progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Turnip Boy Robs a Bank (Cloud, Console, and PC) – January 18 F1 23 (Console and PC) EA Play – January 18 Palworld (Cloud, Console, PC) – January 19 Go Mecha Ball (Cloud, Console, and PC) – January 25 Brotato (Cloud, Console, and PC) – January 30 Persona 3 Reload (Cloud, Console, and PC) – February 2 Anuchard (Cloud, Console, and PC) – February 6 Leaving January 31 Hitman: World of Assassination (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 aa Hell Let Loose gelmiş ben ona akayım. Steam'de görüp görüp kıyamadıydım almaya, beleş iyi akılır. Kalite ww2 shooter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2024 (düzenlendi) ben iki günde sildim. en son baktığımda gamepass oyuncularını komple banlıyorlardı sunuculardan. bayağı iğrenç komünite. daha oyunu açtım maça girdim, grupların çoğu reddediyor zaten, kabul eden birine katıldım. takımın arkasından gidiyorum tak instagib. mikrofondan "falanca öldü". aynı şey gene yaşandı, her defasında "falanca gene öldü". e napayım sizinle aynı şekilde eğile sürüne gidiyorum, karşıda herkes pusuda. rank 1. ne yapmamı bekliyorlar bilmiyorum da bayağı böyle ağır faşizan elitist subredditi filan da. Ocak 20, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2024 Ahah ben de biraz baktım 30dk'da 2 crash yiyince salladım. Squad gibiymiş zaten, açar onu oynarım istersem. Bana cod 2 tier lazım, çat çat refleks akıp kapamalık. Kafa dinleyeyim diye Squad girince daha çok yorulup çıkıyodum, baya raid yapar gibi kasarak oynuyosun, ciddi oyun dönüyor. Ama orda bi kez bile yamuk olmadı, ortam iyidir. Mal gibi helikopteri daha kalkarken çakıp tüm squad'ı öldürsen bile laf yapmazlar hehe. Yapmışlığım var ama ben utanıp çıkmıştım oyundan sonra sdsf. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Denedim xboxta Düşünce güzel belki ama, çok kasmaca koordinasyon istiyor ya, eğlence pek yok. D4 NE ZAMAN GELCEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 progamer, 16.01.2024 17:47 tarihinde dedi ki: Turnip Boy Robs a Bank (Cloud, Console, and PC) – January 18 F1 23 (Console and PC) EA Play – January 18 Palworld (Cloud, Console, PC) – January 19 Go Mecha Ball (Cloud, Console, and PC) – January 25 Brotato (Cloud, Console, and PC) – January 30 Persona 3 Reload (Cloud, Console, and PC) – February 2 Anuchard (Cloud, Console, and PC) – February 6 Leaving January 31 Hitman: World of Assassination (Cloud, Console, and PC) p3 reload cikti bugun, d1 release. steam 69 dolar istio ayni oyuna https://luxurylaunches.com/transport/gabe-newell-luxury-yachts.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 p5'i tam bi sene sonra kaldırmışlardı sanki game pass'ten. bu da öyle olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 ne call of duty imiş arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 gamepass'te o yatırımı devam ettirmezlerse yaşamaz o da çöker. belki de daha iyi olur sektör için, bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 20 tane COD oyunu var ve hepsi de aynı, bi tane Battlefield etmez hepsini toplasan multide özellikle. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 10 yıldır oynamıyordum. geçenlerde son oyunu bi deneyeyim ya belki severim dedim ama 2 saat geçmeden iade ettim hemen. kendimi boomer hissettiğim ilk oyundu valla. menüsünde bile her şey aşırı kıpır kıpır neyin ne olduğu belli değil. dedim cs ve bf yeter bana. o kaleler düştüğünde de artık emekli oluruz competitive fps ten 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Shadow, 05.02.2024 17:52 tarihinde dedi ki: 20 tane COD oyunu var ve hepsi de aynı, bi tane Battlefield etmez hepsini toplasan multide özellikle. bf1942 sadakatini takdir ediyor yalnz cod2>tüm DICE külliyatı, 4 sonrası bozdu yapacak bir şey yok 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Anuchard (Cloud, Console, and PC) - Available Today Train Sim World 4 (Cloud, Console, and PC) – February 7 Madden NFL 24 (Console and PC) – February Resident Evil 3 (Cloud, Console, and PC) – February 13 A Little To The Left (Cloud, Console, and PC) – February 14 Bloodstained: Ritual of the Night (Cloud, Console, and PC) – February 14 PlateUp! (Cloud, Console, and PC) – February 15 Return to Grace (Cloud, Console, and PC) – February 20 Leaving February 15 Galactic Civilizations III (PC) Opus: Echo of Starsong (Cloud, Console, and PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 ay sonunda soul hackers 2 kalkıyor 1 yıl sonunda tahmin ettiğim gibi. başlarında kalmıştım, maalesef combat sarmadı. öte yandan tales of arise gelmiş güzel sürpriz. tam da steam'de indirime girmişken düşünüyordum, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 https://news.xbox.com/en-us/2024/02/20/game-pass-february-2024-wave-2-announce/?ocid=XGPCloudGaming_soc_omc_xbo_tw_Photo_buy_2.20.1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Oo boltgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2024 Dead Island 2 gelicek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2024 "dead island 2 game pass'e geldi" diye utanmadan mail atmışlar ama sadece konsolda, pc'ye yok. kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Leaving March 15 Hardspace: Shipbreaker (Cloud, Console, and PC) Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (Cloud, Console, and PC) Shredders (Cloud, Console, and PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Warhammer 40,000: Boltgun (Cloud, Console, and PC) – March 5 Diablo IV is Coming to Game Pass on March 28 yukarda göremeyince yazıyım dedim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 aptal oyun ya bir heves bir çuval para verip aldım. Hiç sevmiyormusum onu anladım oynayınca. İlk gün sildim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 progamer, 05.03.2024 18:50 tarihinde dedi ki: Leaving March 15 Hardspace: Shipbreaker (Cloud, Console, and PC) Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (Cloud, Console, and PC) Shredders (Cloud, Console, and PC) Paw patrol iyiymiş oğlan yaşadı gsfjhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 oynadıktan sonra üzerine karşılıklı kafa yorun da lisanslı oyunların neden bok gibi olduğunu erken yaşta keşfetsin =.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 bugs bunny lost in time geldi birden aklıma, ne oyundu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar