Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Aket-Atum, 30.07.2026 12:35 tarihinde dedi ki: İçini açtık temizledik ettik, kapağı kapalı değilken düzgün çalıştı. Vidaları taktık, kapakları taktık tekrar çalıştı bir süre sonra yine aynı hatayı verdi. Sıkıcı bir durum. Enteresan acaba kapakta bir yamulma oldu da lidar mi engelliyor? Ben kapaksiz bir sure calistirirdim. @bLackcha0s troubleshootingte 3 isigin yanip sonmesi belirli bir hata mesajina denk olabilir. Docka sarj icin koy, olmadi aleti resetle.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2026 hiç biri olmadı ya resetlenmiyor da ses gelmiyor tepki yok
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 ya bu aleti s8 hiçbir şekilde düzeltemedi pil ölmüştür dedim pili yenilettim tahtakalede sertech diye bir yer ilk kez bulaştım ama adamlar anlıyorlarmış. Taktım olmadı. Hala robotun üzerinde 3 ışık beyaz aynı anda hafif yanıp sönüyor. Sonra power düğmesi kırmızıya geçiyor bir süre blinking devam ediyor. Birkaç ay kullanmadım diye bu hale geldi hiçbir şeye tepki vermiyor
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Benim S8 maxV'nin de Lidar'i gitti ya. Bakalim Roborock EU'yu darliyorum. Video istediler.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 bu nasıl anlayabiliriz peki? tr'de bir yeri aradım ona 30 saniye bas bunlara aynı anda bas falan bir şeyler söyledi hiçbir işe yaramadı. Yani hangi parça problemli onu dahi anlayamıyorum hiçbir tepki yok
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Home/Dock düğmesine basılı tut, ona basarken aynı anda Reset'e bas bırak, Home/Dock düğmesini bırakma. Sesli factory reset uyarısını bekle. Bi dene belki işe yarar. Yaramazsa aleti hatim etmiş ve her parçasını takıp söken bi yere götürüp test ettirmen lazım eğer servis garantisi yoksa. Bu hata kod falan değilmiş çünkü, sorunun ne olduğunu söylemiyor yani. O yüzden de çalışan bir versiyonla parçaları test etmeleri lazımdır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 yok işe yaramadı o da ricci diye bir yetkili servisi var şişlide aleti de dubai'den almıştım. pil değişimine 5 bin lira istediler kendim değiştirdim. Alet zaten 15 bin lira civarlarına kadar düşmüş xd yaşasın diye uğraşıyorum serviste çok isterler diye bulaşmadım
Öne çıkan mesajlar