xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 On 14.10.2020 at 18:32, sipeyskeyk dedi ki: evet abi tam onu diyecektim, ne bu fiyat farkı şaka gibi. tabii ki siyahını almak mantıklı asşfjasg elektronik bir alet olduğu için üzeri ekstradan toz topluyor bir şekilde, siyah olursa daha da görünür olacak ve siyahların çizilmesi daha sıkıntılı (özellikle alçak yerlere girecekse). renk seçerken bunları dikkate alın mutlaka. On 14.10.2020 at 20:23, Fistan dedi ki: kendi kendine şarjı azaldığında yerine gidip şarja takıyorlar mı bunların hepsi? roborock s6 şarjı biteceğini anlayınca gidip şarj edip sonra kaldığı yerden devam ediyor ama tek şarjla 120m2 evi en yüksek güçte rahatça temizleyebiliyor, temizlediği alan 60m2 civarı gerçi. toz haznesi de ortalama 3 seferde doluyor ama tam dolmadan boşaltmakta filtre ömrü açısından faydalı. On 15.10.2020 at 08:06, Archangel_ dedi ki: mutfakta aşçı, yatak odasında şey de oluyor mu buharla mop özelliği olanlar falan mı var, vileda mantığını biraz açabilir mi kullananlar? sert zemine farklı, ahşap zemine farklı mı vs farklı modellerin uyguladığı yöntemler farklı, bizdeki roborock s6'yı anlatıyım; altına bez tarzı çok kullanımlık veya pamuklu kağıt tarzı tek kullanımlık pedi su haznesiyle birlikte takıyorsun. su haznesinin mekanik bir ayarı var, elle onu ayarlıyorsun su ne kadar akıtsın ped'e diye. ayara göre suyu filtreden geçirerek taktığın ped'e emdiriyor ve mob patterniyle evdeki temizliği yapıyor. su haznesi toz haznesinin replacement'ı olmadığı için ikisini aynı anda yapıyor. sadece mob yapsın, toz almasın diyemiyorsun (toz alma gücünü minimum'a indirebilirsin). tek olumsuz tarafı haritada halıları algılamıyor ve halıların da üzerinden geçiyor. bu sırada ped kirlendiyse veya akıttığı su halıda iz bırakabiliyor. o yüzden mob yapcağımızda halıları kaldırıyoruz (zaten az halı var). çok halı varsa halıların işaretlendiği ayrı bir harita tanımlayıp mob için onu kullanmanızı öneririm. On 17.10.2020 at 19:23, Aket-Atum dedi ki: Yatağın altındaki 8cm yüksekliğe girebilecek iyi bir tane bulsam alacağım. İki model gördüm de pek güven vermediler. Ya da yatağın ayaklarının altına parça koyup yükselteceğim ama o da mantıklı bir iş olur mu bilemedim ben bakarken 10cm altında alan tarayıcılı doğru düzgün bir model yoktu, yatağı yükseltebilirsin altına takoz koyarak. haritalama modeli kritik noktaları bence. alan tarayıcılı olması gereksiz zaman ve pil harcamasını engellerken daha sağlıklı bir path çizerek temizliği yapmasını sağlıyor. (harita algoritması da kritik biraz) 18 saat önce, Xenocide dedi ki: kablo işi büyük sıkıntı ya. abiminkini denemek için aldım da. illa bi yerden bi kablo bulup toplayıp götürüyor. kablo, ipli kedi oyuncağı, kulaklık vs sıkıntı. köşelerde ve gergin duran kablolarda sorun olmuyor da taşıyabileceği şeyleri hemen doluyor içine ve motor biraz zorlanınca fark edip duruyor, hata verip düzeltmenizi istiyor. 17 dakika önce, Akhlaur dedi ki: Bunu kullanım amacınız nedir ? Yani temizlik olarak değil de mesela kaç m2 eviniz kaç odalı ve eve aylık/haftalık temizlikçi çağırmadığınız durumlar mı ? Evde ki genel tozu alsın diye mi ? Yani neyi kompanse ediyor veya tamamen yapıyor ? Gitgide yaygınlaşıyor ama ben tam çözemedim gerekliliğini. Mesela benim evimde mobilya çok, yürüme alanı çok fazla değil, mobilyalarında altına giremez. Almak saçma mı olur o zaman ? evde kedi ve çocuk var. neredeyse her gün toz almak için çalıştırıyoruz. mobilyaların altına giremeyeceği gibiyse ve evin 2+1, 1+1 gibiyse bence çok gerekli değil. biraz senin ne kadar zaman ayırabildiğinle de alakalı tabi, her gün geldiğimde, tatil dönüşlerimde falan ev süpürülmüş olsun diyorsan çok iyi. zaten 2 haftada 1, ayda 1 evi süpürüyorsan; ev de ufaksa gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Benim ev giriş üstü, hemen önde sokak var. 3 günde bir de süpürge çalıştırsam deli gibi toz birikiyor. Bu aletlerden alıp her gün kendisi dolansın, toz birikmesi önlensin diyorum. Ev ufak, m2sni tam bilmiyorum ama 60 civarından fazla olacağını sanmam. Ne kadar sürer mesela bu tarz bir evin tamamen temizlenmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 evin m2'sinden çok temizlenecek alanın m2'si önemli aslında. bizim ev 120m2 civarı ama robot 55-60m2 temizliyor. Genelde 50-55dk sürüyor daha önceden bildiği haritayı temizlerken. şimdiye kadar 73 saat çalışmış, 4501 m2 temizlemiş. yaklaşık temizleyeceği her m2 için 1dk gibi düşünebilirsin. Sıfırdan harita çizerken veya haritada majör bir farklılık olduysa daha farklı bir algoritmaya geçiyor, haritayı çizmek için daha çok zaman harcıyor. bu süreler cihazın sensör kabiliyetlerine, harita ve temizleme algoritmasına bağlı değişebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Teşekkür ederim, bana hiç gerekmiyor bu alet o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) n11 veya blackfriday de paspas da yapabilen bir model lazım, hangi modelleri tavsiye ediyorsunuz? Roborock S5 MAX bu iyi mi? Kasım 3, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Mumkun oldugunca ust modeli almani tavsiye ederim,s6 daha mantikli bir cozum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 7 saat önce, Darksun dedi ki: n11 veya blackfriday de paspas da yapabilen bir model lazım, hangi modelleri tavsiye ediyorsunuz? Roborock S5 MAX bu iyi mi? Roborock S5 MAX , S6 dan daha yeni model ve harita vs daha iyiymiş. S6 MAXV alacağım ancak Kıbrıs'a gelen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 n11 indiriminde bu modelin ismi var özellikle. 11 kasımda başlayacakmış, ne kadar iner bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 ekonomik olsun ve mop da yapsın diyorsan Roborock S5 Max yapay zekası olsun, kablolar karışmasın, etraftaki cisimleri tanısın diyorsan Roborock S6 MaxV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 On 03.11.2020 at 21:14, Darksun dedi ki: n11 indiriminde bu modelin ismi var özellikle. 11 kasımda başlayacakmış, ne kadar iner bilmem. Ben de black fridayi bekliyordum indirimler için ama doların yükselmesi ile anca eski fiyatına iner gibi geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 fiyat izlediğin siteler var mesela istediğin bi ürün var yazıyorsun, satan mağazadaki fiyat değişimini gösteriyor, son 15 gün içinde fiyatlarda grafik hep tavan, yani zamladılar 11.11 , black friday falan derken indirim yaptık diye kakalayacaklar herşeyi ve biz bu oltaya yine geleceğiz, üstüne geç kargolanma falan olacak tam böyle yolunma günleri ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Geçen sene 11.11 den monster notebook almıştık piyasa fiyatına göre bayağı güzel indirim almıştık kuponla. %10 civarı kupon veriyor şişirsede yine ucuza geliyor. 4000 e 400 kupon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Denk gelipte indirim döneminde düşerse iRobot Roomba almak istiyorum. Black Friday öncesinde bu akşam Hepsiburada ile başlayarak Trendyol ve N11'in de kampanyaları var. Biraz kurcalanırsa denk gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 kupon dağıtıyorlar işte hiç olmadı 5-8k lık bir kaç tane al kenarda dursun bakarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Xiaomi Miija 1C alıyorum 2400 liraya indirimden. İtirazı olan varsa bi yarım saat içinde konuşsun pilis https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-akilli-robot-supurge-p-HBV00000PM13D?magaza=DOAL DIŞ TİCARET PAZARLAMA&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 önümüz belli değil saçmasapan şeylere para harcamayın bu devirde derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Robot süpürgeler kullanıp rahat edenlerin anlattığının yarısı kadar işe yarasa bile saçmasapan olmaktan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 dolar artar diyorsanız erkenden ucuza almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Roborock S5 kullanıyorum evde, paspas özelliği falan derken baya işime yarıyor. bazen köşelerle ilgili sıkıntımız oluyor manuel yönlendiriyoruz en kötü. Ben şiddetle öneriyorum açıkçası, robot süpürgeler baya yol aldı ilk çıktığı dönemden bu yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Evde özellikle hayvan varsa mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 26 dakika önce, axedice dedi ki: Robot süpürgeler kullanıp rahat edenlerin anlattığının yarısı kadar işe yarasa bile saçmasapan olmaktan çıkıyor. alcaksan roborock son çıkanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 S5 Max yerine S6 alın diyenler S6 MaxV'yi kast ediyor? Normal S6 ile sessiz olması dışında aşırı bir fark görünmüyor hatta S5'te su haznesi daha büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 mi mop pro ile roborock s5 max arasında kalıp roborock s5 max aldım. tek sıkıntım yüksek eşik var odalarda. onlardan kurtulmam lazım en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 3 saat önce, miyaw33 dedi ki: Evde özellikle hayvan varsa mükemmel abi hayvan varken işimi baya kolaylaştırır diye hep düşünüyordum ama bir kere işemeli sışmalı kiri dağıtırsa bütün eve, o zamana kadar kazandırdığı tüm zamanı tek seferde geri ödersin gibi geliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Abi eve iseyip sicmamasi lazim normalde hayvanin hic. Baska sorun olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar