Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 hiç izlemediğim ama sürekli duyduğum diziler. forumda hangisi daha çok beğeniliyor onun anketi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) hepsi sanırım heroes ne diziydi be. zamanında hafta hafta izlerken süperdi. sonra patladı toparlayamadı. Ocak 2, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Peaky Blinders, Weeds, Six Feet Under, Narcos, Sons Of Anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 1. belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 hiç birini izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 4 saat önce, Black-ice dedi ki: hepsi sanırım heroes ne diziydi be. zamanında hafta hafta izlerken süperdi. sonra patladı toparlayamadı. la kasa de lamer izleyip beğendiysen arkadaşlığı keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 heroes enteresandı başlarda ama (bone okumasın madem izlememiş) Spoiler sylar döne döne nötron yıldızına döndü, bütün dizi de onun etrafında döndü bir noktadan sonra, baygınlık verdi. yine de heroes diyorum zamanı için, bugün değeri azaldı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 peaky blinders fena değildi, standart suç ailesi. ama son sezon leşti baya sunum falan çok cıvımışlar. bi de bunlar standart ilerleyişe sahip oluyor hep. yüksel yüksel, sonra sezon sonu bişeyleri feda et sezon boss'unu devir. yeni sezonda tekrarla. mad man izle ya da hepsini geç succession izle krallar gibi. hem sadece 2 sezon temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 İçlerinde ismini duymadığım sadece Mad Man var iyi olabilir o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Christina hendricks'li bir diziyi duymamakta ne biliyim. Listenin hemen hepsi iyi diziler oyum Jackyboydan yana. SoA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 SoA ve Narcos kesin izle. Narcos'un orjinal sezonlari (Escobar'li olanlar) bayagi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 soa, narcos, spartacus, six feet under önceliğin olsun sonra heroes ve peaky blinders la casa de papel çok populer oldu diye bıraktım ben ilk sezon çok iyiydi mad men balon ya. Evet dönemi müüthiş yansıtıyor ama dizide hiçbir gelişme yaşanmaması beni aşırı baydı 2. sezonun ortalarında bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 6 feet under in sonu... Hala dusunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 12 saat önce, deadwoll dedi ki: Narcos'un orjinal sezonlari (Escobar'li olanlar) bayagi iyi. orjinal sezonlar dediklerin hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Pablo Escobar'in hikayesini anlatanlar. Sonra Cali ve Maksika kartelleriyle ilgili sezonlar da cektiler ama hic biri Escobar kadar ozgun bir figur olmadigindan olsa gerek, o tadi vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 sadece six feet under ve spartacus serilerini izledim ikisi de güzeldi, muhtemelen hepsi izlenebilecek iyi diziler, dram veya aksiyon olarak seçip, ne beklediğinize bağlı olarak hepsi izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Heroes disinda hicbirini izlememisim Fantastige kaymadikca realistik dizilere isinamiyorum. Latinli kartelli hic izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar