zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 youtube'a jahrein yazmak yeterli abi anlamak için, youtube kalanı tamamlıyor zaten. haklı olduğu yerler var haksız olduğu yerler var evet. ama artık olay şuna dönüştü (bu son kalitesiz dramayı saymıyorum); yayında gelip dramayı duydun mu diyolar, ağzımdan ilk çıkan laf 'jahrein yine kime laf attı?'. hatta bana sorarsanız şu an twitch'in bu halde olmasının sebeplerinden birisi kendisi ne yazık ki. olum adam zamanında agar.io oynuyorum diye izleyicisiyle benim yayını basıp 'bu oyunu kimden gördün?' ayağı çekti bana. söyliceklerim bu kadar yor anır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Gevşek şüşko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 türk twitchi dediğimizin üstüne geldi editi kim yaptıysa güzel yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) bana moderatörlük yaptırtacak mesajlar attığı için banlanmıştır. /bonepart Mart 16, 2021 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 13 saat önce, Oce4n dedi ki: türk twitchi dediğimizin üstüne geldi editi kim yaptıysa güzel yapmış Yalniz bu inanilmaz iyi olmus ya. Tek sikinti "mid'de karsilasiriz" demesi. Bunu kesin MIT'e, FETO'ye baglayacak mallar cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 15 dakika önce, Loex dedi ki: lgbTQ özellikle intihara meyilli kendini sevmeyen depresif bireylerden oluştuğu için ne yapsalar yeridir. Bunların ortak hiç bir yönü olmamasına rağmen lgbtq çatısı altında birleşmiş bazıları hasta bazıları sapık insanların haklarının savunulması burada konuşmamız bile saçmalık. Umarım bu saçmalıklar bir gün son bulur. Seni kim incitti bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Herif çin elemental ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 1 saat önce, Loex dedi ki: Batı icadı yeni terim Alıntı harcanan para ile milyonlarca kişinin karnı doyabilirdi. Silahlara, uyuşturucuya ya da lükse harcanan paranın yüzde (binde - milyonda?) kaçı kadar bi para harcanıyor LGBTI+ bireyler için de, bununla bide dünyadaki açlığı çözmeye çalışıyorsun? Hayır istediğin kadar paran olsun, atıyorum yemende ablukada yaşayan insanların açlığını neyle çözeceksin zaten suudilerle çatışmanın siyasi boyutunu çözmeden? Alıntı Dünya gerçekten cehennem imkanı olan bunu okuyabilen insanların yüzde 99.9 u kendinden ve popüler konulardan başka hiç bir şey düşünmeyen düşünenide anlamayan zavallılardan oluşuyor maalesef Zavallılık tanımı nedir senin gözünde? Örneğin bahsetiğin aç yatanlar mı zavallı, yoksa hayatı umarsızca yaşayıp derdi tasası olmayan mı? Neye göre kim zavallı, sen hangi kriterlerle bu kararı veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) 2 saat önce, Loex dedi ki: lgbTQ özellikle intihara meyilli kendini sevmeyen depresif bireylerden oluştuğu için ne yapsalar yeridir. Bunların ortak hiç bir yönü olmamasına rağmen lgbtq çatısı altında birleşmiş bazıları hasta bazıları sapık insanların haklarının savunulması burada konuşmamız bile saçmalık. Umarım bu saçmalıklar bir gün son bulur. dün gece 1 milyara yakın insan aç olarak uyuduysa bu gecede aç yatacaklarsa dünyanın daha önemli başka bir sorunu yok bu Batı icadı yeni terime harcanan para ile milyonlarca kişinin karnı doyabilirdi. Dünya gerçekten cehennem imkanı olan bunu okuyabilen insanların yüzde 99.9 u kendinden ve popüler konulardan başka hiç bir şey düşünmeyen düşünenide anlamayan zavallılardan oluşuyor maalesef Bunu eskiden ben de yapardım sonra vazgeçtim, sana da öneririm. Bir olaya saçmalık diye başlar, sonra neden saçmalık olduğuna dair uzun uzun sebepler, olaylar vs. anlatırdım. Genelde de bu konuyu konuşma meraklısı arkadaşlar yüzünden olurdu bu. Sonra dedim ki, saçma bulduğum bir şey hakkında neden bu kadar kafa yoruyorum, kafa yoruyorsam neden saçma diyorum. Madem kafa yordum saçma manasına gelecek başka bir şey demem gerek, gerçekten saçma ise üzerine düşünmemem gerek. Mart 15, 2021 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 qanon’cuların farklı versiyonu bu, doğru bildiği yanlışlar nedeniyle komik duruma düşürüyor sürekli kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 15 yaşında çocukları yazılımcı diye çalıştırıp üzerlerinden zengin olma hayali kuran adam mı bitirecekmiş açlığı.. okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 14 saat önce, Loex dedi ki: lgbTQ özellikle intihara meyilli kendini sevmeyen depresif bireylerden oluştuğu için ne yapsalar yeridir. Bunların ortak hiç bir yönü olmamasına rağmen lgbtq çatısı altında birleşmiş bazıları hasta bazıları sapık insanların haklarının savunulması burada konuşmamız bile saçmalık. Umarım bu saçmalıklar bir gün son bulur. dün gece 1 milyara yakın insan aç olarak uyuduysa bu gecede aç yatacaklarsa dünyanın daha önemli başka bir sorunu yok bu Batı icadı yeni terime harcanan para ile milyonlarca kişinin karnı doyabilirdi. Dünya gerçekten cehennem imkanı olan bunu okuyabilen insanların yüzde 99.9 u kendinden ve popüler konulardan başka hiç bir şey düşünmeyen düşünenide anlamayan zavallılardan oluşuyor maalesef Bu mesaj nefret içermiyor mu sevgili yönetim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Gerçi al benzeri hatta beteri burada; https://t24.com.tr/haber/erdogan-inaniyorum-ki-izmir-2023-te-gumbur-gumbur-gelecek,939248 “Kendi marjinal ideolojilerini, sapkın görüşlerini, fıtrata aykırı hayat biçimlerini çağdaşlık kisvesiyle pazarlamaya çalışanları göreceksiniz, sakın örnek almayın.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 44 dakika önce, neutrino dedi ki: Bu mesaj nefret içermiyor mu sevgili yönetim? İçermiyor. Adam aptal sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 İçeriyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Loex foruma eskisi gibi referans yoluyla birilerinin alınması gerektiğinin en büyük kanıtı olabilir son zamanalardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 e adam 12 yıldır üyeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Abi yazık bence loexe, sulara kattıkları kimyasallarla kurbağaları eşcinsel yapoyorların tr şubesi işte. Dünyayı büyük bi kabal yönetiyor, amacı da herkesi gey yapıp köleleştirmek (çünkü geyler mücadele edemez boyun eğer asd) çin bunlardan taraf değil o yüzden bizi kurtaracak, siz de dünyadaki gerçek gelişmeleri okuyup yorumlayabilseydiniz bunu görürdünüzle özetlenebilecek bi inancı var sanırım adamın. HM baya gerçekçi kalıyor hani bunun yanında. Yani LGBT'ye batı icadı diyip harcanan parayla afrikadaki açları doyurmaktan falan bahseden bi insanın cezai ehliyeti bile sorgulanabilir ama post-truth dünyası işte yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Türkiye’de en uzun süredir siyasi parti liderliği yapan kişi de aynı kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 tüwöç dediği saniyede kapattım... kim bu insanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Mordekai, deadpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 (düzenlendi) On 14.03.2021 at 00:16, Akhlaur dedi ki: Taraf tutmam gerekiyorsa lgbti tarafını tutarım, konuyu bilmiyorum. İşte bu yüzden kaybetmeye mahkümuz arkadaşlar. Her alanda, her konuda. Mart 21, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Hayır arkadaşlar, değiliz. Her alanda, her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 17 saat önce, Oce4n dedi ki: tüwöç dediği saniyede kapattım... kim bu insanlar ya. Türkiye'nin en ünsüz ama en egolu insanı. Kendi iddiasına göre hayranları trafikte el freni ile önüne kırıp imza istiyor, bu da inip dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar