TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Boyle gol mu yenir? Ne kadar basit gol yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Herkesin götü kalmış, kahraman olma derdinde. Tıkladılar 2'yi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 bu nasıl savunma yahu herkes eli cebinde bekliyor ceza sahası içinde? seken topları toplayıp toplayıp atıyorlar 5lik olacağız galiba evimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 fener'in maça VAR'sız çıkması kötü olmuş. büyük eksiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 lan bizim seken toplar sacmasapan yere gidiyor adamların önlerine düşüyor maça bak asd. cok kaçırdı bizim beceriksizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 15 dakika önce, applev0dka dedi ki: fener'in maça VAR'sız çıkması kötü olmuş. büyük eksiklik fener uçuyor fener kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 yazık ya.. neyse zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 adamlar donen toplara efsane dokunuslar yapmak icin yaratilmis ahaha, onlar nasil adrese teslim sutlar lan. valencia iyi suzuluyor ama son vuruslar vitaminsizlikten bir halta yaramiyor. defans facia, kaleciye halal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 püüü reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Şimdi özeti izledim de aslında 0-0'da 1-0'da çok kaçırmış Fener, biraz da şanssızlık, hatta sonlara da doğru da çok net bi iki tane kaçırmış. Fener'in kaleci de dünyaları kurtarmış, ama yarısı rakip önüne düşüp gol olmuş yine. Defans felaket, evlere şenlik, o kadar iyi maç çıkarmasına rağmen 3 tane yemiş oldu istatistik olarak kaleci. Bi de her çelinen top adamların önüne düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 fark istiyorlardı salı günü, fark olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 takım birde yunan adamlar yenince bizi ülke puanında geçmişler lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Kötü oynamadan mağlup olduk , finishing farkı hayvan gibi. Canları sağolsun, da dün stadda Gustavo ve Mhy yuhlayanlara abi siz mal mısınız acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Onlar için mal demek bir iltifat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 ya kötü oynamıyoruz da giresun maçında bile mesela sürekli aha şimdi yiyeceğiz dedirten pozisyonlar oluyor. fener maçlarında sürekli bu şekilde ben maç izliyorum, mesela dün pelkasa gelen topta içimden kesin kontrol edemeyecek zaten falan diyorum. ya da valencia alıyor içeri kıvrılıyor gram heyecanlanamıyorum zaten gol olmaz diye. bu hissiyatı anca fenerli dostlarım anlar sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Dün Rossi'nin pozisyonda yaşadım aynısını, kesin ya direk ya kalecide dedim öylede oldu zaten, seni anlıyorum dostum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 2 saat önce, Liebe dedi ki: bu hissiyatı anca fenerli dostlarım anlar sdsfd Geyik meyik ama Alex Fenerlilerin futbol izleme keyfini bitirdi. Öyle bir heyecan uzun zamandır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 güzel eğlendin mi izlerken @Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 aykut hoca takımın foyasını ortaya çıkardı. geride bekleyen takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz. dün olimpiyakos da aynı oyunu oynadı. perera buna çözüm bulamazsa bu sezon böyle çok maç izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Takımda tonla orta saha oyuncusu var ama kanat bekinde Samuel oynuyor Ferdi oynuyor Mumi oynuyor. Bu hoca ne demeye adam aldırmadı sağ beke-sol beke anlamıyorum, Sangare iyileşince ve Novakı koysa bari oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Eksiklik belliyken aldırmamazlık yapmazdı hoca, muhtemelen o kadar fazla yabancı varki ki gönderip alamadılar. Caulker bile son gün falan gitti. Eğer büyük aksilikler yaşanmaz ve devre arasına saçma sapan bi puan farkıyla gidilmezse en azından sol-kanat/bek birini alırlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 novak'ı koymak için neden sangare'nin iyileşmesini bekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 ferdi ile osayi iyi bence giderek gelisiyorlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2021 On 08.08.2021 at 19:15, Fistan dedi ki: 35 milli maçta 4 sarı kartı var Al, faul bile yok 2. Sarıdan kırmızı gördü herif. Burası Türkiye gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar