ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Berkun Oya yapımı bir dizi. Netflix için yapılan dandik işlerden değil. Hatta Netflix için fazla kaliteli bir yapım. Teknik ve oyunculuk olarak bence kusursuz. Oyuncu kadrosu şampiyonlar ligi gibi. Senaryo ve hikaye subjektif bir şey tabi ama ben çok ama çok beğendim. Son yıllarda yapılmış en iyi yerli yapım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 cok didaktik geldi bana daraldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 psikolog sahnesi beynimi emdi. daha sakin kafayla tekrar dinleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Daha izlemedim ama gözlemlediğim kadarıyla yeni kentli muhafazakar orta sınıf ve ona bakanlar beğenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) tam tersine o dediğin sınıf çok sevmeyebilir bunu. Kasım 15, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Turk bir yapim ciksa da ovsekcilerin urunu oldugunu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 2 bolum izledim guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) Ben 2 bölüm izledim, açıkçası içim daraldı ama oyunculuklar ve sinematografi çok iyi hatta Türkiye şartlarında bir dizi için muazzam. Anlatmak istediğini biraz fazla kör göze parmak anlatıyor, o kötü olmuş. Kasım 15, 2020 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Ben de iki bölüm izledim, iyi gidiyor şimdilik. Oyunculuklar çok iyi, sinematografi de uyumlu anlatıma tabi. İrdelediği spectrum'u iyi yansıtmış bence ama sonraki bölümlerde nereye bağlar merak ediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 olm ben en son bu kadar şahsiyette bir şeyleri beğenmiştim haluk bilginer gitti ödül filan aldı. türk dizisi diyip geçmeyin çok temiz tertemiz iş. emeği geçenlerin hamısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 tek günde bitirdik hanımla, beğendik. güzel iş olmuş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 İlk oturuşta 7 bölüm izledim. Bilmiyorum çok keyif aldım. Aksayan yanlar var tabi ama genel olarak gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 10/10 cuaron, berkun oya'nın ancak getir götürünü yapar. parazit'e oscar veren akademi, bir başkadır'a beyaz sarayın anahtarını vermeli. onur saylak ayağını denk alsın. nbc aradan çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 şöyle bişey gördüm. adam çok eskiden düşünmüş bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Memleketi özetlemişler 8 bölümde. Yurtdışında izlenir mi ya da izleyenler bir şey anlar mı bilmiyorum ama her türk kendinden bir parça yakalar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) Diziyi başta kendi çekiyormuş (yani kendisi finanse ediyormuş) sonra netflixe sunuyor galiba baştan çekiliyor. Diye okudum. Yukarda paylaşılan video da kendi içektiği versiyondan galiba. Kasım 15, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) başından beri netflixte dizi. yukardaki tiyatro oyununun tanıtımı. Kasım 15, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Öykü Karayel 2011 den beri bu oyunu oynuyormuş sanırım. Role bu kadar iyi adapte olması biraz da bundandır. Yıllar içinde mükemmellestirmis karakteri. Fatih artman da çok çok iyiydi. Spoiler Settar başkanın son sahnelerinde bir kız babası olarak baya ağladım. Hatta son bölüm baya duygusaldi aklıma geldikçe surama bir öküz oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 diziyi izlemedim, sadece fragmandan önyargıyla yorum yapıyorum. aşırı prodüksiyona sahip dram filmleriyle, ucuz ve bayat komedi filmlerinden öteye gittiğimizi görmek istiyorum artık. Piyano Piyano Bacaksız, Berlin in Berlin, Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri gibi filmlerden beridir aynı dramlar, aynı karamsarlıklar devam ediyor... Tarkan gibi filmler çekelim diyecem de, bu sefer de önüme Payitaht Abdülhamid gibi saçmalıkları atıyorlar, o da olmuyor. Vatanım Sensin, Sıdıka (eski serisi), Behzat Ç, Leyla ile Mecnun gibi çalışmaların arttığını görmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 istiyosan izle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 bingledim pazar gunu bitti. istanbul’u bildigin bok gibi gostermisler o kisim haric begendim baya. global olarak hakan muhafiz kadar tutmaz ama 2. sezona anlasmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Istanbul zaten bok gibi bir sehir? Varosunu bayagi iyi yansitmislar bence. Daha da les yapabilirlerdi hatta. Fazla pastoral olmus bile denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Konu çok bilinen bir durum olsa da oyunculuk götürmüş dizi. 3-4 günde bitirdim , uzun soluklu dram seyircisi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 3 bölüm filan izledim çok güzel geldi. Yani özellikle atmosfer, çekimler vb hoşuma gitti. Hele ki bölüm sonlarında Ferdi Özbeğen müzikleri acayip mutlu etti. İşin teknik kısımlarından anlamam ama bence her türlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar