razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 On 03.01.2020 at 10:12, Saeros dedi ki: çok güzel bir oyun bu ya Gizli içeriği göster dün arthur öldü, ölüceğini biliyordum ama yine de çok koydu :c Spoiler eski save aç öyle takıl dünyada. zaten sonlara doğru iyice hastalanıyor. bi de dutch'ın gerizekalılıklarını çekmek zorunda kalıyor. arthur'dan sonra john çok yavan geliyor. The grave of Arthur Morgan can be found on the mountain behind the Mysterious Hill Home. Arthur Morgan's grave is located east of Bacchus Station near the Mysterious Hill Home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 3 saat önce, Norak dedi ki: sunlarda birtakim cozumler var: Loll monitor ayni. Neyse tesekkur ederim bakim ben buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 lol gitgud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 oynamayanlar bakmasın Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 rockstar launcherdan alıp, oyunu bitirip aktif oynamayan varsa bir pm atsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 gtx 690 mı kaldı demeyin de; 2 gb belleğe sığdıramıyo bu kendini, 1920x1080 hayal oldu, bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 bunun online'ı nasıl, akıyor mu? %20 indirim var, acaba diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 BlackRose, hemen hemen ultra ayarlarda 5gb bellek yiyor GPU dan. Oyunlar artık texture e abanmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 zaten gtx 970'e geçtim ben de, 4 gb baya iş görüyo neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 On 07.02.2020 at 16:59, BlackRose dedi ki: gtx 690 mı kaldı demeyin de; 2 gb belleğe sığdıramıyo bu kendini, 1920x1080 hayal oldu, bu mudur yani? of böle fakirlik görülmedi. standart 4-6 arası ama bugün bi kart alıyosan 8gb olmalı vram. yani şu an 8gb'a pushlayan oyun yoktur heralde, geneli hedefleri için 4gb'da çalışacak şekilde optimizasyonlar yapıyolar. işte tüm level texture'larını yüklemek yerine sadece senin baktığın ekrandakiler tam çözünürlük görünsün oyuncudan uzaklaştıkça düşsün çözünürlük vs. ama işte grafik ayarlarını yükselttikçe bazı oyunlarda yamulabiliyosun. düşük seviyeler genelde ya iş laptoları ya da zaten non-gamer pc'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 (düzenlendi) 8gb vram %20 umduğumdan fazlaymış, %30-40 falan 4gig beklerdim ben dünyada %20 6gb'ın da tümü büyük ihtimal 1060 sdasd Mayıs 12, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 steam stats baya efsane ya her boku görüyosun. tr'den hangi saatlerde kaç petabyte data çekiliyora kadar. evet 1060'ın dominasyonu mevcut sdf. https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Nvidia domine etmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) On 12.05.2020 at 09:52, razzRaziel dedi ki: of böle fakirlik görülmedi. e öyle zaten derdim de fakirlik, eskiden petrol kuyuları vardı kurudu ne yapalım 10 senedir pc toplamadım, durum bu Mayıs 13, 2020 BlackRose tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) o 2500/2600 tarihin en uzun ömürlü oyun cpu'su olabilir yalnız, 10 yıl dayanabilecek tek işlemci oldu sanırım. nvidia maalesef 3/6gb gibi garip vramlere mahkum ediyor 192-bit pintiliği yüzünden. mecbur 6gb aldım 1660s başka seçenekte olmadığından. ama o 6gb'yi dolduran oyunlar gördüm 1080p'de bile şimdiden. Mayıs 13, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 RDR2 Online, 1 aralıktan itibaren ayrı oyun olarak satılacak. Şubat ayına kadar fiyatı 5dolar olacak 123GB yer isticek. PS - Xbox - Steam - Windows Store - Epic Games'de satılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Şu an mevcut halinden niye daha fazla yer istiyor sırf online ya? Şu an game klasörü 117 GB imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Sen istiyor az yer kaplasın verejek 100 Lira daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 umarım oyunu önceden almış olanlar multiplayer oynayamaz, bi 60 dolar daha isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 kıskanc mahlukat seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 ne kıskanıcam lan, var ki bende rdr2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 online'ı 40₺ iken baktım da şu videoda yapılanları görünce caydım, ateş etme filan bir yana hileci resmen admin olmuş. chest açtırıp banlatıyorlarmış milleti filan. hatta reportlanacak kişiyi de başkası gösterip kendi yaptığı için başkasını banlattırma olayları filan varmış, hayatımda görüp duymadığım hileler lol. bu kadar feci mi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 (düzenlendi) yuh şaka gibiymiş, gerçi gta5 online kusmuk gibiydi hiç şaşırmadım. ben daha rdr2 sp bile oynamadım bi ara oynanır acelesi yok lulz Ocak 3, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 SP varken online'a gerek yok ya hic. zaten online kismi baya mobil tier bir gold bar grind ustune kurulu degil mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 (düzenlendi) `If you’re a hacker on RDO you seriously have no life` soyle bir yorum var. yani oteki posta soyledim burda hack kasan herif sorunludur yani. onun 40 lira verip oynayabilirsin, altin alman gerekebilyior ama sart degil, yani oyunu pvp icin de degil pve icinde degil oyle takilmak icin oynayabilirsiniz. SP bence o kadar iyi degil ama uygun fiyata bulursaniz alin tabi. Ocak 3, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar