Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

kod yok artık:

3 step var - gold pass/ pc pass/ konsol pass/ son ultimate

her asamada:

1) auto-renew sayfasını aciyorsun, off diyorsun

2) satin aliyorsun

3) tekrar off

4) tekrar satin aliyorsun

5) repeat

bu arada sanal kart kullanin - 1 tane kartım bloke oldu. 1 saat icinde 10 islem mi ne limiti varmış

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 21.06.2023 19:47 tarihinde dedi ki:

@khalad

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: [MEDIA=youtube]cHxUf0L3VdY[/MEDIA]

Teraziye abandım, Youtube'da güzel anlatıyor

Spoiler

ben de simdi 0'dan aldim 01/07/2026 yazdı.

son 1 tane ultimate aldıktan sonra ekleme yaptirtmadi

image.jpg

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

Starting with the March 2022 Microsoft Game Development Kit (GDK) and Gaming Runtime Services (GRTS) releases, modification of game resources is now enabled by default and no longer requires any configuration steps to enable directly.

buna göre starfield’a dlss modunu koyabileceğiz herhalde. klasörlere müdahale edebildiğimi görmüştüm ama modlanabildikleri anlamına geldiğini farketmemiştim. sırf mod için oyunları ayrıca başka storelarda alanların dikkatine.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendim gamepass bir kere dahi kullanmadığım için bilmiyorum ama bir ara redditde bu değişiklikten sonra dahi Skyrimde örnegin her modun eklenemediginden bahsediliyordu. Skyrim Script Extender gerektiren modlar çalışmıyor diye okuduğumu hatırlıyorum. Ben oynarken kurduğum asıl modlar hep SKSE istiyordu zaten. Sonradan updateler ile mümkün hale geldi mi tabiki bilmiyorum. Bu tarz bir kısıtlama halen mevcutsa Starfield game pass versiyonuna her mod kurulamayabilir. 

Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer gold dan ultimate yapmayı değiştirmişler sanırım. 1:1 deilde 3:2 şeklinde olmuş. 3 senelik gold alırsan çevirince 2 senelik ultimate ediyor.

Alıntı

Xbox Live Gold and PC Game Pass conversion ratio: Any remaining time will convert to Xbox Game Pass Ultimate time at a ratio of 3:2 and be rounded up to the next full day. For example, 90 days remaining of Xbox Live Gold or PC Game Pass will convert to 60 days of Xbox Game Pass Ultimate time.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...