fresia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 mutfak eşyalarında A+++ fiyatlar şok A+ A 10 senelik kullanım ömrü olsa hangisini tercih etmek daha mantıklı mesela fırın çok kullanılıyorsa A almak mantıklı değil gibi geliyor buzdolabı sürekli çalışan bi şey onda paraya kıymak mantıklı? bulaşık, çamaşır makinası yüksek sıcaklıkta çalıştırılıyorsa yine mantıklı mı A+++'lar çünkü çalışması sıcaklığına göre de değişiyordu verim yakın zamanda alan varsa ürün tavsiyesi de iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Buzdolabında ve TV de paranın yettiğini, diğerlerinde servisi bol olanı seçmeni tavsiye ederim. A+++ olması dediğin gibi bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibilerde f/p olarak mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 ütünü kesinlikle a+++ al yoksa mahvolursun her ay en az 4 tl fazladan elektrik faturası ödersin çok dikkat etmeni öneririm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Aslında alacağın ürüne göre değişir. her AAA da aynı değil bu arada. Üşenmezsen enerji harcamasını hesaplayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Inverterlı motorlar enerji tasarrufu açısından daha başarılı, biz alırken sadece LG/samsunglarda vardı ama şimdi diğer markalar da geçmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 çamaşır, buzdolabı, fırın, bulaşık makinası, süpürge, klima kullandığınız insani fiyatlarda hangi ürünleri tavsiye edersiniz link lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) siemens ankastre aldık yeni. daha önce fırın kullanmıyormuşuz biz. cidden fark etti hamurişlerinde yemeklerde falan. https://www.hepsiburada.com/siemens-siyah-selection-ankastre-set-hb514fbr0t-lc65ka670t-eo6c6pb11o-p-HBV00000FK4FP çamaşır + kurutma beraber hoover aldık. kışın aktif olarak kurutmasını kullandık. onda da tam kurutma yaptırmadığın sürece nemli bırakabiliyor. yüksek derece seçersen de çekiyor kıyafetler. ama iç çamaşırında falan genel performansı çok iyi aletin. 10 ay oldu alalı sorun çıkmadı. https://www.hepsiburada.com/hoover-wdxoa-5106ah-a-10-kg-yikama-6-kg-kurutma-1500-devir-camasir-makinesi-p-MTHOOVWDXA5106AH süpürge olarak toz torbasız olanlar moda bu ara ama bence https://www.hepsiburada.com/miele-complete-c3-allergy-powerline-890-w-elektrik-supurgesi-sgff3-p-HBV00000CQA16 1000 liraya onları almaktansa şunu almanı tavsiye ederim. toz torbalı ama çok üstün diğerlerine göre. bulaşık makinesi en az umursanacak makine bence mutfakta. hepsi genel olarak aynı işi yapıyor. arçelik falan ucuzundan al geç. buzdolabını henüz değişmedik eski arçelik kullanıyorum. çok soğutmuyor gibi geliyor bana. o konuda bir şey diyemeceğim. Eylül 7, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) Abi buzdolabında pek önemi yok zaten aylık 20₺ falan yazıyordur. Boyut, kapasite, internal layout daha önemlidir muhtemelen. Klimada baya önemli, çok elektrik çektiği için, benzer şekilde fırında da etkileyecektir sık kullanılacaksa. Bunlara biraz daha fazla para harcanabilir ömürleri relatif daha uzun olacağı için. Bulaşık-Çamaşır gene benzer şekilde ses profili, özellikler vs. daha önemlidir çok fazla çalışmayacaklarsa(kullanacak aile büyük değilse). Çok sıcakta yıkamak kumaşlar için pek sağlıklı olmayacaktır. Bunları servis ve yedek parçası rahat cihazlardan seçmek daha hayırlı olabilir Arçelik, Bosch gibi. Elektrik süpürgesi şunu kullanıyoruz, memnunuz, biraz fazla vakumluyor ama devir ayarı olması yardımcı oluyor: https://www.hepsiburada.com/samsung-vc07r302mvp-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV00000NXQ9F?magaza=Samsung Türkiye Plastik aksamları çok kaliteli değil ama kırılmadıkları için çok sıkıntı yaratmadı. Bunların en kalitelisi bile random bozulabildiği için para harcamayı tavsiye etmem. TV kullanılıyorsa ona da para harcanır, LG OLED falan hakkını verir(az da elektrik çeker). Eylül 7, 2020 Bright tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Tüm eşyaları arçelikten aldım, bi sıkıntı görünmüyor genel olarak memnunum. Kurutmalı çamaşır makinası güzel bir şey ama kurutma fonksiyonu baya eskitiyor çamaşırları. Bi de TV olarak akıllı olmayan tv + apple tv almanı öneririm eğer bu işlere meraklıysan. Klimayı da vestel 18000 btu flora doğa aldım, inverter'lı zaten, ağustos ayında her gün 18 saat falan çalıştırdık elektrik faturasına +200 lira civarı ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) Ben eski klimaları değiştirdim 2 adet 9000 BTU - B sınıfı, 1 adet 18 0000 B sınıfı, demirdöküm hepsi. Hepsini inverter Baymak Elegance Plus aldım A++ sınıfından. 2 adet 9000 , 1 Adet 12 000 aldım, 12 000 yetmez salona diyorlardı, mubarek buz yapiyor. Baymak a iyi gözle bakmazdım ama bu klimalar baya iyi çıktı. Fatura en az 150 tl eksildi, en düşük 480 geliyordu, şimdi ise 330 gördüm en yüksek. Antalyadayım, evde olmadığımız zamanlar hariç, habire çalışıyor. Birde A+++ almış olsam aboow. Neyse onu da artık piyangodan para çıkınca alacam. Eylül 7, 2020 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) 7 saat önce, fresia dedi ki: çamaşır, buzdolabı, fırın, bulaşık makinası, süpürge, klima kullandığınız insani fiyatlarda hangi ürünleri tavsiye edersiniz link lütfen Klima 12000 lik şu https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-plus-12-a-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-EVBAYMELEGPLUS12?magaza=BizimÇarşı&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-mda-isitma-ve-sogutma&gclid=CjwKCAjwtNf6BRAwEiwAkt6UQowdPx6mAf9HYCHDRW4EGipFwNNKzlX81anhiozOTFptj_U5NhAJXRoC60oQAvD_BwE Klima 9000 lik bu https://www.hepsiburada.com/baymak-elegant-plus-9-a-9000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-EVBAYMELEGPLUS09?magaza=Dijitall&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.3 geçen sene almıştım, acayıp memnunum, hatta bunlara wi-fi modül de takılabiliyor. fiyatı da 180 den 280 ne kadar değişiyor. Salondakine aldım. Uygulamadan telefon üzerinden dışarıdayken açıyorum. Eve geliyorum serin serin. Birde sessiz mod var, harbi sessiz , eco mod olayı var, elektrik tüketimini cidden düşürüyor. Özellikle bu model al, birde bunun Prime diye bir modeli çıktı, Özellikler aynı , ama plastiği çok dandik. Eylül 7, 2020 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 geçenlerde şöyle bir sayfa bulmuştum, konudaki bazı sorulara doğrudan cevaplar var: https://paraisleri.com/ev-halleri/elektrik-faturanizi-gercekten-dusurecek-pratik-oneriler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 bebeğe 1. yaşında yapacağınız baby shower beyaz eşya elektriğinden üçer beşer lira ettiğin tüm tasarrufları emecek. boşa kürek çekme. teslim ol forgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Klima tavsiyesinden belli copy paste tavsiye haberi oldugu .Klimaların çoğunda inverter var , uygun sıcaklıga ulaştıgında klima yavaş çalışıyor ve az elektrik harcıyor. Sen 18'lik odaya 9 btu klima alırsan hiç durmadan çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 şimdi evde de baymak düz model var ucuz diye almıştım bozulmadı ama ne kadar verimli bilmiyorum tavsiyeler için teşekkürler fırın biraz çok çalışabailir, balık, patates vs. onda da A+ lardan bulamadım çamaşır makinası bosch var evde bir sıkıntı çıkarmadı eski arçelik daha iyi yıkıyordu gibi geliyor onun da uygun fiyatlı model bulamadım bir de https://www.hepsiburada.com/siemens-wm12t581tr-iq500-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000J8XSL bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Buzdolabı gibi sürekli çalışanlarda cidden faydalı A+++ falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 18 dakika önce, fresia dedi ki: şimdi evde de baymak düz model var ucuz diye almıştım bozulmadı ama ne kadar verimli bilmiyorum tavsiyeler için teşekkürler fırın biraz çok çalışabailir, balık, patates vs. onda da A+ lardan bulamadım çamaşır makinası bosch var evde bir sıkıntı çıkarmadı eski arçelik daha iyi yıkıyordu gibi geliyor onun da uygun fiyatlı model bulamadım bir de https://www.hepsiburada.com/siemens-wm12t581tr-iq500-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000J8XSL bu var kodu TR olan siemens modeli alma, burada da tartisildi arcelik / beko daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 etiket değerlerinde senelik tüketim arasındaki fark A+++ ile A++ 100 kwh filan genelde o da 40 tl ediyor değmiyor başka bir ince hesabı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 bir de bosch'un görünen malzemesi daha iyi siemensden iç tarafı bilemiycem series4 ü de daha kaliteli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 https://imgur.com/07794e87-6ce5-4b26-a5c0-ae710253111c çamaşır makinası fiyat/perfomans beko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Yükleme işlemi tamamlanmadan vermişsin linki @fresia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Şimdi bosch un hangi modelini alalım? Anneye uygun çamaşır makinesi lazım bana böyle elektronik falan olmasın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 miele https://www.amazon.com.tr/WWD120-Enerji-Tasarruflu-Çamaşır-Makinesi/dp/B08BZRKVKT/ref=pd_sbs_201_3/259-6624330-2871309?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B08BZRKVKT&pd_rd_r=0fb45a42-ad03-417b-b934-11359199b3f9&pd_rd_w=YvkeY&pd_rd_wg=RNysm&pf_rd_p=ddf7d7da-4b23-4d3e-8e99-53bc78f23594&pf_rd_r=S45EJ93NQPF7ZSN6291K&psc=1&refRID=S45EJ93NQPF7ZSN6291K illa bosch olsun demiyorsan ömürlük şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2020 Dün annem aradı, buzdolabı ve çamaşır makinası artık ömrünü doldurmak üzere denmiş, +15 sene kadar hizmet vermişti ikisi de, tamir vırt zırt kalıcı çözüm olmayacak gibi duruyor. Son zamanlarda araştırmasını yapmış arkadaşlardan f/p ürünü önerisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar