Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2021 - 2022

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

adamlar donen toplara efsane dokunuslar yapmak icin yaratilmis ahaha, onlar nasil adrese teslim sutlar lan.

valencia iyi suzuluyor ama son vuruslar vitaminsizlikten bir halta yaramiyor. defans facia, kaleciye halal.

Mesaj tarihi:

Şimdi özeti izledim de aslında 0-0'da 1-0'da çok kaçırmış Fener, biraz da şanssızlık, hatta sonlara da doğru da çok net bi iki tane kaçırmış.

Fener'in kaleci de dünyaları kurtarmış, ama yarısı rakip önüne düşüp gol olmuş yine. Defans felaket, evlere şenlik, o kadar iyi maç çıkarmasına rağmen 3 tane yemiş oldu istatistik olarak kaleci. Bi de her çelinen top adamların önüne düşmüş.

Mesaj tarihi:

Kötü oynamadan mağlup olduk , finishing farkı hayvan gibi. Canları sağolsun, da dün stadda Gustavo ve Mhy yuhlayanlara abi siz mal mısınız acaba ?  

Mesaj tarihi:

ya kötü oynamıyoruz da giresun maçında bile mesela sürekli aha şimdi yiyeceğiz dedirten pozisyonlar oluyor. fener maçlarında sürekli bu şekilde ben maç izliyorum, mesela dün pelkasa gelen topta içimden kesin kontrol edemeyecek zaten falan diyorum. ya da valencia alıyor içeri kıvrılıyor gram heyecanlanamıyorum zaten gol olmaz diye. 

bu hissiyatı anca fenerli dostlarım anlar sdsfd 

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Liebe dedi ki:

bu hissiyatı anca fenerli dostlarım anlar sdsfd 

Geyik meyik ama Alex Fenerlilerin futbol izleme keyfini bitirdi. Öyle bir heyecan uzun zamandır yok.

Mesaj tarihi:

aykut hoca takımın foyasını ortaya çıkardı. geride bekleyen takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz.  dün olimpiyakos da aynı oyunu oynadı. 

perera buna çözüm bulamazsa bu sezon böyle çok maç izleriz.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Takımda tonla orta saha oyuncusu var ama kanat bekinde Samuel oynuyor Ferdi oynuyor Mumi oynuyor. Bu hoca ne demeye adam aldırmadı sağ beke-sol beke anlamıyorum, Sangare iyileşince ve Novakı koysa bari oralara.

Mesaj tarihi:

Eksiklik belliyken aldırmamazlık yapmazdı hoca, muhtemelen o kadar fazla yabancı varki ki gönderip alamadılar. Caulker bile son gün falan gitti. Eğer büyük aksilikler yaşanmaz ve devre arasına saçma sapan bi puan farkıyla gidilmezse en azından sol-kanat/bek birini alırlar muhtemelen.

Mesaj tarihi:
On 08.08.2021 at 19:15, Fistan dedi ki:

35 milli maçta 4 sarı kartı var

Al, faul bile yok 2. Sarıdan kırmızı gördü herif. Burası Türkiye gardaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...