi iade için o sırada ya call-center çöktü ya benim internet gitti. sonra da tekrar bağlanamadım. Üşenmezsem yine sorarım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 şimdi Obi Wan ep5i disney+ dan seyrettim. Türkçe altyazı da devamlı Lort diye çeviriyorlar "lord"u ayar oldum. Lort Vader sdf Çeviri kalitesin de de genel olarak bi olmamışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 uygulaması ne kadar yavaş ya beni şimdilik bi bu rahatsız etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 abi lord'un türkçesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 lordun türkçesi lort değil demedim zaten ama Lort Vader garip duruyor bence ne yapayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 10 dakika önce, progamer dedi ki: lordun türkçesi lort değil demedim zaten ama Lort Vader garip duruyor bence ne yapayım sdf Tv'de uygulamasini ben de hiç beğenmedim. Açık ara amazon en iyisi bence, sadece durdurunca çalan şarkı ve o an ekrandakilerin isimlerinin yazması, direk o oyuncularin sayfasina erisilebilmesi falan bile super bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Yemişim TDK’yı, ben lord diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Hay ben tdk'yi... Oldu olacak astronot'a gökmen, walkman'e gezercalar diyelim. Tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 seslendirme için bayağı uğraşmışlar mı bana mı öyle geldi, bu simpsons 1. sezon bile default türkçe seslendirme ile başladı bende ne oluyor lan dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 2 saat önce, xaty dedi ki: Tv'de uygulamasini ben de hiç beğenmedim. Açık ara amazon en iyisi bence, sadece durdurunca çalan şarkı ve o an ekrandakilerin isimlerinin yazması, direk o oyuncularin sayfasina erisilebilmesi falan bile super bisey o yanı iyi ama genel olarak zayıf bence amazon'unki de özellikle kaldığım yerden devam etme olayı vs. bayağı sıkıntılı. araması da çok iyi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 bunda debug info shortcut var m video bitrate vs kontrol etmek için? ctrl+shift+. falan yazmışlar ama çalışmıyor chrome 1080p çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Spider-Man koymuşlar ama Türkçe seslendirme değil. kahrolası sjw disney! zaten YouTube'da da bölümleri kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar