Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Süpürgeler

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Roidmi eve plus çöp bosaltma istasyonlu modeli nasıldır, tek tek geriye dönüp mesajları okumak zor geldi gören varsa tecrübelerini aktarirsa sevinirim. Nette youtube da falan baya olumlu yorumlar görüyorum hep.

Mesaj tarihi:

güzel, 6 aydır kullanıyorum. sorunsuz inip çıkıyor paspas üstünde filan, halıyı da düzgün temizliyor. sıkıntı yaşamadım henüz. 1-2 kere istasyon uykuya daldı filan ama hallettim çıkar-tak filan yapıp. app'i de güzel. ilk kullandığım akıllı süpürge, "bugünleri de gördük vay be" dedirtti. ucu açık kablo bırakmamak lazım onları yutmaya çalışıyor yalnız. bir kere takıldı, onda da bana bağırınca gidip kurtardım. her yere girip çıkıyor bizim normalde süpüremediğimiz.

Mesaj tarihi:

Eveet, yedek parca vakti geldi galiba benim Roborock S5 Max'in. Girgirin fircalari, yandaki yuvarlak plastik firca falan baya bi yamulmus artik, mop bezi de dumduzlesmis falan, almisken filtre dahil tum parcalardan 2'ser tane falan alip degistireyim diyorum artik.

Yalniz zibilyor tane marka var piyasada, bazi markalarin mop bezinde supurme yuzeyi bezin tamamini kaplamiyo, kimisini takinca alet hata vermis falan. Var mi alip deneyip memnun kalan?

Mesaj tarihi:
22 saat önce, Kojiroh dedi ki:

Eveet, yedek parca vakti geldi galiba benim Roborock S5 Max'in. Girgirin fircalari, yandaki yuvarlak plastik firca falan baya bi yamulmus artik, mop bezi de dumduzlesmis falan, almisken filtre dahil tum parcalardan 2'ser tane falan alip degistireyim diyorum artik.

Yalniz zibilyor tane marka var piyasada, bazi markalarin mop bezinde supurme yuzeyi bezin tamamini kaplamiyo, kimisini takinca alet hata vermis falan. Var mi alip deneyip memnun kalan?

Amazon.com.tr'den Çinli bir satıcıdan yedek parça aldım. Bazıları eksik bazıları fazla geldi. Moplar özellikle yan sanayi olduğu çok belli duruyordu ama taktıktan sonra orjinal moptan daha iyi iş yaptığını farkettim.

Mesaj tarihi:

mopu kötü süpürgesi fena değil, haritalaması biraz gıcık, düzgün harita çıkarması uzun sürebiliyor ama onun dışında appi falan kullanışlı. bir sıkıntısı tam sınır yüksekliğindeki yerleri algılamıyor ve girmeye çalışıyor, bizdeki kaloriferin altına girmeye çalışıp sıkıştı, çizik içinde kaldı. haritadan engel koyabiliyorsun tabi, sonra koydum problem kalmadı.

Mesaj tarihi:

bende şu var I-Life A10S. mop pro'nun veya mop pro 2'nin muadili mop'u bi çok robot'tan iyi. sadece düz bez çekmiyor, aparatı hızlı şekilde titreterek lekeleri alıyor. tabii ki ciddi bi leke varsa çıkarmasını beklemeyin. yani bekar adam evin anasını belleyip sonra bu cihazların mop'larından birşey beklemesin. 

Mesaj tarihi:

S5 max var. Supurge ve paspasi her gun kullaniyorsan ve bezini duzenli araliklarla degistiriyorsan, paspas fonksiyonu yeterli. Arada viledayla girismen gereken yerler oluyor tabii.

Mesaj tarihi:

Bizim oğlan her yemekte mutfağın anasını belliyordu, s5max ile 3 tur Max suda gönderiyordum baya iyi alıyordu ama vileda performansı beklemek hayal kırıklığı olur. Sonra gittim şu su hazneli moptan aldım jilet gibi yerler 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

s5 max'ten tek şikayetim perdeleri duvar sanması. bizim salonda perdelerle cam arasında 40 cm falan bir boş kısım var, camı hafif dışarı yapmışlar yani. bütün salon perdelerini kaldırıp öyle açmak gerekiyor girmesi için. eski model roomba'da böyle bir sorun yoktu ama inanılmaz performans farkı var, o yüzden yine de özlemiyorum.

PrudenT tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

s5'in motherboard'u bozuldu demisler kardesime. degisim icin falan ugrasiyorlar sanirim ve galiba surekli bir aksaklikla karsilasiyorlar... (galiba)

hic boyle bir problem yasamis olan var mi?

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 13.09.2021 at 09:21, Aket-Atum dedi ki:

Amazon.com.tr'den Çinli bir satıcıdan yedek parça aldım. Bazıları eksik bazıları fazla geldi. Moplar özellikle yan sanayi olduğu çok belli duruyordu ama taktıktan sonra orjinal moptan daha iyi iş yaptığını farkettim.

link pls

• Yeni Oluştur...