Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 nereden yaptın onu? manage subscription'da bulamadım bitmeden ekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Herhalde kod ekliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 kod nereden alınıyor ki 45 liraya aylık? nerde baktıysam çok daha pahalı kod satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 kod değilde sanırım recurring i iptal edip, devam et diyince mi 1 ay veriyor ama süreki aynı şeyi yapmak lazım. Kendim denemedimde buna benzer bir şey okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 kod yok artık: 3 step var - gold pass/ pc pass/ konsol pass/ son ultimate her asamada: 1) auto-renew sayfasını aciyorsun, off diyorsun 2) satin aliyorsun 3) tekrar off 4) tekrar satin aliyorsun 5) repeat bu arada sanal kart kullanin - 1 tane kartım bloke oldu. 1 saat icinde 10 islem mi ne limiti varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 (düzenlendi) https://eksisozluk1923.com/entry/153614784 mevcuttakini uzatmak için bu şekilde ayda 45e 36 aya tamamlayabilirsiniz. kod falan gerekmiyor. Haziran 30, 2023 PrudenT tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Sağol abi link için. 6 ay daha ekledim bu şekilde. Haftaya zam geliyor gibi, PC dahi sanırım Ultimate'den daha pahalı olacak. Ama gelmese de 3 yıl içinde gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 PrudenT, 30.06.2023 19:59 tarihinde dedi ki: https://eksisozluk1923.com/entry/153614784 mevcuttakini uzatmak için bu şekilde ayda 45e 36 aya tamamlayabilirsiniz. kod falan gerekmiyor. Ben de bu şekilde 2026 Temmuz'a uzattım. Teşekkürler Pru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Çok teşekkürler, 2026 Temmuz'a uzattım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Sam, 30.06.2023 17:48 tarihinde dedi ki: nereden yaptın onu? manage subscription'da bulamadım bitmeden ekleme. Xbox storeda ultimate arat, recurring payment kapaliyken alabiliyosun 1 ay atiyor sonra tekrar kapa tekrar al repeat 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Evet aynen öyle yaptım, sağolun. Ms’e bayağı nakit girdisi oldu bu ay kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Shadow, 21.06.2023 19:47 tarihinde dedi ki: @khalad Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş. Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: [MEDIA=youtube]cHxUf0L3VdY[/MEDIA] Teraziye abandım, Youtube'da güzel anlatıyor Spoiler ben de simdi 0'dan aldim 01/07/2026 yazdı. son 1 tane ultimate aldıktan sonra ekleme yaptirtmadi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 boş mezar bulsak içine girecez lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Leaving July 15 Exo One (Cloud, Console, and PC) PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (Cloud, Console, and PC) Spelunky 2 (Cloud, Console, and PC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 gta5'i gamepass'e koysalarmış bütün türkiye alırmış, fırsatı kaçırmışlar lol. neyse bu sefer ayrılanlar üzmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paw patrol üzdü ya. Umarım benten de gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 zam mı yedi yine bu ya? pek oynamıyorum ama iyi oluyordu ac odyssey oynuyordum. Şu toplu alım şeysine şimdi zamlı şekilde mi alıyoruz 1 yıl olayını? bir de yeni hesap açmak lazım snaırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 ultimate fiyatı 45 liradan 121 liraya, xbox ve pc game pass fiyatı da 30 liradan 80 liraya yükselerek gerçekleşen fiyat güncellemesidir. böyle olmuş sanırım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 axedice, 06.07.2023 09:29 tarihinde dedi ki: Paw patrol üzdü ya. Umarım benten de gitmez O kadar zamandır çıkarılan oyunlardan bi buna üzüldüm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Zam gelmiş bile. Geçen hafta iyi oldu 6 ay daha uzattığımız. 3 yıl rahatız en azından. 80TL de çok değil aslında ama, $3. ABD fiyatının 3 katından ucuz yine hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 20 yıl izin verse, 20 yıl uzatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Alıntı Starting with the March 2022 Microsoft Game Development Kit (GDK) and Gaming Runtime Services (GRTS) releases, modification of game resources is now enabled by default and no longer requires any configuration steps to enable directly. buna göre starfield’a dlss modunu koyabileceğiz herhalde. klasörlere müdahale edebildiğimi görmüştüm ama modlanabildikleri anlamına geldiğini farketmemiştim. sırf mod için oyunları ayrıca başka storelarda alanların dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Ben kendim gamepass bir kere dahi kullanmadığım için bilmiyorum ama bir ara redditde bu değişiklikten sonra dahi Skyrimde örnegin her modun eklenemediginden bahsediliyordu. Skyrim Script Extender gerektiren modlar çalışmıyor diye okuduğumu hatırlıyorum. Ben oynarken kurduğum asıl modlar hep SKSE istiyordu zaten. Sonradan updateler ile mümkün hale geldi mi tabiki bilmiyorum. Bu tarz bir kısıtlama halen mevcutsa Starfield game pass versiyonuna her mod kurulamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Skyrim çıktığında Xbox programı daha gelişmemişti, eski metro app stilinde çıkmıştı. Artık öyle çıkmıyor, Starfield için sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 bu sefer gold dan ultimate yapmayı değiştirmişler sanırım. 1:1 deilde 3:2 şeklinde olmuş. 3 senelik gold alırsan çevirince 2 senelik ultimate ediyor. Alıntı Xbox Live Gold and PC Game Pass conversion ratio: Any remaining time will convert to Xbox Game Pass Ultimate time at a ratio of 3:2 and be rounded up to the next full day. For example, 90 days remaining of Xbox Live Gold or PC Game Pass will convert to 60 days of Xbox Game Pass Ultimate time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar