Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Billie yaşına göre gerçekten akıllı biri. Waltz için hepsi izlenir, daniel craig de çirkin mirkin karizmatik. Yeni bond un zenci olmasında sıkıntı yokta idris elba yaşlanıyor artık, 10 senelik bi seriyi kaldıramaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ilk albumu hakkaten yan odada anasi babasi uyuyoken, abisinin odasinda kaydetmisler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 1 saat önce, Laorx dedi ki: sarkiyi kaydederken sanki yan odada anasi babasi uyuyormus gibi soylemis, diger sarkilarina baktim onlar da ayni. chris cornell, jack white'la basladilar adele'den sonra bi boka sardi muzikler. milenyallerin sucu kesin. lol ama gerçekten böyle bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Yeni bondu ortadogulu yapsınlar da görelim racismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Gündemden bayağı bir uzak kalmışım. Şimdi haberlerde kız ödülleri topluyor diyince bir araştırayım dedim. Yaklaşık 1 saattir şarkılarına bakıyorum. Bu kadar ödülü hak edecek ne yapmış olabilir bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ya madem illa depresif slow giren bir tema seçecektiniz, niye spectre'de radiohead'in işini geri çevirdiniz bre dürzüler. introyla editli hali: yıllardır şu abdede bir teenagerın ünlü edilme geyiği bitmedi hakikaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 18 saat önce, Sam dedi ki: bu post-2000 skyfall tarzı ama ben bond için şahsen 60'lar tarzını tercih ediyorum, shirley bassey şarkıları en iyi açık ara. Abi evet...Diamons are fooreveeeeer nerede bu nerede Licence to Kill, Diamonds are Forever falan hem klasik tarz hem coskulu sarkilar. Yeni Bond sarkilari kani cekilmis ruhu curumus bir modda nedense. World is not enoughtan beri guzel sarki gelmedi filmlere. Skyfall hadi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 (düzenlendi) başını da izleyin izlemediyseniz ama 3:07'de şarkı. nerde buuu, nerde öbürü yani. bence hala zirvesi bond'un bu film her bakımdan. ve kadın 76 yaşında burada. /secde bunda da geçen yıl 82 yaşında. kadın still gold, herkesi cebinden bozukluk gibi çıkarır. Şubat 15, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Ben bu kızı instada memelerde falan görüyordum şarkıcı olduğunu sonradan öğrendim. Konsept 16 yaşında Amerikan bully veletlerinin tenhaya arabayi çekip sekslerken arkada ses olsun diye dinledigi muzik. Kızın butun şarkıları bayık ve ergenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 billie eilish çalarken sex yapmak. hayal edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Buradaki muhabetten haberdar oldum, youtube'dan en çok izlenen şarkısını dinledim. Beğendim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 oh be bi ben değilmişim bilmeyen. geçen sene bu zamanlar youtube da funny moments videolarını kıyafetlerinede bakarak baya bi ne bu diye anlamaya çalışarak izlemiştim. sonradan anlamıştım şarkıcı olduğunu. aurora'yı da bilmiyorsunuzdur kesin. billie'nin görünce ben de bunu yapmak istiyorum dediği kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Aurora`nin sesi tam melek sesi. Teardrop coverina hayran kalmistim. Radyo studyosunda soyluyordu bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 sesi güzel olmasının yanında ilk çıkış yapıp tanındığı şarkı runaway galiba, 11 yaşında bir insan ne yaşamışta bu sözleri yazmış dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 4 tane Grammy'i de götürdü bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Ya bi bok yaşadığı yok zengin ergen işte, ailesi ünlü ve sosyal medyadan pazarlama nasıl yapılır biliyorlar falan. Greta 2 diyeceğim ama greta bundan sonra çıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 ailesi bu işlerin içinde olan billie. abisi müzisyenmiş felan. runaway auroranın şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 yali cocugu billie, 5 sene sonra kimse seni hatirlamicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 11 saat önce, axedice dedi ki: Ya bi bok yaşadığı yok zengin ergen işte, ailesi ünlü ve sosyal medyadan pazarlama nasıl yapılır biliyorlar falan. Greta 2 diyeceğim ama greta bundan sonra çıktı sanırım. Kes lan düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Anca işte deno gibi vasat özenti tiplere satarlar, e tüketicilerin de %90ı falan öyle zaten. Bili Eyliş dinleyip uu ne kadar mekanlokik oooo vuuuu falan yapanların bilgisayar oyunlarında yansıması fallout 76 ve starwars battlefront oynayanlar işte. Vauuvv popi mi o zaman hemen tüketmeliyim ımmmm yeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Seni yerim zıçmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Bu nasıl laf, mod sırıtırsa cemaat kırıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Her türlü kırıtıyosunuz olm zaten. Pazartesi'ye Mersinli pleb ile tartışarak mı giricem kızın yaptığı müzik kulağıma hoş geliyor diye. Karsambaç Burak. Bici bici Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Greta yine keko düdükleyici, bu kızın yeteneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 On 14.02.2020 at 14:40, MrLevie dedi ki: Şarkıda bir enerji eksikliği var ama 007 şarkısı değil diyemedim. +1. Belki jenerik goruntuleriyle toparlarlar ama bariz bir enerji eksikligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar